"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ortadan kes canım sarımsağı gözünün içine değil de arpacığın üzerine dışardan sür biraz yakıyo ama iyi geliyo

sürdüm canım biraz yaktı ama şişLigini ve kızarıkLıgını aLdı biraz inş. geçicek çok saoL bitanem aLLah razı OLsun rabbim tez zamanda bebegine kavuştursun

tatLım sarımsak denedim şimdi geçmezse akşama onuda denerim çok saoL..

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hamileliktendir:)

Canım bende 1 senedir aynı şeyLeri düşünüyorum ve her ay hayaL kırıkLıgına ugruyorum..asLında bu kadar çok düşünmek iyi değiL çünki ister istemez stres yapıyorsun ve buda bebek oluşumunu oLumsuz yönde etkiLiyor..düşünmemeye çaLış eşinLede aşkLa ve istekLi iLişkiye gir ki süprizimiz geLsin bana doktorum öyLe söyLedi..ama ben yapıyomuyum yapmıyorum biz böyLe kafaya taktıkça daha çok daha bekLiycekmişim gbi geLiyor bna...

Ne kadar süredir deniyorsunuz canım
Biz 2ay oldu ağustos 3.ayımız ben mi aceleciyim yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum yaşımda oldu 29
korkuyorum:18:

evet canım haklısın ben bu ay hiç takmadım kafama ama bat tarihi yaklaştıkça acaba mı dioruz sonra da kırmızılar gelince morelimizi bozyo

İçime su serptin canım yaa benim çapa üniversitesinde eniştem çalışıyor aslında normalde devlet hastanesinde bu film çekilmemesine rağmen dr. da ayarladı çektirmek için ben korkudan gidemedim şu an regliyim aslında bitiminde gidebilirim bir şey daha radyomarda ki cihazlar farklı mı?

evet haklısın canım ama ister istemez takıyoruz kafamıza

merhaba herkese bende sizler gibi ağustos ayını bekliyorum.2,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım bebek yapmaya geçen ay karar verdik bu ilk denememiz bakalım hayırlısıyla 3 ağustos tarihini bekliyorum son adetim 5 temmuzda olmuştu ve netteki hesaplayıcılara göre çalışmalarımızı yaptık yumurtlama gününe yakın sağ kasığımda ağrı olmuştu şimdi de yine aynı kasığımda hafif bir ağrı var ama çokta ümitli değilim ilk aydan hamile kalamayacağımı düşünüyorum birde akşam yine çalıştık duş alırken benden garip bir akıntı geldi böyle pişmiş yumurta beyazı gibi katı yapışkan olmayan dışı minik minik kabarcıklı karnıbahar gibi enteresan bişey küçük bir parça bekleyip göreceğim bakalım bir yanım hamileyim diyor diğer yanım değilsin garip duygular içindeyim.

evet haklısın canım ama ister istemez takıyoruz kafamıza

İçime su serptin canım yaa benim çapa üniversitesinde eniştem çalışıyor aslında normalde devlet hastanesinde bu film çekilmemesine rağmen dr. da ayarladı çektirmek için ben korkudan gidemedim şu an regliyim aslında bitiminde gidebilirim bir şey daha radyomarda ki cihazlar farklı mı?

evet haklısın canım ama ister istemez takıyoruz kafamıza işte

vaLLa biLmiyorumki tatLım bana doktorum direk orayı söyLedi acısız agrısız sancısız dedi bende adetım bıttıgı gıbı gittim çektirttim dedigi gibide çıktı..burda başka konuda fiLm çektirenLerin yorumLarını okudum acıdan bayıLanLarda oLmuş çok acı çekenLerde :S o yüzden cihaz farkLımı değilmi bilmiyorum..

Bende şu acı meselesinden korkuyorum ya zaten:) Bir de fiyatı konusunda bilgi verirsen çok mu olurum.
Bu arada senin ki temiz çıktı dimi?

Canım mantar olabilir dikkat et kendine..hele bebek düşünüyorsan iki kat dikkat etmelisin..çorapsız gezme...

Merhaba arkadaşlar korunmasız bu 3. ayım 2 gebelik kaybım var ve 3 yaşında bir kızım...Allahım isteyen herkese versin..ikinci bebeği düşünüyorum son kürtajımın üstünden 4 buçuk ay geçti...inşallah Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…