"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

slm kızlar nasılsınız moraller nasıl bebiş çalışmalarına başladık mı bakalım :) bu ay ateş ölçme yöntemine başladım ilk işim dijital ateş ölçeği aldım başlamış bulunuyorum 2 gündür ovülasyona kadar ölçeceğim bakalım bu ay meleğim gelicek mi sabırla bekliyorum sizlerede bol çalışmalar :)

Hakkinda hayirlisi olsun. Bende krem beyaz akinti gebeligimde olmustu. Ama ovulasyon sonrasida olabiliyor sanirsam.

valla cnm bnm hıc bole olmamıstı her gun ıkı kez camasır degıstırıorum ve cok yogun olmasıyla bır keskın bır kokusu var anlamadım yanı onunla bır batmalarım var yumurtlama donemımde gectı yanı

doğru sölüyosun ben evham yaptım 1 hafta sonra anlıcaz bakalım

Insallah hamis kalirsin canim. Bendede ilk defa olmustu oyle krem beyaz. Hamileligimi ogrenmistim sonrasinda. Yine oyle akinti baslamisti aha hamileyim demistim. Oylede olmustu.
Tabi kisiden kisiye degisiyor. Herkes ayni seyleri yasamiyor. Allah yardimcin olsun

doğru sölüyosun ben evham yaptım 1 hafta sonra anlıcaz bakalım

Sen yine evham yaptin , benimkini duysan diyorum ya erken merken baskalarina. Kendim test bile yaptim. 1 hafta var:)) ustelik yumurtam catlamadi.

Insan hamile olmadigini bile bile bole bi aptallik yaparmi?:18:

ınsallah cnm allah hepımızıın ayardımcısı olsun 7 aydır korunmuyoruz 2 aydırda klomen kullanıyorum yumurtlamak ıcın bakalım ya nasıp takdır allahtan

ınsallah cnm allah hepımızıın ayardımcısı olsun 7 aydır korunmuyoruz 2 aydırda klomen kullanıyorum yumurtlamak ıcın bakalım ya nasıp takdır allahtan

Aminnn canimm bende bu ay kullandim klomen. Yumurtaligim 28 mm olmustu sanirsam ,catlatma ignesi yapmadi. Catlamadida oyle duruyorr(

kızlar klomeni mutlaka doktor takibinde kullanın. ilaç ters etki de yapabiliyor ( ben de olduğu gibi) benim doktor!!!! özeli kapatıp hastaneye geçti ve 3 ay klomen yazdı bana takip de etmedi ve benim hormonlar alt üst oldu.sizlerin de bunu yaşamasını istemem

Sen yine evham yaptin , benimkini duysan diyorum ya erken merken baskalarina. Kendim test bile yaptim. 1 hafta var:)) ustelik yumurtam catlamadi.

nerden biliyosun canım hamile olmadığını allahın işi belkide hamilesindir.hem bir haftada çıkmıcanı bile bile yapmışsın haftaya belli olucak inş.

Sagol canim bilgilendirdigin icin. Ben takipteyim. Ama takipte olmayanlarin kulagina kupe olsun:)) sanada gecmis olsun. Nasil doktormus hap veriyor takip etmior

Sagol canim bilgilendirdigin icin. Ben takipteyim. Ama takipte olmayanlarin kulagina kupe olsun:)) sanada gecmis olsun. Nasil doktormus hap veriyor takip etmior

bnmde doktorum ılk ay verdı kullandım 3 tane yumurta vardı catlama ıgnes vermedı sonra bu ay ıcmek ıcın yıne ılac verdı doktora gıttım doktor emeklıye ayrılmıs bırdahada doktora gıtmedım eger bu ay kalmazsam tekrardan yenı bır doktora gıdıcem adan zye baktırıcam esımde sperm testı yaptırdı onda hıc bırsey cıkmadı ama bende soyle bır durum sag yumurtalıgım yok ıslev gormedıgı ıcın kuculmus onun yerıne sol yumurtalıgım ıslev yaptıgı ıcın sol yumurtalıgım bıraz buyuk bakalım ya nasıp bu ay kalmazsam tekrar yenı bır doktor hormon testı falan fılan allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar. ben 21 mart ta 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. sonrasında hiç korunmadım hamile kalamadım. ama bu ay farklı şeyler hissedyorum geçen hamileliğimde de sık idrara çıkma, dehşet bel ağrısı, kasık ağrısı az da olsa baş dönmesi yaşamıştım. 1 haftadır falan çok idrara çıkmaya başladım gerçi ramazan ayında olduğumuz için ftardan sonra çok sıvı aldığım için de olabilir. ama arada baş dönmesi ve kasık bel ağrısı da yaşıyorum. şu mübarek aylar hürmetine inş. herkes bebişine kavuşsun inş.

Evet canim baska bi doktora gorun. Insallah kalirsinda bukadar strese sikintiya gerek kalmaz. Doktor isi ayri bi Bunalim

Bende subat gibi kaybettim bebegimi. Dahada ugrasiyoruz iste. Insallah hissetigin gibidir canim. Rabbim yüzunu guldursun..

banada öyle geliyor
umaynur da pek gelmiyor forumdan uzak durmaya çalışıyorlar çok strese girmemek için sanırım

Kızlar günlerdir baş ağrısından duramıyorum sürekli yatış halindeyim sinüslerim azdı sanırım.Giremiyorum eskisi kadar biraz bakıp çıkıyorum.kendime geleyim tekrar dönüş yapıcam inşallah...

Canım seninki enfeksiyon belirtilerine benziyor. ben kendim içinde enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum inşallhh döllenme olmuştur zaman lazım. ama enfeksiyonda olabilir bizimkii. ooff

Son düzenleme:

yapar yapar...ben mesela... 9 gün kala ve 5 gün kala yaptım... ne kadar şaşkalozum yaa... 3 gün var test kalmadı elimde

yapar yapar...ben mesela... 9 gün kala ve 5 gün kala yaptım... ne kadar şaşkalozum yaa... 3 gün var test kalmadı elimde

Ben kendimi bildigim icin 5 tane test aldim onlarda biter adete 3 gun kalmaya seviyorum ben kendime eziyet etmeye heralde negatif cikacagini bile bile test yapiorummm

Kizlar merhaba.Bayadir giremedim.Idrar yollarimda iltihap varmis dr antibiyotik verdi.tamda yumurtlama haftam sizce içmesem mi?? Yada antibiyotigi icip denemeleri diger aya mi biraksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…