sen ne kadardır evlisin canım
ortadan kes canım sarımsağı gözünün içine değil de arpacığın üzerine dışardan sür biraz yakıyo ama iyi geliyo
brsn61 canım ellerini 2-3 kere sabunu köpürte köpürte yıka, sonra bir daha köpürt bu köpüğü gözüne kaçır biraz yanacak ama bi daha kolay kolay çıkmıyor bende de hep olurdu çok şükür geçti, bunu bana göz doktoru dayım söledi.
sürdüm canım biraz yaktı ama şişLigini ve kızarıkLıgını aLdı biraz inş. geçicek çok saoL bitanem aLLah razı OLsun rabbim tez zamanda bebegine kavuştursun
7 temmuzda gebeliğim sonlandı kimyasal gebelikmiş adet tarihimde kanamam başladı . ramazanın 1. günü kahverengi çamur gibi i akıntım oldu doktorum yumurtlaman gerçekleeşmiştir ondan dır dedi . 4 5 gündürde ilk hamileliğimdeki gibi sol göğsüm çatlamak üzere ve ara ara tansiyonum düşüyo ya ramazandan ya hamilelikten =)
kızlar bana da bir akıl verirmisiniz?benim adetime bir hafta var bat 3-4 agustos geçen ay çok belirti vardı ama kırmızılar geldi ve ben çok üzüldüm bu ay kafama takmıcam dedim ve hiç önemsemedim ama acabalar olmadı değil bu ay da gögüslerim şişti (adet öncesi hep şişer aslında) rahimimde sızlama oluyo ve sol kasığıma birden agrı vuruyo bazen dün gecede tansiyonum çok düştü ben bunları hiç hamilelikmiş gibi görmüyorum yani öle düşünmek istemiyorum çünkü kırmızılar gelince çok üzülüyorum ama aslında çok merak ediyorum.
20 temmuzda adet oldum. 2 gün önce bittim.Temizlendim. dün akşam bebek çalışması yaptık. İftardan sonra insana yorgunluk çöküyor biraz zor oldu ama oldu
2 güne bir deneyeceğiz artık. Öyle karar aldık. Bakalım bu ayda olmazsa doktora gidecem. Hayırlısı Allah tan.
Canım bende 1 senedir aynı şeyLeri düşünüyorum ve her ay hayaL kırıkLıgına ugruyorum..asLında bu kadar çok düşünmek iyi değiL çünki ister istemez stres yapıyorsun ve buda bebek oluşumunu oLumsuz yönde etkiLiyor..düşünmemeye çaLış eşinLede aşkLa ve istekLi iLişkiye gir ki süprizimiz geLsin bana doktorum öyLe söyLedi..ama ben yapıyomuyum yapmıyorumbiz böyLe kafaya taktıkça daha çok daha bekLiycekmişim gbi geLiyor bna...
Canım ben bu ay çektirttim hiç korkuLacak gibi birşey değiL...aynı jinekolog muayene gibi topLamda giyinip hazırLanmam hepsi 5 dka sürüyor..iLaç veriLirkende adet sancısı gibi bir sancın oLuyor oda 2 dk sürüyo en fazLa..ben acıya çok dayanıksızımdır benki hiç acımadıysam sende koLayLıkLa yaptırabiLirsin..ben fındıkzade radyomarda yaptırdım biraz pahaLı ama sancısız oLdugu için verdiğin paraya degiyor..
Canım bende 1 senedir aynı şeyLeri düşünüyorum ve her ay hayaL kırıkLıgına ugruyorum..asLında bu kadar çok düşünmek iyi değiL çünki ister istemez stres yapıyorsun ve buda bebek oluşumunu oLumsuz yönde etkiLiyor..düşünmemeye çaLış eşinLede aşkLa ve istekLi iLişkiye gir ki süprizimiz geLsin bana doktorum öyLe söyLedi..ama ben yapıyomuyum yapmıyorumbiz böyLe kafaya taktıkça daha çok daha bekLiycekmişim gbi geLiyor bna...
Canım ben bu ay çektirttim hiç korkuLacak gibi birşey değiL...aynı jinekolog muayene gibi topLamda giyinip hazırLanmam hepsi 5 dka sürüyor..iLaç veriLirkende adet sancısı gibi bir sancın oLuyor oda 2 dk sürüyo en fazLa..ben acıya çok dayanıksızımdır benki hiç acımadıysam sende koLayLıkLa yaptırabiLirsin..ben fındıkzade radyomarda yaptırdım biraz pahaLı ama sancısız oLdugu için verdiğin paraya degiyor..
İçime su serptin canım yaa benim çapa üniversitesinde eniştem çalışıyor aslında normalde devlet hastanesinde bu film çekilmemesine rağmen dr. da ayarladı çektirmek için ben korkudan gidemedim şu an regliyim aslında bitiminde gidebilirim bir şey daha radyomarda ki cihazlar farklı mı?
vaLLa biLmiyorumki tatLım bana doktorum direk orayı söyLedi acısız agrısız sancısız dedi bende adetım bıttıgı gıbı gittim çektirttim dedigi gibide çıktı..burda başka konuda fiLm çektirenLerin yorumLarını okudum acıdan bayıLanLarda oLmuş çok acı çekenLerde :S o yüzden cihaz farkLımı değilmi bilmiyorum..
merhaba herkese bende sizler gibi ağustos ayını bekliyorum.2,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım bebek yapmaya geçen ay karar verdik bu ilk denememiz bakalım hayırlısıyla 3 ağustos tarihini bekliyorum son adetim 5 temmuzda olmuştu ve netteki hesaplayıcılara göre çalışmalarımızı yaptık yumurtlama gününe yakın sağ kasığımda ağrı olmuştu şimdi de yine aynı kasığımda hafif bir ağrı var ama çokta ümitli değilim ilk aydan hamile kalamayacağımı düşünüyorum birde akşam yine çalıştık duş alırken benden garip bir akıntı geldi böyle pişmiş yumurta beyazı gibi katı yapışkan olmayan dışı minik minik kabarcıklı karnıbahar gibi enteresan bişey küçük bir parça bekleyip göreceğim bakalım bir yanım hamileyim diyor diğer yanım değilsin garip duygular içindeyim.
evet haklısın canım ama ister istemez takıyoruz kafamıza işte
ben bu ayın 20sinde yaptırdım canım aşılamayı..kızlar aranızda hıç aşılama yaptırmış olanınız varmı:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?