"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

benim bat 3 ağustos ama hiç gününde gelmez 2-3 gün hep oynar.ben hiç bakmadım damarlarına filan :) canım arpacığa ılık çayla pansuman yap iyi gelir derler ama yada sarmısak sür.geçmiş olsun

7 temmuzda gebeliğim sonlandı kimyasal gebelikmiş adet tarihimde kanamam başladı . ramazanın 1. günü kahverengi çamur gibi i akıntım oldu doktorum yumurtlaman gerçekleeşmiştir ondan dır dedi . 4 5 gündürde ilk hamileliğimdeki gibi sol göğsüm çatlamak üzere ve ara ara tansiyonum düşüyo ya ramazandan ya hamilelikten =)

öncelikle gözün için en iyi şey beımkınede cok olurrr terramycin in göz için olanları varr o cok ii gelıo benım gozumde cok olur ole seyler hassas bıraz
doktorum onu verdı ole bısey olunce hemn sur dedıı onu almazsanda cayla pansman yap cayın dem kısmına pamugu batır gozunun ustune koy bıraz bekleee gunde 3 4kere yap ii gelıoo vee hamılleık beılrtılerınde benımde yanne ölee göguslerım sıserdı ama bu ayyy damrlardaaa cıkmaya basladıı ve baya belırgınnnnn

yaaa aynı belirtiler bende de var valla ... bir de sol yumurtalığımda bir tuhaflık var acı batma sancı karışık bişi ... resmen yumurtalığımı hissediorum... enteresan birşey... ama bir haftadır falan böle bat 7 ağustos noluo bilmem

çay pansumanı ve sarımsak iyi geliyor bir de teramicin krem

kızlar allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...

Amin caınm inşallahh...

İnşallah çok bekletmeden gelir canım bebişş

canım inşallah hamileliktedir:)) doktor korunman için herhangi bir süre vermedi dimi??

anladım canım... en azından hamile kalabildiğini biliyorsun o avantajın var taz zamanda sağlıklı haberlerini alırız inşallah

inşallah =) ben daha önce 23 haftalık bebegimi kaybettim iltihap yüzünden sancım başladı erken doğum yaptım ve bebegim de sağlıklıydı gecen sene 16 agustosta Rabbim tekrar aynı acıları yasatmasın kimseye de

2 aydır deniyoruz canım. Bu ağustos 3. cü ay olacak.

Evet hemşeriyiz toprağım benim :)))

toprağımm :) 1 sene oLmadan doktor tam oLarak araştırma yapmıyor..biLmiyorum ne kadarLık evlisin ama doktora gidersen eger 1 seneLik evLiyim dersin ona göre herşeyinize bakıLır

teşekkür ederim kızLar yardımda buLundugunuz için .. eczane uzak biraz bu havada da gozum dışarı çıkmayı kesmedi oruçLu oruçLu ama çayı demLeyip sürücem gözüme şimdi inş. işe yarar...

ayy ne güzeL hepimizde aynı beLirtiLer var acaba ramazandan ve sıcakLardnmı kaynakLanıyor yoksa bebişLermi geLiyor... ayy inş. rabbim sesimizi duyarda hepimizin birden yüzünü güLdürür 8

Çok üzüldüm canım Rabbim bir an önce sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

benimde gözümde çıkmıştı sarımsak sürdük canım hemen geçirdi sende dene istersen

ben de 26 haftalık doğum yaptım 1 buçuk ay yaşadı bebeğim ve sonrasında kaybettim inşallah hepimizin yüzü güler kucağı dolar canım en yakın zamanda. doğum yapalı ne kadar oldu?

teşekkür ederim cnm çok saol

brsn61 canım ellerini 2-3 kere sabunu köpürte köpürte yıka, sonra bir daha köpürt bu köpüğü gözüne kaçır biraz yanacak ama bi daha kolay kolay çıkmıyor bende de hep olurdu çok şükür geçti, bunu bana göz doktoru dayım söledi.

kızlar bana da bir akıl verirmisiniz?benim adetime bir hafta var bat 3-4 agustos geçen ay çok belirti vardı ama kırmızılar geldi ve ben çok üzüldüm bu ay kafama takmıcam dedim ve hiç önemsemedim ama acabalar olmadı değil bu ay da gögüslerim şişti (adet öncesi hep şişer aslında) rahimimde sızlama oluyo ve sol kasığıma birden agrı vuruyo bazen dün gecede tansiyonum çok düştü ben bunları hiç hamilelikmiş gibi görmüyorum yani öle düşünmek istemiyorum çünkü kırmızılar gelince çok üzülüyorum ama aslında çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…