"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar psikolojik olarak mı bilmiyorum ama acayip midem bulanıyor karnımda da hafif bi ağrı başladı adet mi olacam hamilemiyim yeter artık ikisinden biri olsun düşünmekten kafayı yedim ya...

aynen cnm aynen bırısıı olsunnnn da uuzlmeyelım daha fazla bızdee benım stres yaptıgım yetmıyomus gıbı dun aksam annmle konuyorum dıokıı rüyamdaa 4-5 aylık bı oglunn vardıı anneannenın kucagındaydı dıooo:)

çok farklı bir duyguymuş kızlar hayatta beklediğimiz hiçbirşeye benzemiyor bu bekleyiş gerçekten yıpratıcı bir süreç

anladım canım peki sen hemen hamile kalabilmiş miydin?

biz 2 aydır ciddi ciddi deniyoruz ama benm doğumdan dolayı rahim ancak toparlanıyor galiba doktorumuz başta bunu söylemişti rahim ne zaman kendini toparlarsa o zaman olur diye, bir de benm erken doğuma bağlı myom oluşmuştu ani yükselen hormonlardan kaynaklanmıştı. o yüzden önce myom gitti şimdi bebek gelir inşallah.

ayy hadi inşallahhhhhh

çok farklı bir duyguymuş kızlar hayatta beklediğimiz hiçbirşeye benzemiyor bu bekleyiş gerçekten yıpratıcı bir süreç

:13: :13: :13: :13: :13:

ay canım onu iyi dedin işte bide çevren öyle rüyasında görür seni iyice ümitlenirsin. test yapmaya da korkuyorum çıkmaz diye..pazartesiye kadar bekliycem.

ay canım onu iyi dedin işte bide çevren öyle rüyasında görür seni iyice ümitlenirsin. test yapmaya da korkuyorum çıkmaz diye..pazartesiye kadar bekliycem.

evtt yaaaa ınsan olur olmadık syedenn umıtlenıyoo annem bılmıo aslında bbek ıstedgımızzzıı hatta kımse bılmıooo herkese daha zamnı var dıyoruzzzzz ama ısteee soluyolarr soyleyıncede bole oluyoo:)

tatlım şimdi yazını okuyunca gülümsedim çünkü aynen bizde öyleyiz 3 aylık evli olduğumuz için aileler biraz geçsin falan diyor bizde kısmet olursa hayırlısı diyoruz ama ben çok istiyorum..

tatlım şimdi yazını okuyunca gülümsedim çünkü aynen bizde öyleyiz 3 aylık evli olduğumuz için aileler biraz geçsin falan diyor bizde kısmet olursa hayırlısı diyoruz ama ben çok istiyorum..

biizım 10 ay oldu evlenelıı bızedeee artık olsun dıolarrr nıe duusnmuyosunz faln dıolarrr :) istedıgımz haldee hayırlısı dha zamnı var dıyoruz:)

bugünlerde bende de aşırı bir terleme var ve akşam kasıklarım belim ağrıyordu üşütmüşte olabilirim ondan başka belirti yok bat son 1 hafta

4 gündür aynı şeyLEr bende de var canım..yumurtLama dönemim bittikten sonra başLadı..normaLde çok fazLa terLemem sürekLi terliyorum sıcak basıyor özeLLikLe ensem çok terLİyor..kasıkLarımda batma oLuyor ve oturdugum zaman beLİm adet oLacakmışım gibi ağrıyor... birde alnımın ortasında kocaman bi sivilce çıktı hayra aLemet oLsun inş. daha önce böyLe bişey oLmamıştı hiç..acaba havaLardanmı..

Canım ben bu ay çektirttim hiç korkuLacak gibi birşey değiL...aynı jinekolog muayene gibi topLamda giyinip hazırLanmam hepsi 5 dka sürüyor..iLaç veriLirkende adet sancısı gibi bir sancın oLuyor oda 2 dk sürüyo en fazLa..ben acıya çok dayanıksızımdır benki hiç acımadıysam sende koLayLıkLa yaptırabiLirsin..ben fındıkzade radyomarda yaptırdım biraz pahaLı ama sancısız oLdugu için verdiğin paraya degiyor..

aynen canım yumurtlama bitti 22.günden sonra başladı belirtiler.regl tarihlerimiz yakın galiba kaç senin?benimde eensem çok terliyorrr:)) bacaklarımda da ağrı var.mevsimselde oalbilir bebeişte olur ya da kırmızılar gelecektirr offf

6 ağustos canım bennım regL tarihim..Senin ne zaman ?
aynen sende oLan bütün beLirtiLer bende de var canım..bide normaLde yumurtLama zamanım bitince göğüsLerim şişer agırmaya başLardı bu ay baktım göğüsLerimde hiç şişme yok birde bi tane göğsümdeki damarLarım baya beLirginleşti...artık ya kırmızıLar geLicek ya da bebişş rabbim hayırLısını versin inş.

bu arada sağ gözümde arpacık gibi birşey çıktı bu sabah şişti gözüm hareket ettikçe gozume birşey batıyor sanki ne yapmam gerekıyor biLen varmı ??

kızlar allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...

vee adetim 1 gün geciktii darısı diğer günlerin başına beklemedeyiz...test için son 4 gün

20 temmuzda adet oldum. 2 gün önce bittim.Temizlendim. dün akşam bebek çalışması yaptık. İftardan sonra insana yorgunluk çöküyor biraz zor oldu ama oldu

2 güne bir deneyeceğiz artık. Öyle karar aldık. Bakalım bu ayda olmazsa doktora gidecem. Hayırlısı Allah tan.

ne zamandır deniyorsunuz canım ? bu arada hemşehrimiyiz ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…