hayırlı olsun canım çok erken öğrenmişsin ne güzel.nasıl yumurtlama takibi yaprak mı hamile kaldın.sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
hayırlı olsun canım çok erken öğrenmişsin ne güzel.nasıl yumurtlama takibi yaprak mı hamile kaldın.
kızlar reglim 32 gün sürüyor diyelim ne zaman çalışma yapmak lazım31:
canım sana tavsiyem 30 tane falan ovulasyon testi al ilk ay için ve takip et pozitifi gördüğünde vucudunda ne gibi değişiklikler var 2. ay kullanmana gerek bile kalmaz anlarsın
canım nerden ne kadara alınıyor tarif eder misin birde kullanımında yardımcı olursan çok sevinirim alayım hemen.
canım gittigidiyordan alabilirsin en uygunu ve sorunsuzca çalışan laboquick marka var gebelik testleri fıss ama ovulasyon testi doğru sen al içinde kullanma talimatı ayrıntılı bir şekilde var olmadı yine kafana takılan birşey olursa ben sana yardımcı olurum fiyatıda 30 tanesi 30 tl 20 tanesi 20 tl 30 tane alırsa ilk ay sık sık yapabilirsin o ay anlarsın zaten yumurtlayınca vucudundaki değişiklikleri diğer ayda o değişiklikler olduğunda emin olmak için kalan testleri yaparsın
sağol canım en iyi yöntem bu galiba alayım bi deneyeyim
kızlar umarım hepiniz bu ay hamiş olursunuz sizin için dua edicem
sağol canım inşallah sende sorunsuzca kucağına alırsın bebeğini
evet canım vücudunu tanımana yardımcı oluyor sonuçta
kızlar umarım hepiniz bu ay hamiş olursunuz sizin için dua edicem
hamilelerin duaları kabul olur derlerDualarınıza ihtiyacımız var kızlar. Allah razı olsun sizden. bizde annelik duygusu tatmak istiyoruz
şu sıcak, aç ve çoğu zaman uykusuz işe geldiğim günlerde sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geliyor.. iyi ki varsınız =)
bu sabırsızlığımız ne olacak bilmiyorum.. ama insanın elinde olmuyor düşünmemek.. bu ay 3. ayımız bat da14 ağustos... bakalım bu ay nasib olacak mı..
bu işin bu kadar zor olabileceğini hiiiç tahmin etmezdimm..
Allah isteyen herkese nasib etsin hayırlısıyla...
kelebek sen ne kadarlık evlisn
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah
canım ben 3 senelik evliyim.sen ne kadarlıksın acep
yaşın kaç bakem senin
benim 27 :26:
benim de 15 gün var.. hiç geçmicekmiş gibi geliyor.. bi de kırmızılar gelirse sil baştan başlicazzz.. pöffff :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?