"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

banada öyle geliyor
umaynur da pek gelmiyor forumdan uzak durmaya çalışıyorlar çok strese girmemek için sanırım

o da gelir kızlaaaaaaaaar ben hamileyiiiiiiiim der inşallah
eğlenceli test yapsa çıkar aslında geç döllenme falan değilse malum batı yarın ben ondan heyecanlıyım valla

geç döllenmeyse çıkmıyor mu kanda
ama zaten 4 gün önce yaptırdım ben o testi
o zaman bebek falan yok

yok canım çıkmaz kandada malum geç döllendiyse geç bhcg salgılayacaktır o nedenle çıkmaz diye düşünüyorum

inşallah canım şu mübarek günlerin hatırına rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği
amin canım benim inşallah
bende ne zaman olur bilmiyorum ama çooook yakışıklı bir oğlum olacağını hissediyorum nerden geliyorsa bu his :44:

amin canım benim inşallah
bende ne zaman olur bilmiyorum ama çooook yakışıklı bir oğlum olacağını hissediyorum nerden geliyorsa bu his :44:
canım inşallah belli ki enişte yakışıklı böyle bir hisse kapıldığına göre
umarım benim oğlum olursa da babasına pek benzemez...
babamız biraz esmerde

canım inşallah belli ki enişte yakışıklı böyle bir hisse kapıldığına göre
umarım benim oğlum olursa da babasına pek benzemez...
babamız biraz esmerde

enişte öyle çook yakışıklı değil ha bana sorarsan dünyadaki en yakışıklı adam ama
ben oğlumun ne bana ne de babasına benzeyeceğini düşünmüyorum kardeşime benzer sanırım hatta ben böyle düşünürken görümcem bir rüya görmüştü rüyasında biz eşiml kayınvalidemlere gitmişiz birde 2 yaşında bir oğlumuz varmış görümcem demişki kız ne ara yaptınız da 2 yaşına geldi bu çocuk görümcem dediki aynı kardeşine benziyordu ama inanılmaz güzel bir çocuktu benim düşüncelerimin üzerine o da böyle bir rüya görünce inandım valla hakikaten öyle olacağına

sağol canım demek ki ilaç farkıymış

bendede bu ay öyle olmuuştu canım, çok ümitlenmiştim ama sonuç negatifff
hayırlısı olsun inşallah canım.
şu an ağrım devam ediyo hala ve belim ağrımaya başladı :26:

lilyum bende de aynı durum mevcut kasık bel ağrısı ve sancı giriyo.
bat benim de 6 veya 7 ağustos

daha önceki aylarda böle ağrılarım olmadı ama üşütmüş de olabilirim diyorum kendimi ümitlendirmemek için

arkadaşlar benim gibi göğüs sancısı çeken varsa lütfen beni bilgilendirsin. adetime de 7 gün var test yapsamda çıkmaz. 7 temmuzda da kimyasal gebelik yaşadım ara kanamam oldu doktorum yumurtaların catlamıştır dedi. biz de ogünleri degerlendirdik . acaba hemen hamile kalmış olabilirmiyim böyle bi göğüs agrısını sadece ilk hamileliğimde yaşadım o da 5 aylık erken doğumla sonuçlandı bana destek olun lütfen yardıma ihtiyacım var

canım bende geçen sefer bütün gebelik belirtilerini yaşadım hatta göğüslerimin şekli bile değişti ama tam gününde regl oldum çok bel bağlama belirtilere

ya benim de göğüs agrımın yanı sıra kasıklarımda adet olcakmısım gibi agrıyo acaba hamilemiyim

Slm kızlar benmde soyle bır sorum olucak 5 gun once yumurtalama gunumdu ılac kullanıyordum yumurtalamk ıcın o gunlerde bır dolu bır bos taktıgıyle ılıskıye gırdık.sımdıyse kasıklarımda sol yumurtalıgımda asırı bır sancı var ara ara kıramplar gırıyor otururken yada kalkarken batmalar oluyor ve 3 gundur asırı beyaz sut gıbı akıntım oldu bu nedır acaba bı bılgısı olan varmı bat 10 agustos bana bı yardım yaaa ne olabılır bu

bugünü saymazsak bat a 3 gün kaldı kızlar 5 gün kala test yaptım çıkmadı keşke yapmasaydım moralim bozuldu biraz bence hamile değilim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…