"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

testlere güven olmuyor canım, dediğin de doğru sanırım 4-5 saat idrarın yapılmaması gerekiyor... gece bol bol su içtiği için mesane çok doluyor... idrar da yoğun olmuyor... bence oruç tutanlar gün içinde 4-5 saat dayanıp(nasıl olsa su da içimiyorlar) idrar iyice yoğunlaşınca yapmalı ki hcg biriksin...

başka belirtilerin var mı? bence sen hamilesin

değilsen de üzülme canım, Allahtan ümidini hiç kesme...

Son düzenleme:

teşekkürler..Allahım isteyen herkese nasip etsin..

ben senin ilk uzun mesajını(yukarıdakiler değil) okuyunca istemiyorsun sanmıştım korunuyoruz falan diyince :)

o halde umarım hamilesindir canım, bende senin gibiyim 6 yaşına girecek bi oğlum var ikinciyi istiyorum bu ay başladım bakalım ne olacak 31 tem. adet tarihim benim de... inşallah hamileyimdir ama bende hiç belirti yok göğüslerimin şişliği dışında

hadi bakalım inşallah olacak hepimizin dileği... ben de 2. yi istiyorum bakalım nolacak.. ümitsizlik yok... olmazsa yumurtlama testlerinden alabilirsin...

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.ben şuanda bile uzanıyorum ve göğüslerim acayip sızlıyo.benim adet günüm nette baktığım kadarıyla 5 ağustos 1 hafta var bu kadar erken gösterirmi kendini onu bilemiyorum

bu ay bize bebiş gerekli :))

canım belirtilerini sorabilirmiyim sana...bu ay bana da bebiş gerek de.:))))biz ısmarladık da kargoya verildi mi işşteee onu bi anlayamadım..:))biçokkk belirtim varda benimm sende nasılll??

bu ay bize bebiş gerekli :))

kesinlikle :) ama benim daha ilk ayım bakalım 2 gün sonra adet olacak mıyım... valla ilk hamileliğim olacakmış gibi heyecanlanıyorum... ilk hamileliğimde karnım çok ağrımıştı adet olacağımı düşünürken sürpriz olmuştu. bu ay da yumurtlamadan sonraki günlerde ağrım vardı hamile kaldım galiba diye düşünüyordum ama kesildi şimdi ağrı falan da yok

inşaallah hamilesindir de ümitlerin boşa çıkmaz canım. benim adetimde dündü ama bugün geldi kırmızılar ame neyse ben üzülmüyorum:))) bu ay inşaallah. sıkıntı yok yani. Ama inş. sen hayırlı haberleri alırsın. sen ne kadar süredir istiyordun?

Listeyi yapan arkadaş benim yeni bat ıma 22 ağustos yazabilir misin:) ben adet oldum. artık önümüzdeki aylara bakıcaz:))))

2 günün daha var bakalım.Allah büyük gönüllerimizi biliyor.inşallah annelik duygusunu bizlere tekrar yaşatır.

canım inş sende bende hamişizdir....be 12 temmuzda gördü..m adet en son yumurtlama dönemim buaralardı zaten eşimle iş başı yaptıkkk:))))daha sonra daha adetime 13 gün falan var be hiç böle kasık ağrısı adetimin dışında görmedimmm....normalde adetime iki gün kala ağrırdı ama daha farklı oluodu şuansa kasıklarım sızlıyo ağrıyooo akıntım varrr kontrole gttm iltihap falanda yok temiz rahmim akıntı olmazdı bende ama şimdi var sürekli uyku halim var gözümü zor açıorumm acayip yemek yiyoruuummm bide....yorgumummmm çok çabuk yoruluorummmmbaşım dönöyyo dinlemk isytorıuumm hemennn..bunun gibi işteee belim felen ağrıooo bazennnn göğsümde sızlamam yookk ama karnım taş gbi sert oldu bide dokununnca sızlıo herkeste farklı oluuuooo galibbaa sence..

Listeyi yapan arkadaş benim yeni bat ıma 22 ağustos yazabilir misin:) ben adet oldum. artık önümüzdeki aylara bakıcaz:))))

hatırladığım kadarıyla senin de yoğun belirtilerin vardı di mi... 2 gün sonra ben de bu cümlenin benzerini yazıcam kesin...

Son düzenleme:

Benim gibiyse ki durumlar aynı.2-3 güne kadar göğüslerinde sızlamaya başlar :))

5 aylık evliyim ama geçen aydan itibaen korunmayı bıraktık ben biraz bebek delisiyim eşim bu lakabı taktı artık bana .'bebek delisi' bakalım bu ay olmazsa nasip ağustosa .send bend hayırlı haberlerimizi alırız inşallah

benim aklıma da bu söylediğin geldi ama emin olamadım tekrar tek çizgiyi görmekten çekindim.ama dediğin gibi yapacağım yarın gündüz.tabi o zamana kadar kırmızılar gelmezse ağzından bal damlıyor resmen inşallah inşallah :) göğüslerim şişti ve ağrı sızı yapıyor.idrar rengi ve kokusunda da değişiklil var aynı zamanda kasıklarımda da hem normalde hemde ilişkide sancı oluyor. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. belki de kendimi çok kaptırdım ve psikolojiktir. olmaz sa da Rabbimden ümit kesilmez. Hem daha yolun başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…