eeeee nisan annelerii yok mu artıran, ben 2 çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim
biraz progesteronum düşük çok canım sıkılıyor, 10.haftaya kadar çok önemli,
oğlumda da böyle olmuştu
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah :)) dikkat et kendine doktora ne zaman gitcen??
Ayy bu arada gebelik takvimini görünce çok heyecanlandım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
eeeee nisan annelerii yok mu artıran, ben 2 çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim
oğlumda da böyle olmuştu
oğlumda da böyle olmuştu
bugün haftanın son iş günü bi an önce akşam olsa da eve gitsem diyorum. kızlar bende bebek bekleyenlerdenim bugün 3 günüm geçti dün evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı sol kasığımda inanılmaz bi ağrı var gögüslerimde ağrıyor sizce hamilemiyimdir gerçi test te çıkmadı.. ÇOK MERAK EDİYORUM...[/QUO
bugüne kadar adetinde gecikme olur muydu?
bugün haftanın son iş günü bi an önce akşam olsa da eve gitsem diyorum. kızlar bende bebek bekleyenlerdenim bugün 3 günüm geçti dün evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı sol kasığımda inanılmaz bi ağrı var gögüslerimde ağrıyor sizce hamilemiyimdir gerçi test te çıkmadı.. ÇOK MERAK EDİYORUM...[/QUO
bugüne kadar adetinde gecikme olur muydu?
hayır canım hiç olmadı 24 de olmam lazımdı her ay tam zamanında oluyordum..
bugün haftanın son iş günü bi an önce akşam olsa da eve gitsem diyorum. kızlar bende bebek bekleyenlerdenim bugün 3 günüm geçti dün evde yapılan testlerden yaptım negatif çıktı sol kasığımda inanılmaz bi ağrı var gögüslerimde ağrıyor sizce hamilemiyimdir gerçi test te çıkmadı.. ÇOK MERAK EDİYORUM...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim batıma 2gun varrrrr ama ben bu sabh dyanmayıp test yaptım cok garip bişey olduuu kaset testlerden hanı idrarı damlattıktan sonraaa gorunen kısım ıslanmya bslıyooo yaaaa o ıslaklıkkk testın dogrulugunu gostern czıgıyı oluturana kadr yanı c ye kadr geldı dogruluk cızgısı olustuuu fakat ben o arada tabı hemn elıme aldımm sılık cızgı faln varmı dıeeee galıba yamuk tuttum ıslaklık bı andaaaaa tekrarr asagı dogru aktıı ve benım cızgıyı gormek ıstedgım yerr kuruu olduuu ve ben hıc bısey anlamdımmmmmmmmmm ama ılkk ıslanırken cizgı faln cıkmadııııı yanı hamıle dgeılımm galıba yıneeee
gec döllenme olabılrı canımmmm bıraz daha bekleeeee 2-3 gun daha kırmızıları gormezsen bıdha yapp olmadı kan testı yaptırrrr kesın sonuc olurrrrr:)
seni üzmek istemem ama canım büyük ihtimalle değilsin.ben de bebek isteyenlerdenim allah gönlümüze göre versin
seni üzmek istemem ama canım büyük ihtimalle değilsin.ben de bebek isteyenlerdenim allah gönlümüze göre versin
hayır canım hiç olmadı 24 de olmam lazımdı her ay tam zamanında oluyordum..
o zaman canım şöle birkaç gün sonra testi tekrarla ya da imkanın varsa hastaneye gidip kandan baktır
hayırlısı dmekten baska elımzıden bısey gelmezzzzzüzülmemek elde dgeılll maleseff bu kadr cok ısterkennnnnn olmaması mutlkakı uzuyoooooo
ben de seninle aynı durumdayım bu ay adetim 10 gün gecikmişti.umutlandım ama bugün adet oldum.sen bir gecikme olmasını bekle canım.geciksin testi tekrarla.sen ne kadar süredir istiyon?
kırmızılar gelmezse tekrar yaprımm zatennbu 3. aydı canımmm sennnın nakdra oldu
hayırlısı dmekten baska elımzıden bısey gelmezzzzzüzülmemek elde dgeılll maleseff bu kadr cok ısterkennnnnn olmaması mutlkakı uzuyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?