"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum sohbetleriniz çok hoşuma gitti üye olmaya karar verdim.ocak ayında 8 haftalık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve bebeğimi kaybettim. yeniden hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.bu topik uğur getirir inşallah.bu arada bat 25 ağustos listeye eklerseniz sevinirim.

Hosgeldin canim. Hayirli olsun üyeliginn insallah burasi sana ugur getirsin. Gecmis olsun, bidakine insallah saglikli yavrular versin Rabbim..

slm kızlar bugun bi teyzeye gttm ocakmış yatrdı beni göbeğime bakdı :))) göbeğim düşmüş hamile kalamama nedenm buymuşş araştrdm brz olablr mi acaba dedim..bu teyzeye 3 gün aç karnna gdyrmşsn teyze dua okuyo sabunla suyla göbğini ovalıyo :)) o mahalleede çocuğu olmayan kaç kişi hamilee şok oldm bu teyze sayesnde para felanda yok haa ben 10 tl verdm bide ramazan paketi dağtyrdm çok ihtycı olan bi teyzeydi kimsesi yoktu..walla ben hamile kalırsam teyzeye beklrm hepinizi..forumda bi arkdş 3 aşılama 2 tüp bebek yaptrmş olmamşş göbepii düşmüş diyymş ssanrm snra bi teyzeye 3 gn gtmş hamişmişş ::))

ben teyzeyi çok sevdmm..oturduğu ev öle kötü bi ev yani yardma muhtç ama para zorla alıyo rabbm ol derse olur ben aracıyım diyoo....

ben adetttn snra başlycm bugün sayılmazmışş temzlenp gitmm gerkyrmşş :)) gelişmeleri yazcmm :O)

Ay sahimi nerde bu teyze. Kiz ben bekarken halam götürmüstü beni göbekciye:)) göbek deligime bastirdi , atmiyor burda deil gobegin demisti. Masaj yapa yapa yerine getirmisyi. Cok agrim vardi ozamanlar. Hemen gecmisti. Benim cok SIK oluyor bu düsme, kendim ovaliyorum ama olmuyo tabiki. Ay gercekten engelse ve benim göbüs düsükse kime düzelttiricem burda :84:

adanada tatlım :)) gell ben sni götrrm:))

Valla cok iyi olur ay sevindim senin icin insallah vesile olur. Düsmüsmu senin göbek?

düşmüş cnm yaa bikere bnm çok ağrımşdı sabaha kdr ağlamşdm bende kramp sanmşdm geçen ay felandı snrm o zaman snrm düşmş...düzeltti ama adettn snra temzlndktn snra gidckmşm aç karna 3 gün bakckmş bide bişler daha var dedi sölemdi..eli nurlu bi teyze ya inanki hoca felan değil sadece ocakmışş yanii ben korkarak gttm ama çok sevdmmm...

Sanirsam stres ve uzuntuden yada agir kaldirmaktan dusuyor. Ben inanirim ocaklara babaannem ocakti ( vefat etti) okurdu herkesi. Mutlu ayrilirdi herkes:)))
su biseyleride merak ettim haaa. Insallah sifasini gör tatlimm.
Catlamayan yumurtaliklarin ocagi yokmuki yaa

ttatlım bnmkide çatlamadı bilyrsn zaten :)) adettn 3.gnü testleri yaptrcm adetle gtmşmi bakılck snrasndada aşılama ve çatlatma iğnesi aynı anda düşnyrm allah izin verrse..buaarda kız naamzlrmda asla senide untmyrm....:))) hbrn olsn unttm snma...

dilerim ikiz olur bide ne öğrndm bugün blyrmsn babaannemnde ikizleri olmş biri ölü doğmş diğeride yaşna gelmdn ölmş yani o nedenle doktor bana ikiz doğurblrsn demişdi..

aşılamayla dilerimki ikizlerim olur çok mutlu oldm rabbim istyn herkese versn bnide aralrndn ayrı koymasn şimdi çıkmam gerek kuzucum çok öpyrm kocişş yattı bni çağıryııı :))

hayırlı gecele...sen yaz sbh dönerm sanaa :

Insallah rabbim bu guzel yureginin hatrina sevindirecek seni. Bende ediyorum herzaman aklimdasin..
Benimde teyzemin var ikizleriii biri oglan biri kiz:) dilerim ikizlerin olurrr. 1 tasla iki kus vuralim eylulde insallahh..
Adami cok yorma kiz:))) hayirli geceler canim benim. Iyi uykularrr.. Opuyorum

evet canım bende duymuştum göbek kaçınca olmuyomuş

temmuz bizim ayımız değil ya ondandır herkes ağustosta hamile kalacak
inşallah canım bencede..Ramazanın bereketişne bütün göbüşler dolacak

Canım neden olmasın...benimde biz kez olmuştu ve bir abla biliyormuş böyle şeyleri..inan o günden sonra bi daha ağrımamıştı..hiç bişey yeyip içmiyordum doğru dürüst ondanmış meğer...

Canım benim teyzeminde ikizleri var..Ve ben dört ay önce ikiz bebeklerimi düşürdümm..doktor zaten anne tarafından geçer ikizlik dedi...Bence sende bekle ikizlerin olabilir

günahımı alma kız bişe yapmdk :)) saaatlerdir çene çene :)) sbh namznı kıldım hala konşryz uykmnzz yok :))

valla bılmıyorummm noldgunu ama benım hıc bole olmazdıııı dırek hastalanırdımm ama dıyorum caba strestenmı oluyooooo

canım merhaba dün gece bende öyle oldum malesef leke gibi geldi ama sabah bende gördüm o nefret ettiğim kırmızıları. canım çok sıkıldı sonra da yıllardır bebek hasreti çekenleri düşündüm. rabbim yıllarca yolunu gözletmeden hepimize verir inşallah..

ben seni arıyrdum kız sen hamilesin :)) nammazdan sonra dua ederken hep eğlenceli diyrm ve o hamile diyorum nedense :))) inanki seni aryrdm bndee

ayyyyyy canm benım alh razı olsunn yaaaa daha bılm ıyorumm su annn hala bısey gelmedı ıkı kere lekenme seklınde kahverengı leke geldıı okadrrr evde test yoktu testte yapmadım sbahhh:)

Kızlar merhaba. Dün iftara dogru başım ağırdı midem bulandı. çok kötü oldum. bugünde midem bulanıyo. Keşke bi süpriz olsa ama oruç ve sıcak havalardan oluyo böyle. Antalya kavruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…