"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canım yinede bi sağlık ocağına baktır..bende gelmişti öyle şeyler o yüzden söyledim...
amin inşallah canım...senin ilk gebeliğinmi olacak?
evet canım olursa ilk olacak takip edeyim bakalım tekrar görürsem öyle birşey giderim tabi doktora çalışıyorum doktora gitmek zor oluyor biraz.folik asit kullanıyorum eşimle birlikte daha ilk kutumuz bitti bugün 2 ci kutuyu aldım.

inşallah hamileymişim gibi bi his var içimde ama her hissettiğimde hamile olsaydım şimdi 5 6 tane çocugum vardı =) Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

ben geçen ay çok hissettim çok belirti var sandım ama olmadı o yüzden bu aydan hiç ümitli değilim hiç bişey hissetmiyorum

eşindemi kuLLanıyor foLik asıt canım

toprağımm :) 1 sene oLmadan doktor tam oLarak araştırma yapmıyor..biLmiyorum ne kadarLık evlisin ama doktora gidersen eger 1 seneLik evLiyim dersin ona göre herşeyinize bakıLır

13 aylık evliyim toprağım :)

Ne kadar süredir deniyorsunuz canım
Biz 2ay oldu ağustos 3.ayımız ben mi aceleciyim yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum yaşımda oldu 29
korkuyorum:18:

Canım senle aynıyız. 2 ay oldu. Ağustos 3. ayımız olacak. ;Aynıyız senle. Bende 24 yaşındayım. İnşallah olur canım. Acele ediyoruz sanırım. İçini ferah tut

ben geçen ay çok hissettim çok belirti var sandım ama olmadı o yüzden bu aydan hiç ümitli değilim hiç bişey hissetmiyorum

beklemediğin zamanda zaten ben burdayım diyo melekler =) benim iki hamileliğimdede öyle oldu ama bu seferki ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısı olunca düşündürdü beni

beklemediğin zamanda zaten ben burdayım diyo melekler =) benim iki hamileliğimdede öyle oldu ama bu seferki ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısı olunca düşündürdü beni

inş.hamişsindir canım bat ne zaman nasıl belirtiler var

Son düzenleme:
4 agustos ta . göğüs acısı demek hafif kalır sancısı oluyor arada . yüz üstü kesinlikle yatmıyorum . birde sol tarafımda kramplar oluyor ilk hamileliğimdede aynılarını yasamaıs tım hayırlısı bu sefer inşallah hayırlısıyla kucagıma alırım bebegimi . cansız bedenini değil

bat tarihlerimiz aynı canım kötü düşünme inş.hamilesindir hayırlısıylada kucağına alırsın inş. bayram şekerimiz olur

yinede ihmal etme canım yine olursa..sen daha önemlisin..eşinle birliktemi kullanıyorsunuz..doktormu dedi canım?
mrb kızlar nasılsınız bana geliyolar arada:)bu aralar çok taktım bu bebek olayına ama olmuyo olmuyo
mrhb..stres yapma canım o kendiliğinden gelecek inş..stres yaptıkça bebeğimizde nazlanır..oluruna bırak..kendine uğraş bul...inş. bekletmeden gelir bebeğinde4

dönem dönem oluruna bıraktım olmadı taktım olmaddı.tabi herşe kısmet.ama bir yıldır bekliyom bakalım daha ne kadar bekleyeceğim

kızlarrrr bana noluyoo yaaaa bat 29 temmuz yaaa bugun saat 4,30 gıbı lavoboya gıttıgımde cmasırımda cok kucuk ufacık kahverengı bı leke gordumm hasta oluyorumm dedım butun umutlarım gıttıı saat 6da işten cıktım eve geldım 6.30 da cok kucuk bı kahverengı leke daha ve sonrada hıc bısey yok afedersınız ama peçeteye hıc bısey gelmıyoo ve en önemliside ben normaldeee öle kahverengı leke faln gelmeen dırek hastalanırdımmm kırmızıları goruurdum ama bu sferrr noldu anlamıyorumm

hastalanıyor olabilrsin canım benimde arada öle oluyo ama yerleşme kanaması dedikleri şeyde olabilir sen en iyisi adetinin geçmesini bekle geçirkirse hemen test yaparsın

hastalanıyor olabilrsin canım benimde arada öle oluyo ama yerleşme kanaması dedikleri şeyde olabilir sen en iyisi adetinin geçmesini bekle geçirkirse hemen test yaparsın

valla bılmıyorummm noldgunu ama benım hıc bole olmazdıııı dırek hastalanırdımm ama dıyorum caba strestenmı oluyooooo

ben seni arıyrdum kız sen hamilesin :)) nammazdan sonra dua ederken hep eğlenceli diyrm ve o hamile diyorum nedense :))) inanki seni aryrdm bndee

valla bılmıyorummm noldgunu ama benım hıc bole olmazdıııı dırek hastalanırdımm ama dıyorum caba strestenmı oluyooooo

çok stres yapma canım stresten de kaynaklanabilir,rahat ol 2 gün daha bekle bakalım inş. güzel haber vericeksin

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…