cnm walla varmış yengem tanıyormuş hatta yengem yeni doğum yaptı 6 ay felan oldu hamileyken hep gidip karnını o teyzeye okutuyrnşş çok iyi geliyrmşşş blmyrm hakkımzda hayırlısı..evet bu teyzede yapyrmş öle şeyler göbeğimi gözmle görmesem walla inanmazdm...
cnm hala geln gıden yokkk valla bılmıyorm egr gelmezse yarına kadr test yapıcammmmm):
Slm kızlar benmde soyle bır sorum olucak 5 gun once yumurtalama gunumdu ılac kullanıyordum yumurtalamk ıcın o gunlerde bır dolu bır bos taktıgıyle ılıskıye gırdık.sımdıyse kasıklarımda sol yumurtalıgımda asırı bır sancı var ara ara kıramplar gırıyor otururken yada kalkarken batmalar oluyor ve 3 gundur asırı beyaz sut gıbı akıntım oldu bu nedır acaba bı bılgısı olan varmı bat 10 agustos bana bı yardım yaaa ne olabılır bu
Incitanesii:) yap artik su testi. Ben simdiye kadar 10 test yapmistim. Kendinde catlion bizide catlationayyyyyy canm benım alh razı olsunn yaaaa daha bılm ıyorumm su annn hala bısey gelmedı ıkı kere lekenme seklınde kahverengı leke geldıı okadrrr evde test yoktu testte yapmadım sbahhh:)
canım benim adanadaki kuzenimdede rahim eğriliği varmış aynı zamanda göbeğide düşmüş ikisi birbiri ile bağlantılıymış ama nasıl bilmiyorum kuzenimde bir ebeye gitmiş aynen sana yapacakları gibi göbeği yerine gelmiş rahmi düzelmiş iki gebeliğindede önce rahmini düzelttirmiş bana dediki sende de olabilir öyle birşey kııııız keşke ben adanadayken bulsaydın sen bu kadını bende gelirdim yaaaa
canım sakın kendin yapmaya çalışma çok kötü sonuçları olabiliyormuş işinin ehli bir ebe yapıyormuş bunu öyle birini bulman lazım sende istanbuldaydın dimi
benimde eşimin dedesi ocakmış yel ocağı diyorlar eşimin babasınında eşiminde eli şifalı maşallah hiçbir bel ağrısı onların eline dayanamıyor :) bende omurilik eğriliği(skolyoz) var sık sık ağrır belim eşim masaj yapar bende rahat rahat uyurum
kızlar merhaba,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.
sizlere danışmak istediğim bir konu var. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
kızlar ben iki yıllık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz.bebek düşünmeden önce doktora ön muayene için gitmiştim.
bir sorun yok sadece 2cm lik küçük bir kistin var ama önemli değil demişti.bu ayda olmayınca doktora gitmeden direk özel bir laboratuvara gidip adetin 2. günü yapılan hormon testlerimi yaptırdım.sonuçlarda e2 değerim yüksek çıkmış.internette bir doktora sordum sonuçlarımı e2 biraz yüksek kist belirtisi olabilir dedi.sonra doktoru aradım sonuçları göstermek için ama izindeymiş ancak düne randevu alabildim.dün gittik doktora.vajinal ultrasonla baktı kist yok dedi.kasıklarımda sürekli ağrı olduğunu söyledim idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye antibiyotik falan yazdı.buraya kadar herşey normal.sonra dediki bu ilaçları adet olunca kullan dedi. tamam dedim. sonra yine şimdi kullanma adet olunca kullan çünkü "bana hamilesin gibi geldi" dedi.ben o an tam anlayamadım o yüzdende sormadım nasıl yani,neden böyle söylediniz diye.çıktıktan sonra dank etti kafamıza. eşimde bende neden böyle söyledi, ne görmüş olabilir diye düşünüp duruyoruz akşamdan beri.son adet tarihim 5 temmuz.3 haftalık falan oluyor eğer varsa bebek.peki olabilirmi yani anlayabilirmi doktor???ben bu ayı böyle kist vardır falan diye düşünerek geçirmiştim.çok umutlu değildim yani. ama dünden beri meraktan ölüyorum.bat 5 ağustos.daha 8 gün var.bu arada bu sabah test yaptım iki tane ikiside negatif.başından böyle bir olay geçmiş olanlar ya da fikri olanlar lütfen paylaşsın benimle.ben umutlanayımmı?
