"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Kizlar merhaba.Bayadir giremedim.Idrar yollarimda iltihap varmis dr antibiyotik verdi.tamda yumurtlama haftam sizce içmesem mi?? Yada antibiyotigi icip denemeleri diger aya mi biraksak

Yumurtlama dönemindesin cnm hamile deilsinki. Oyuzden tedirgin olma . Sen calismalara devam et. Biran once arin iltihaptan.

merhaba arkadaşlar. 8 yıllık evliyim 8 yıl sonunda bebek yapmaya karar verdik karar verdikten sonra hemen hamile kaldım ancak 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 8 mayısta kürtaj oldum.
hamilelik çok farklı bir duyguymuş anneliği düşünemiyorum bile okadar kısa sürede bebeğime çok alışmışım ve onu çok özlüyorum tekrar hamile kalmak istiyorum benim içinde dua edin lütfen.

allah sabırversin canım inşallah en kısa zamanda anne olabiliriz

Cnm hemen hamile kalabilmis olman çok iyi o yüzden moralini bozma.Yine bebisine kavusur saglikla 9 ayi tamamlarsin insallah

canımmm arkadaşlarım hepinizi tamamen takip edemesemde her namazmda hepinize dua edyrm...

sabredin rabbim hayırlısıyla hepimizi tek tek mutlu edecek müjdeli haberler vermeyi nasip edecekk..

canımmm arkadaşlarım hepinizi tamamen takip edemesemde her namazmda hepinize dua edyrm...

sabredin rabbim hayırlısıyla hepimizi tek tek mutlu edecek müjdeli haberler vermeyi nasip edecekk..

Allah razı olsun canım senden. Allah dualarımızı eminim kabul ediodur. Zamanı gelecek inşallah. Bende dua ediyorum.

Aranıza yeni katılıyorum.Sizlerin bilgisine çok ihtiyacım var.Biz eşimle çekilme yöntemiyle korunuyorduk.Sat günüm 9 temmuz arası 27 gün sürüyor.temmuzun 20 si ile 23 ü beraber olduk.o zamandan beri kasıklarımda batma var.bazen sağda bazen solda ve ani hareketlerde oluyor.Göğüslerimde sızlama dün başladı ara ara sızlama giriyor göğüslerime.belim çok ağrıyor.12 saatten fazla uyuyorum.Dışarıya çıkamayacak kadar halsizim.Ağzım kurumaya başladı.Karnım ve parmaklarım şişti.Hatta alyansımı bile küçük parmağıma taktım.Hiç böyle bişey yaşamamıştım ki daha regli tarihime 7 gün var.Sizce hamile olabilirmiyim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Allah tüm bebek bekleyenlere nasip etsin.

olamaz diye birşey yok tabii ki belirtiler de benziyor olabilir ama düşük bir ihtimal var....

hamile olman çok yüksek ihtimal bence. ama Allah bilir tabii. İstiyor muydunuz? Allah gönlüne göre versin inş. ben belirtilerine göre dedim yani:)

Son düzenleme:
hayirli pazararlar bende diliyorum allahdanki agustosda hepimizin göbisleri bebis olsun bu ay cok umutluydum ama yine olmadi....1 olgum var ve bundan bir kac ay öncede s aylik bebegimi düsük yaptim, aniden oldu, belki konularimi hatirliyanlar vardir..sidmi ordan buyana hic korunmadik hep denedik ama olmadi...yavas yavas ümidim kesilmeye basladi...adetlerimde bayagi bir karisdi, hangi gün yumurtlama gümüm kesdiremiyorum artik...esimle karar aldik bir gün istirahat bir gün idman yaipcaz...bakalim bu sefer tutacakmi???

ya benim de göğüs agrımın yanı sıra kasıklarımda adet olcakmısım gibi agrıyo acaba hamilemiyim

canım senin bat kaç?ben adetin geçmesini beklicem,zor olucak ama
ben belirtileri görüyorum ama yine de vücudun bana bi oyunu olabilir
7 ağustosta görcez bakalım.

dün bi arkadaşla görüştüm kız hapı bıraktığı ertesi ay hamile kaldı.
Yumurtlamaya denk getirip ilk denemede kaldım dedi.ümitlendim haliyle.
inşallah kırmızı kartı görmeden biz de skoru alırız

ben de 4 günden beri bademcik yutkunamama burun akıntısıyla uğraşıyorum.biz kesin hamile kaldık sana söleyim

adetim 3 gün gecikti.test yaptım ama negatif çıktı.sabah idrarı ile yapmıştım testi.aklıma da u takıldı malum ramazandayız.sahurda bol bol içiyoruz suyu.bu acaba idrarı seyreltmiş olabilir mi?ondan negatif çıkmış olabilir mi? çünkü bütün belirtiler gebelk yönünde yavrucağım eşim de her gün rüyasında bebek görüyor oda çok ümitlendi

hamile olman çok yüksek ihtimal bence. ama Allah bilir tabii. İstiyor muydunuz? Allah gönlüne göre versin inş. ben belirtilerine göre dedim yani:)

Biz geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.Ama eşimlede bi bebeğimiz olsun diye düşünüyorduk.Özellikle ben çok istiyorum bir tane kızım var 6 yaşında arası fazla olmasın istiyorum.Allahım inşallah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…