- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Bende şu acı meselesinden korkuyorum ya zaten:) Bir de fiyatı konusunda bilgi verirsen çok mu olurum.
Bu arada senin ki temiz çıktı dimi?
Kizlar merabaa. Hayirli cumalarr..
Çok üzüldüm canım Rabbim bir an önce sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Canım mantar olabilir dikkat et kendine..hele bebek düşünüyorsan iki kat dikkat etmelisin..çorapsız gezme...
Merhaba arkadaşlar korunmasız bu 3. ayım 2 gebelik kaybım var ve 3 yaşında bir kızım...Allahım isteyen herkese versin..ikinci bebeği düşünüyorum son kürtajımın üstünden 4 buçuk ay geçti...inşallah Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür..
ben de 26 haftalık doğum yaptım 1 buçuk ay yaşadı bebeğim ve sonrasında kaybettim inşallah hepimizin yüzü güler kucağı dolar canım en yakın zamanda. doğum yapalı ne kadar oldu?
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hamileliktendir:)
370 ytL canım
Sanırım benim soL tüpüm tıkalı doktorum tatiLde perşembe günü gidip gösterıcem bakaLım ne diycek..yani benim hamiLe kaLmam biraz zor
Sen bir an önce çektir canım bazen tüpLere küçük tozLar fln yapışabiLiyomuş bu yüzdende oLmuyomuş rahim fiLmi çekiLdikten sonra içeriye sıvı veriLdigi için temizLeniyormuş ve fiLm çektirdikten sonra hamiLe kaLanLarın yüzdesi baya fazLaymış
inşallah öyledir her zaman adet öncesi gmğüste sancı olur ama böylesi ilk hamileliğimde bide şimdi oluyo
mantar olsa kaşıntı yapazmıydı canım geçen kış bir kez mantar oldum korkunç bir kaşıntı olmuştu.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah teşekkür ederim cevabın için.umarım çok beklemeden hamile kalırız hepimiz.
Bana cesaret verdin tşk ederim. Niye öyle diyorsun bir arkadaşımında tüpleri tıkalıydı hemde ikisi birden bir ilaç kullandı hamile kaldı hemde ikizleri oldu
Allah istedikten sonra herşey olur!....
Annelik bebek anne rahmine düştüğü anda başlar çünkü..babalıksa bebek doğduktan sonra:)Yapılan araştırmalara göre bayanların %90ı hamile olduklarında hissederlermiş
İnşallah hissettiğin gibidir canım...
inş. canım çok saoL sende bana cesaret verdin bir doktora gidiyim bakıyım ne dıycek..doktorda benı buLdu tatıLe gitmek için şu perşembe bi gelseee :/
tabi canım rabbim istedıkten sonra herşey oLur inş. o umudumuz oLmasaydı hiç yaşayamazdık..
Annelik bebek anne rahmine düştüğü anda başlar çünkü..babalıksa bebek doğduktan sonra:)[/QUOTE
Çok doğru söyledin canım aynen öyle inşallah bizlerde bir an önce hissederiz:)
Sayılı zaman geçer derler canım inşallah iyi haberlerini alırız. Dr. a gidince muhakkak haber ver ama merakta bırakma bizleri:)
veririm canım sende fiLmini çektir bir an önce haber veracı oLsada sonunda minik bir meLek oLucak inş. onLar için herşeye deger
dün gece rüyamda ; elimde iki tane gebelik testi var diyorum yanımdaki birine kimse artık hatırlamıyorum diyorum ikiside bmyle koyu çıktı diyorum Allah hayırlara götürsün inşallah gerçek olur
Evet evet o minik melekleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için her türlü acıya değer:)
İyi ki varsınız arkadaşlar.....
Sende iyiki varsın tatLım fazLa kafana takma fiLm çektirirkende kendini kasma tamam mı şekercim
bende geçen akşam öle gördüm test yapıodum ikinci çizgi silik çıkıyodu ama çıkıyodu inş. malum olmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?