"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Bende şu acı meselesinden korkuyorum ya zaten:) Bir de fiyatı konusunda bilgi verirsen çok mu olurum.
Bu arada senin ki temiz çıktı dimi?

370 ytL canım
Sanırım benim soL tüpüm tıkalı doktorum tatiLde perşembe günü gidip gösterıcem bakaLım ne diycek..yani benim hamiLe kaLmam biraz zor
Sen bir an önce çektir canım bazen tüpLere küçük tozLar fln yapışabiLiyomuş bu yüzdende oLmuyomuş rahim fiLmi çekiLdikten sonra içeriye sıvı veriLdigi için temizLeniyormuş ve fiLm çektirdikten sonra hamiLe kaLanLarın yüzdesi baya fazLaymış

mantar olsa kaşıntı yapazmıydı canım geçen kış bir kez mantar oldum korkunç bir kaşıntı olmuştu.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim cevabın için.umarım çok beklemeden hamile kalırız hepimiz.

ben de 26 haftalık doğum yaptım 1 buçuk ay yaşadı bebeğim ve sonrasında kaybettim inşallah hepimizin yüzü güler kucağı dolar canım en yakın zamanda. doğum yapalı ne kadar oldu?

benim bebeğim daha çok ufaktı 24 haftadan sonra yasayabiliyorlarmıs ama hayırlısı böyleymiş ömrü yokmuş artık aglayamıyorum bile içim taşlaştı ömrüm boyunca ilk bebegimi unutmıcam 10 tanede cocugum olsa onu unutamam içimde kalıcak her zaman sevgisi

Bana cesaret verdin tşk ederim. Niye öyle diyorsun bir arkadaşımında tüpleri tıkalıydı hemde ikisi birden bir ilaç kullandı hamile kaldı hemde ikizleri oldu
Allah istedikten sonra herşey olur!....

Canım yinede bi sağlık ocağına baktır..bende gelmişti öyle şeyler o yüzden söyledim...
amin inşallah canım...senin ilk gebeliğinmi olacak?

Bana cesaret verdin tşk ederim. Niye öyle diyorsun bir arkadaşımında tüpleri tıkalıydı hemde ikisi birden bir ilaç kullandı hamile kaldı hemde ikizleri oldu
Allah istedikten sonra herşey olur!....

inş. canım çok saoL sende bana cesaret verdin bir doktora gidiyim bakıyım ne dıycek..doktorda benı buLdu tatıLe gitmek için şu perşembe bi gelseee :/
tabi canım rabbim istedıkten sonra herşey oLur inş. o umudumuz oLmasaydı hiç yaşayamazdık..

Sayılı zaman geçer derler canım inşallah iyi haberlerini alırız. Dr. a gidince muhakkak haber ver ama merakta bırakma bizleri:)

dün gece rüyamda ; elimde iki tane gebelik testi var diyorum yanımdaki birine kimse artık hatırlamıyorum diyorum ikiside bmyle koyu çıktı diyorum Allah hayırlara götürsün inşallah gerçek olur

Sayılı zaman geçer derler canım inşallah iyi haberlerini alırız. Dr. a gidince muhakkak haber ver ama merakta bırakma bizleri:)

veririm canım sende fiLmini çektir bir an önce haber ver acı oLsada sonunda minik bir meLek oLucak inş. onLar için herşeye deger

veririm canım sende fiLmini çektir bir an önce haber ver acı oLsada sonunda minik bir meLek oLucak inş. onLar için herşeye deger

Evet evet o minik melekleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için her türlü acıya değer:)
İyi ki varsınız arkadaşlar.....

dün gece rüyamda ; elimde iki tane gebelik testi var diyorum yanımdaki birine kimse artık hatırlamıyorum diyorum ikiside bmyle koyu çıktı diyorum Allah hayırlara götürsün inşallah gerçek olur

bende geçen akşam öle gördüm test yapıodum ikinci çizgi silik çıkıyodu ama çıkıyodu inş. malum olmuştur canım

bende geçen akşam öle gördüm test yapıodum ikinci çizgi silik çıkıyodu ama çıkıyodu inş. malum olmuştur canım

inşallah hamileymişim gibi bi his var içimde ama her hissettiğimde hamile olsaydım şimdi 5 6 tane çocugum vardı =) Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…