evet canım olursa ilk olacak takip edeyim bakalım tekrar görürsem öyle birşey giderim tabi doktora çalışıyorum doktora gitmek zor oluyor biraz.folik asit kullanıyorum eşimle birlikte daha ilk kutumuz bitti bugün 2 ci kutuyu aldım.Canım yinede bi sağlık ocağına baktır..bende gelmişti öyle şeyler o yüzden söyledim...
amin inşallah canım...senin ilk gebeliğinmi olacak?
inşallah hamileymişim gibi bi his var içimde ama her hissettiğimde hamile olsaydım şimdi 5 6 tane çocugum vardı =) Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
evet canım olursa ilk olacak takip edeyim bakalım tekrar görürsem öyle birşey giderim tabi doktora çalışıyorum doktora gitmek zor oluyor biraz.folik asit kullanıyorum eşimle birlikte daha ilk kutumuz bitti bugün 2 ci kutuyu aldım.
toprağımm :) 1 sene oLmadan doktor tam oLarak araştırma yapmıyor..biLmiyorum ne kadarLık evlisin ama doktora gidersen eger 1 seneLik evLiyim dersin ona göre herşeyinize bakıLır
Ne kadar süredir deniyorsunuz canım
Biz 2ay oldu ağustos 3.ayımız ben mi aceleciyim yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyorum yaşımda oldu 29
korkuyorum:18:
ben geçen ay çok hissettim çok belirti var sandım ama olmadı o yüzden bu aydan hiç ümitli değilim hiç bişey hissetmiyorum
beklemediğin zamanda zaten ben burdayım diyo melekler =) benim iki hamileliğimdede öyle oldu ama bu seferki ilk hamileliğimdeki belirtilerin aynısı olunca düşündürdü beni
4 agustos ta . göğüs acısı demek hafif kalır sancısı oluyor arada . yüz üstü kesinlikle yatmıyorum . birde sol tarafımda kramplar oluyor ilk hamileliğimdede aynılarını yasamaıs tım hayırlısı bu sefer inşallah hayırlısıyla kucagıma alırım bebegimi . cansız bedenini değil
evet canım olursa ilk olacak takip edeyim bakalım tekrar görürsem öyle birşey giderim tabi doktora çalışıyorum doktora gitmek zor oluyor biraz.folik asit kullanıyorum eşimle birlikte daha ilk kutumuz bitti bugün 2 ci kutuyu aldım.
mrhb..stres yapma canım o kendiliğinden gelecek inş..stres yaptıkça bebeğimizde nazlanır..oluruna bırak..kendine uğraş bul...inş. bekletmeden gelir bebeğinde4mrb kızlar nasılsınız bana geliyolar arada:)bu aralar çok taktım bu bebek olayına ama olmuyo olmuyo
yinede ihmal etme canım yine olursa..sen daha önemlisin..eşinle birliktemi kullanıyorsunuz..doktormu dedi canım?
mrhb..stres yapma canım o kendiliğinden gelecek inş..stres yaptıkça bebeğimizde nazlanır..oluruna bırak..kendine uğraş bul...inş. bekletmeden gelir bebeğinde4
kızlarrrr bana noluyoo yaaaa bat 29 temmuz yaaa bugun saat 4,30 gıbı lavoboya gıttıgımde cmasırımda cok kucuk ufacık kahverengı bı leke gordumm hasta oluyorumm dedım butun umutlarım gıttıı saat 6da işten cıktım eve geldım 6.30 da cok kucuk bı kahverengı leke daha ve sonrada hıc bısey yok afedersınız ama peçeteye hıc bısey gelmıyoo ve en önemliside ben normaldeee öle kahverengı leke faln gelmeen dırek hastalanırdımmm kırmızıları goruurdum ama bu sferrr noldu anlamıyorumm
hastalanıyor olabilrsin canım benimde arada öle oluyo ama yerleşme kanaması dedikleri şeyde olabilir sen en iyisi adetinin geçmesini bekle geçirkirse hemen test yaparsın
kızlarrrr bana noluyoo yaaaa bat 29 temmuz yaaa bugun saat 4,30 gıbı lavoboya gıttıgımde cmasırımda cok kucuk ufacık kahverengı bı leke gordumm hasta oluyorumm dedım butun umutlarım gıttıı saat 6da işten cıktım eve geldım 6.30 da cok kucuk bı kahverengı leke daha ve sonrada hıc bısey yok afedersınız ama peçeteye hıc bısey gelmıyoo ve en önemliside ben normaldeee öle kahverengı leke faln gelmeen dırek hastalanırdımmm kırmızıları goruurdum ama bu sferrr noldu anlamıyorumm
valla bılmıyorummm noldgunu ama benım hıc bole olmazdıııı dırek hastalanırdımm ama dıyorum caba strestenmı oluyooooo
hamiş varmı kızlar?
Sanirsam yok. Test yaptilar diye biliorum. Negatif cikti :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?