eşindemi kuLLanıyor foLik asıt canım
inşallah bebiş vardı canım
bende daha adet olmadım
amin canım inşallah seninle adet günlerimiz aynı bak sen oldunCanım ben 20 temmuzda oldumArtık ağustos ümidim.
bu arada adet olmama 2-3 gün kala ilişki oldu. Acaba süpriz mi olcak. Keşkee Yarabbim
İnşallah sen hamilesindir canım.
Hayırlı, sağlıklı bir evladın olur.
amin canım inşallah seninle adet günlerimiz aynı bak sen oldun
bitti mi senin ki peki
Evet bittim tatlım. Hatta öncekilere göre daha az kanamam oldu. normalde 6 gün olurum. 4 günde kanama kesildi. 20 sinde oldum 24 te yıkandım. İnşallah sen olmazsın
inşallahta testler adet olacaksın diyor
hem idrar hemde kan testi negatif çıktı ama daha adet olmadım
geç döllenme olabilir mi acaba
tek belirti çok akıntım var
inşallahta testler adet olacaksın diyor
hem idrar hemde kan testi negatif çıktı ama daha adet olmadım
geç döllenme olabilir mi acaba
tek belirti çok akıntım var
yaa gerçekten mi allahım inşallah yaa valla moral buldumolabilir canım bekle bi riki gün daha tekrar yap..eltimde kan testi yaptırmış erkenden çıkmamış..bir hafta sonra çıkmış..
20 sinde adet oluosan eğer 8 gün kadar geçmiş. Eğer havalardan kaynaklanmıyorsa hamile olabilirsin. Kan testi yaptırdın mı? Ay sonuna kadar olmazsan kan testi yaptır canım. Geç döllenme ise testte çıkmayabilir.
iyi fikirmiş kız bende başlayayımevet birlikte kullanıyoruz.nette görmüştüm onada içiriyorum.
kızlar 4 agustosta adet olmam lazım ama adetime 10 gün kaladan beri sol göğsüm feci halde acıyo. dünde kasıklarım adet olucakmıs gibi agrıdı iftardan sonra. bende yattım dinlendim sabah geçmişti ama bu nedir anlamadım i,lk hamileliğimdede böyle olmuştu ama bu seferkide hamilelik belirtisimi anlamadım
canım benim adanadaki kuzenimdede rahim eğriliği varmış aynı zamanda göbeğide düşmüş ikisi birbiri ile bağlantılıymış ama nasıl bilmiyorum kuzenimde bir ebeye gitmiş aynen sana yapacakları gibi göbeği yerine gelmiş rahmi düzelmiş iki gebeliğindede önce rahmini düzelttirmiş bana dediki sende de olabilir öyle birşey kııııız keşke ben adanadayken bulsaydın sen bu kadını bende gelirdim yaaaaslm kızlar bugun bi teyzeye gttm ocakmış yatrdı beni göbeğime bakdı :))) göbeğim düşmüş hamile kalamama nedenm buymuşş araştrdm brz olablr mi acaba dedim..bu teyzeye 3 gün aç karnna gdyrmşsn teyze dua okuyo sabunla suyla göbğini ovalıyo :)) o mahalleede çocuğu olmayan kaç kişi hamilee şok oldm bu teyze sayesnde para felanda yok haa ben 10 tl verdm bide ramazan paketi dağtyrdm çok ihtycı olan bi teyzeydi kimsesi yoktu..walla ben hamile kalırsam teyzeye beklrm hepinizi..forumda bi arkdş 3 aşılama 2 tüp bebek yaptrmş olmamşş göbepii düşmüş diyymş ssanrm snra bi teyzeye 3 gn gtmş hamişmişş ::))
ben teyzeyi çok sevdmm..oturduğu ev öle kötü bi ev yani yardma muhtç ama para zorla alıyo rabbm ol derse olur ben aracıyım diyoo....
ben adetttn snra başlycm bugün sayılmazmışş temzlenp gitmm gerkyrmşş :)) gelişmeleri yazcmm :O)
Ay sahimi nerde bu teyze. Kiz ben bekarken halam götürmüstü beni göbekciye:)) göbek deligime bastirdi , atmiyor burda deil gobegin demisti. Masaj yapa yapa yerine getirmisyi. Cok agrim vardi ozamanlar. Hemen gecmisti. Benim cok SIK oluyor bu düsme, kendim ovaliyorum ama olmuyo tabiki. Ay gercekten engelse ve benim göbüs düsükse kime düzelttiricem burda :84:
düşmüş cnm yaa bikere bnm çok ağrımşdı sabaha kdr ağlamşdm bende kramp sanmşdm geçen ay felandı snrm o zaman snrm düşmş...düzeltti ama adettn snra temzlndktn snra gidckmşm aç karna 3 gün bakckmş bide bişler daha var dedi sölemdi..eli nurlu bi teyze ya inanki hoca felan değil sadece ocakmışş yanii ben korkarak gttm ama çok sevdmmm...
Sanirsam stres ve uzuntuden yada agir kaldirmaktan dusuyor. Ben inanirim ocaklara babaannem ocakti ( vefat etti) okurdu herkesi. Mutlu ayrilirdi herkes:)))
su biseyleride merak ettim haaa. Insallah sifasini gör tatlimm.
Catlamayan yumurtaliklarin ocagi yokmuki yaa
öyle yapıcam inci biraz daha bekleyeceğimowner tatlım, bir kaç gün daha bekle. İnşallah gelmez kırmızılar. Kaç aydır bekliyorsunuz? Bizim 3. cü ayımız olacak ağustos
özel msj atmak istedim ama 100 mesajı geçmeyince göderemiyormuşum. beni de listeye eklermisiniz. bat 8 ağustos
zaten hep en tuhaf şeyleri ben yaşarım.
adet olsam da bitse şu stress off yaaa
bende öyle düşündüm başka ne yapılabilir kisıkıntı yapma canım en fazla 1 hafta daha beklersin gebelik yoksa söktürücü alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?