ne zamandır deniyorsunuz canım ? bu arada hemşehrimiyiz ? :))
6 ağustos canım bennım regL tarihim..Senin ne zaman ?
aynen sende oLan bütün beLirtiLer bende de var canım..bide normaLde yumurtLama zamanım bitince göğüsLerim şişer agırmaya başLardı bu ay baktım göğüsLerimde hiç şişme yok birde bi tane göğsümdeki damarLarım baya beLirginleşti...artık ya kırmızıLar geLicek ya da bebişş rabbim hayırLısını versin inş.
bu arada sağ gözümde arpacık gibi birşey çıktı bu sabah şişti gözüm hareket ettikçe gozume birşey batıyor sanki ne yapmam gerekıyor biLen varmı ??
aynen sende oLan bütün beLirtiLer bende de var canım..bide normaLde yumurtLama zamanım bitince göğüsLerim şişer agırmaya başLardı bu ay baktım göğüsLerimde hiç şişme yok birde bi tane göğsümdeki damarLarım baya beLirginleşti...artık ya kırmızıLar geLicek ya da bebişş rabbim hayırLısını versin inş.
bu arada sağ gözümde arpacık gibi birşey çıktı bu sabah şişti gözüm hareket ettikçe gozume birşey batıyor sanki ne yapmam gerekıyor biLen varmı ??
4 gündür aynı şeyLEr bende de var canım..yumurtLama dönemim bittikten sonra başLadı..normaLde çok fazLa terLemem sürekLi terliyorum sıcak basıyor özeLLikLe ensem çok terLİyor..kasıkLarımda batma oLuyor ve oturdugum zaman beLİm adet oLacakmışım gibi ağrıyor... birde alnımın ortasında kocaman bi sivilce çıktı hayra aLemet oLsun inş. daha önce böyLe bişey oLmamıştı hiç..acaba havaLardanmı..
göğüslerim son 1-2 gündür parlıcak gibi sanki pompayla şişirmiş birisi
kızlar allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
20 temmuzda adet oldum. 2 gün önce bittim.Temizlendim. dün akşam bebek çalışması yaptık. İftardan sonra insana yorgunluk çöküyor biraz zor oldu ama oldu
2 güne bir deneyeceğiz artık. Öyle karar aldık. Bakalım bu ayda olmazsa doktora gidecem. Hayırlısı Allah tan.
7 temmuzda gebeliğim sonlandı kimyasal gebelikmiş adet tarihimde kanamam başladı . ramazanın 1. günü kahverengi çamur gibi i akıntım oldu doktorum yumurtlaman gerçekleeşmiştir ondan dır dedi . 4 5 gündürde ilk hamileliğimdeki gibi sol göğsüm çatlamak üzere ve ara ara tansiyonum düşüyo ya ramazandan ya hamilelikten =)
özellikle sordum doktoruma gerek yok korunmana dedi devam edebilirsiniz dedi =)
anladım canım... en azından hamile kalabildiğini biliyorsun o avantajın vartaz zamanda sağlıklı haberlerini alırız inşallah
2 aydır deniyoruz canım. Bu ağustos 3. cü ay olacak.
Evet hemşeriyiz toprağım benim :)))
öncelikle gözün için en iyi şey beımkınede cok olurrr terramycin in göz için olanları varr o cok ii gelıo benım gozumde cok olur ole seyler hassas bıraz
doktorum onu verdı ole bısey olunce hemn sur dedıı onu almazsanda cayla pansman yap cayın dem kısmına pamugu batır gozunun ustune koy bıraz bekleee gunde 3 4kere yap ii gelıoo vee hamılleık beılrtılerınde benımde yanne ölee göguslerım sıserdı ama bu ayyy damrlardaaa cıkmaya basladıı ve baya belırgınnnnn
inşallah =) ben daha önce 23 haftalık bebegimi kaybettim iltihap yüzünden sancım başladı erken doğum yaptım ve bebegim de sağlıklıydı gecen sene 16 agustosta Rabbim tekrar aynı acıları yasatmasın kimseye de
inşallah =) ben daha önce 23 haftalık bebegimi kaybettim iltihap yüzünden sancım başladı erken doğum yaptım ve bebegim de sağlıklıydı gecen sene 16 agustosta Rabbim tekrar aynı acıları yasatmasın kimseye de
benimde gözümde çıkmıştı sarımsak sürdük canım hemen geçirdi sende dene istersen
Bence hic korkma. Belkide rabbim mucizeni verdi..
Esinle oturup konusmalisin onun anliyacagi dilden. Aile oldugunuzu hastalik saglik beraber asilmasi gereken seyler oldugunu soyle. Valla cok uzuldum durumuna. Allah yardimcin olsun insallah. Bunalirsan darlanirsan atma icine olurmu. Burdaki arkadaslarla beraber yardimci oluruz..
direkmi sürüyoruz sarımsagı canım gözü yakıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?