- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
süt koruyor meselesi olsaydı doktorlar korunma vermezlerdi zaten. bana hazirana kadar korun demişti. şubatta doğum yaptım ben.tabiki benim demek istediğim de o bir müddet geciktiriyor.senin prolaktinin kaç çıkmıştı?
benm ölçüm yaptırmaya gerek duyulmadı çünkü süt sağıp verdim bebeğime 1 buçuk ay, süt olduğu için bakılmadı.
kızlar psikolojik olarak mı bilmiyorum ama acayip midem bulanıyor karnımda da hafif bi ağrı başladı adet mi olacam hamilemiyim yeter artık ikisinden biri olsun düşünmekten kafayı yedim ya...
anladım canım peki sen hemen hamile kalabilmiş miydin?
aynen cnm aynen bırısıı olsunnnn da uuzlmeyelım daha fazla bızdee benım stres yaptıgım yetmıyomus gıbı dun aksam annmle konuyorum dıokıı rüyamdaa 4-5 aylık bı oglunn vardıı anneannenın kucagındaydı dıooo:)
çok farklı bir duyguymuş kızlar hayatta beklediğimiz hiçbirşeye benzemiyor bu bekleyişgerçekten yıpratıcı bir süreç
aynen cnm aynen bırısıı olsunnnn da uuzlmeyelım daha fazla bızdee benım stres yaptıgım yetmıyomus gıbı dun aksam annmle konuyorum dıokıı rüyamdaa 4-5 aylık bı oglunn vardıı anneannenın kucagındaydı dıooo:)
ay canım onu iyi dedin işte bide çevren öyle rüyasında görür seni iyice ümitlenirsin. test yapmaya da korkuyorum çıkmaz diye..pazartesiye kadar bekliycem.
evtt yaaaa ınsan olur olmadık syedenn umıtlenıyoo annem bılmıo aslında bbek ıstedgımızzzıı hatta kımse bılmıooo herkese daha zamnı var dıyoruzzzzz ama ısteee soluyolarr soyleyıncede bole oluyoo:)
tatlım şimdi yazını okuyunca gülümsedim çünkü aynen bizde öyleyiz 3 aylık evli olduğumuz için aileler biraz geçsin falan diyor bizde kısmet olursa hayırlısı diyoruz ama ben çok istiyorum..
biizım 10 ay oldu evlenelıı bızedeee artık olsun dıolarrr nıe duusnmuyosunz faln dıolarrr :) istedıgımz haldee hayırlısı dha zamnı var dıyoruz:)
biizım 10 ay oldu evlenelıı bızedeee artık olsun dıolarrr nıe duusnmuyosunz faln dıolarrr :) istedıgımz haldee hayırlısı dha zamnı var dıyoruz:)
bugünlerde bende de aşırı bir terleme var ve akşam kasıklarım belim ağrıyordu üşütmüşte olabilirim ondan başka belirti yok bat son 1 hafta
Bende aynı durumdayım seninle benim bu ay 2.ayımdı.
Hatta 29yaşında olduğumdan bişey var mı diye dr.'a bile gittim.
Dr. herşey normal ama istiyorsan tüplerine bakalım dedi ancak çok acıdığını ve ilaçlı olduğunu duyduğum için
vücuduma eziyet etmemek için gitmedim(tabi birde korku var:18:)
İnşallah isteyen herkes hiç müdahale gerektirmeden doğal yollarla hamile kalır
4 gündür aynı şeyLEr bende de var canım..yumurtLama dönemim bittikten sonra başLadı..normaLde çok fazLa terLemem sürekLi terliyorum sıcak basıyor özeLLikLe ensem çok terLİyor..kasıkLarımda batma oLuyor ve oturdugum zaman beLİm adet oLacakmışım gibi ağrıyor... birde alnımın ortasında kocaman bi sivilce çıktı hayra aLemet oLsun inş. daha önce böyLe bişey oLmamıştı hiç..acaba havaLardanmı..
aynen canım yumurtlama bitti 22.günden sonra başladı belirtiler.regl tarihlerimiz yakın galiba kaç senin?benimde eensem çok terliyorrr:)) bacaklarımda da ağrı var.mevsimselde oalbilir bebeişte olur ya da kırmızılar gelecektirr offf
kızlar allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
20 temmuzda adet oldum. 2 gün önce bittim.Temizlendim. dün akşam bebek çalışması yaptık. İftardan sonra insana yorgunluk çöküyor biraz zor oldu ama oldu
2 güne bir deneyeceğiz artık. Öyle karar aldık. Bakalım bu ayda olmazsa doktora gidecem. Hayırlısı Allah tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?