- 27 Temmuz 2012
- 105
- 38
- 98
olamaz diye birşey yok tabii ki belirtiler de benziyor olabilir ama düşük bir ihtimal var....
adetim 3 gün gecikti.test yaptım ama negatif çıktı.sabah idrarı ile yapmıştım testi.aklıma da u takıldı malum ramazandayız.sahurda bol bol içiyoruz suyu.bu acaba idrarı seyreltmiş olabilir mi?ondan negatif çıkmış olabilir mi? çünkü bütün belirtiler gebelk yönündeyavrucağım eşim de her gün rüyasında bebek görüyor oda çok ümitlendi
Biz geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.Ama eşimlede bi bebeğimiz olsun diye düşünüyorduk.Özellikle ben çok istiyorum bir tane kızım var 6 yaşında arası fazla olmasın istiyorum.Allahım inşallah nasip eder
teşekkürler..Allahım isteyen herkese nasip etsin..
hayirli pazararlar bende diliyorum allahdanki agustosda hepimizin göbisleri bebis olsunbu ay cok umutluydum ama yine olmadi....1 olgum var ve bundan bir kac ay öncede s aylik bebegimi düsük yaptim, aniden oldu, belki konularimi hatirliyanlar vardir..sidmi ordan buyana hic korunmadik hep denedik ama olmadi...yavas yavas ümidim kesilmeye basladi...adetlerimde bayagi bir karisdi, hangi gün yumurtlama gümüm kesdiremiyorum artik...esimle karar aldik bir gün istirahat bir gün idman yaipcaz...bakalim bu sefer tutacakmi???
ben senin ilk uzun mesajını(yukarıdakiler değil) okuyunca istemiyorsun sanmıştım korunuyoruz falan diyince :)
o halde umarım hamilesindir canım, bende senin gibiyim 6 yaşına girecek bi oğlum var ikinciyi istiyorum bu ay başladım bakalım ne olacak 31 tem. adet tarihim benim de... inşallah hamileyimdir ama bende hiç belirti yok göğüslerimin şişliği dışında
ben senin ilk uzun mesajını(yukarıdakiler değil) okuyunca istemiyorsun sanmıştım korunuyoruz falan diyince :)
o halde umarım hamilesindir canım, bende senin gibiyim 6 yaşına girecek bi oğlum var ikinciyi istiyorum bu ay başladım bakalım ne olacak 31 tem. adet tarihim benim de... inşallah hamileyimdir ama bende hiç belirti yok göğüslerimin şişliği dışında
bu ay bize bebiş gerekli :))
adetim 3 gün gecikti.test yaptım ama negatif çıktı.sabah idrarı ile yapmıştım testi.aklıma da u takıldı malum ramazandayız.sahurda bol bol içiyoruz suyu.bu acaba idrarı seyreltmiş olabilir mi?ondan negatif çıkmış olabilir mi? çünkü bütün belirtiler gebelk yönündeyavrucağım eşim de her gün rüyasında bebek görüyor oda çok ümitlendi
canım belirtilerini sorabilirmiyim sana...bu ay bana da bebiş gerek de.:))))biz ısmarladık da kargoya verildi mi işşteee onu bi anlayamadım..:))biçokkk belirtim varda benimm sende nasılll??[/QUOT
cnm çok güldüm valla :))) benim regli aralığım 27 gün sürüyor ovulasyon gününden sonra kasık ağrımda batma başladı.27 sinden itibaren göğüslerimde acayip sızlama var.durduk yerde böyle bi sızı giriyo elimle ovuşturuyorum.12 saatten fazla uyumaya başladım ki birazdan yine uyuyacağım ağzım bi karış açılıyo esnemekten.karnım davul gibi şişti.inanırmısın komşuar bile hamilemisin diyolarhamiş olmadan hamilemisin demeleride koyuyor insana.parmaklarım şişti kaşıntı oldu elimde ve ayaklarımda.ağzımda 2 gündür kuruyor.tam 7 gün var reglime ama resmen regl ağrısı yaşıyorum belim kasıklarım.Eğerki hamiş değilsem bu ay kesin kontrole gidicem hamişlik yoksa bunlar neden? illaki bişey var.inşallah bebiştir.
kesinlikle :) ama benim daha ilk ayım bakalım 2 gün sonra adet olacak mıyım... valla ilk hamileliğim olacakmış gibi heyecanlanıyorum... ilk hamileliğimde karnım çok ağrımıştı adet olacağımı düşünürken sürpriz olmuştu. bu ay da yumurtlamadan sonraki günlerde ağrım vardı hamile kaldım galiba diye düşünüyordum ama kesildi şimdi ağrı falan da yok
Listeyi yapan arkadaş benim yeni bat ıma 22 ağustos yazabilir misin:) ben adet oldum. artık önümüzdeki aylara bakıcaz:))))
2 günün daha var bakalım.Allah büyük gönüllerimizi biliyor.inşallah annelik duygusunu bizlere tekrar yaşatır.
canım inş sende bende hamişizdir....be 12 temmuzda gördü..m adet en son yumurtlama dönemim buaralardı zaten eşimle iş başı yaptıkkk:))))daha sonra daha adetime 13 gün falan var be hiç böle kasık ağrısı adetimin dışında görmedimmm....normalde adetime iki gün kala ağrırdı ama daha farklı oluodu şuansa kasıklarım sızlıyo ağrıyooo akıntım varrr kontrole gttm iltihap falanda yok temiz rahmim akıntı olmazdı bende ama şimdi var sürekli uyku halim var gözümü zor açıorumm acayip yemek yiyoruuummm bide....yorgumummmm çok çabuk yoruluorummmmbaşım dönöyyo dinlemk isytorıuumm hemennn..bunun gibi işteee belim felen ağrıooo bazennnn göğsümde sızlamam yookk ama karnım taş gbi sert oldu bide dokununnca sızlıo herkeste farklı oluuuooo galibbaa sence..
bende adet oldum bugünnn(
bende adet oldum bugünnn(
inşaallah hamilesindir de ümitlerin boşa çıkmaz canım. benim adetimde dündü ama bugün geldi kırmızılarame neyse ben üzülmüyorum:))) bu ay inşaallah. sıkıntı yok yani. Ama inş. sen hayırlı haberleri alırsın. sen ne kadar süredir istiyordun?
testlere güven olmuyor canım, dediğin de doğru sanırım 4-5 saat idrarın yapılmaması gerekiyor... gece bol bol su içtiği için mesane çok doluyor... idrar da yoğun olmuyor... bence oruç tutanlar gün içinde 4-5 saat dayanıp(nasıl olsa su da içimiyorlar) idrar iyice yoğunlaşınca yapmalı ki hcg biriksin...
başka belirtilerin var mı? bence sen hamilesin
değilsen de üzülme canım, Allahtan ümidini hiç kesme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?