kızlar benim bat 4 agustos gögüs şişliği dışında hiç bir belirti yok o da zaten adet öncesi hep oluyo sizce normal mi yoksa bu ay da mı boş geçcek
adet öncesi rahim duvarı kalınlaşır,aynı zamanda hamile kalıncada rahim kalınlaşarak kendini hazırlar doktorum kalınlaşmadan dolayı öle söylemiş olabilir.benimde kistim vardı kontrole gittiğimde doktor bana rahim duvarın kalınlaşmış hamilelikten değilsen adet olucaksın demişti
evet belkide bu yüzden söyledi. o zaman çokta umutlanacak bişey yok.rahim duvarı kalınlaşması rutin bir olay zaten.hayırlısı inşallah herşey gönlümüze göre olur.
ilgine teşekkür ederim.
Daha var adetimize. Belirti olacak diye bisey yokkii. Stres yapma hemenn. Ovulasyonundan 12 gune kadar rahme yerlesiyor. Belkide daha tüplerde. Ozaman bi belirti olmaz.
kızlar merhaba,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.
sizlere danışmak istediğim bir konu var. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
kızlar ben iki yıllık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz.bebek düşünmeden önce doktora ön muayene için gitmiştim.
bir sorun yok sadece 2cm lik küçük bir kistin var ama önemli değil demişti.bu ayda olmayınca doktora gitmeden direk özel bir laboratuvara gidip adetin 2. günü yapılan hormon testlerimi yaptırdım.sonuçlarda e2 değerim yüksek çıkmış.internette bir doktora sordum sonuçlarımı e2 biraz yüksek kist belirtisi olabilir dedi.sonra doktoru aradım sonuçları göstermek için ama izindeymiş ancak düne randevu alabildim.dün gittik doktora.vajinal ultrasonla baktı kist yok dedi.kasıklarımda sürekli ağrı olduğunu söyledim idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye antibiyotik falan yazdı.buraya kadar herşey normal.sonra dediki bu ilaçları adet olunca kullan dedi. tamam dedim. sonra yine şimdi kullanma adet olunca kullan çünkü "bana hamilesin gibi geldi" dedi.ben o an tam anlayamadım o yüzdende sormadım nasıl yani,neden böyle söylediniz diye.çıktıktan sonra dank etti kafamıza. eşimde bende neden böyle söyledi, ne görmüş olabilir diye düşünüp duruyoruz akşamdan beri.son adet tarihim 5 temmuz.3 haftalık falan oluyor eğer varsa bebek.peki olabilirmi yani anlayabilirmi doktor???ben bu ayı böyle kist vardır falan diye düşünerek geçirmiştim.çok umutlu değildim yani. ama dünden beri meraktan ölüyorum.bat 5 ağustos.daha 8 gün var.bu arada bu sabah test yaptım iki tane ikiside negatif.başından böyle bir olay geçmiş olanlar ya da fikri olanlar lütfen paylaşsın benimle.ben umutlanayımmı?
rica ederim ama belki de hamilelikten kalınlaşmıştır,umutsuzluğa kapılmak yok
Şuan benimde sol yumurtalığımda ağrı var..akıntım var uzayan cinsten ama beyaz şefafla karışık bişey garip kremsi gibi. benimde bat 12 ağustos :s
içimi rahatlattın valla adeti 7-8 agustos olanlar gögüs agrısı kasık agrısı falan yazınca bu ayda olmıcakmış gibi hissetmeye başladım
benım batmalar sancılar var da benm akıntım kesık sut gıbı bu gunlerde uzayan akıntı seffaf damarlı degıl o bende 5 gun once yumurtalma donemımde vardı ama sımdıkı cok farklı cok gelıyo ve cok sancım var
Kistin kaybolmasina sevindim.zatende bi zarari yokmus sana. Gebe olma ihtimaline karsi antibiyotikleri adette kullan demis. Vajinal ultrasonda hersey daha iyi gorune bilior. Rahim duvarinin kalinlastigini gormuste olabilir.
Test cok erken daha. Adetine 3 gun kala yap testi.
Insallah doktorun dedigi gibidir canim. Hamissindir insallah. Doktorun telefon numarasi varsa arayip sorabilirsin canim. Kafanda tereddut kalmaz
Canim nezaman adet olucan??
ağustos 10da cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?