bende öyle düşündüm başka ne yapılabilir ki
ama inşallah hamileyimdir
inşallah adet olmam
banada öyle geliyoreğlenceli naptı acaba bence hamiş o kesin kesin
geç döllenmeyse çıkmıyor mu kandainşallah canım hayırlısıyla hamilesindir geç döllenme olduysa böyle olması normal
banada öyle geliyor
umaynur da pek gelmiyor forumdan uzak durmaya çalışıyorlar çok strese girmemek için sanırım
geç döllenmeyse çıkmıyor mu kanda
ama zaten 4 gün önce yaptırdım ben o testi
o zaman bebek falan yok
inşallah canım şu mübarek günlerin hatırına rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliğiyok canım çıkmaz kandada malum geç döllendiyse geç bhcg salgılayacaktır o nedenle çıkmaz diye düşünüyorum
amin canım benim inşallahinşallah canım şu mübarek günlerin hatırına rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği
canım inşallah belli ki enişte yakışıklı böyle bir hisse kapıldığına göreamin canım benim inşallah
bende ne zaman olur bilmiyorum ama çooook yakışıklı bir oğlum olacağını hissediyorumnerden geliyorsa bu his :44:
iyi fikirmiş kız bende başlayayım
Canım bence sen hamilesin
canım inşallah belli ki enişte yakışıklı böyle bir hisse kapıldığına göre
umarım benim oğlum olursa da babasına pek benzemez...
babamız biraz esmerde
sağol canım demek ki ilaç farkıymışBenimkide o civarlarda cikti. Dostinex kullanirsan korunman gerekiyor. Parlodel kullanirsan bi zarari yok. Ben hala parlodel kullaniyorum. Gebe kalincada kullanican dedi doktorum. Sen bu iki ilacida söyle canim. Bence parlodeli seç olurda gebe kalirsan en azindan zarar vermez bebege..
hayırlısı olsun inşallah canım.bendede bu ay öyle olmuuştu canım, çok ümitlenmiştim ama sonuç negatifff
yaaa aynı belirtiler bende de var valla ... bir de sol yumurtalığımda bir tuhaflık var acı batma sancı karışık bişi ... resmen yumurtalığımı hissediorum... enteresan birşey... ama bir haftadır falan böle bat 7 ağustos noluo bilmem
arkadaşlar benim gibi göğüs sancısı çeken varsa lütfen beni bilgilendirsin. adetime de 7 gün var test yapsamda çıkmaz. 7 temmuzda da kimyasal gebelik yaşadım ara kanamam oldu doktorum yumurtaların catlamıştır dedi. biz de ogünleri degerlendirdik . acaba hemen hamile kalmış olabilirmiyim böyle bi göğüs agrısını sadece ilk hamileliğimde yaşadım o da 5 aylık erken doğumla sonuçlandı bana destek olun lütfen yardıma ihtiyacım var
lilyum bende de aynı durum mevcut kasık bel ağrısı ve sancı giriyo.
bat benim de 6 veya 7 ağustos
daha önceki aylarda böle ağrılarım olmadı ama üşütmüş de olabilirim diyorum kendimi ümitlendirmemek için
canım bende geçen sefer bütün gebelik belirtilerini yaşadım hatta göğüslerimin şekli bile değişti ama tam gününde regl oldum çok bel bağlama belirtilere
canım benim adanadaki kuzenimdede rahim eğriliği varmış aynı zamanda göbeğide düşmüş ikisi birbiri ile bağlantılıymış ama nasıl bilmiyorum kuzenimde bir ebeye gitmiş aynen sana yapacakları gibi göbeği yerine gelmiş rahmi düzelmiş iki gebeliğindede önce rahmini düzelttirmiş bana dediki sende de olabilir öyle birşey kııııız keşke ben adanadayken bulsaydın sen bu kadını bende gelirdim yaaaa
cnm walla varmış yengem tanıyormuş hatta yengem yeni doğum yaptı 6 ay felan oldu hamileyken hep gidip karnını o teyzeye okutuyrnşş çok iyi geliyrmşşş blmyrm hakkımzda hayırlısı..evet bu teyzede yapyrmş öle şeyler göbeğimi gözmle görmesem walla inanmazdm...
eğlenceli naptı acaba bence hamiş o kesin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?