"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah
hayırlı olsun canım çok erken öğrenmişsin ne güzel.nasıl yumurtlama takibi yaprak mı hamile kaldın.

kızlar reglim 32 gün sürüyor diyelim ne zaman çalışma yapmak lazım 31:

allah mutluluğunuzu bozmasın canım hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inşallah..tatlım özel olmazsa mektuba ne yazdın merak ettim.

hayırlı olsun canım çok erken öğrenmişsin ne güzel.nasıl yumurtlama takibi yaprak mı hamile kaldın.

kızlar reglim 32 gün sürüyor diyelim ne zaman çalışma yapmak lazım 31:

canım sana tavsiyem 30 tane falan ovulasyon testi al ilk ay için ve takip et pozitifi gördüğünde vucudunda ne gibi değişiklikler var 2. ay kullanmana gerek bile kalmaz anlarsın

canım sana tavsiyem 30 tane falan ovulasyon testi al ilk ay için ve takip et pozitifi gördüğünde vucudunda ne gibi değişiklikler var 2. ay kullanmana gerek bile kalmaz anlarsın

canım nerden ne kadara alınıyor tarif eder misin birde kullanımında yardımcı olursan çok sevinirim alayım hemen.

canım nerden ne kadara alınıyor tarif eder misin birde kullanımında yardımcı olursan çok sevinirim alayım hemen.

canım gittigidiyordan alabilirsin en uygunu ve sorunsuzca çalışan laboquick marka var gebelik testleri fıss ama ovulasyon testi doğru sen al içinde kullanma talimatı ayrıntılı bir şekilde var olmadı yine kafana takılan birşey olursa ben sana yardımcı olurum fiyatıda 30 tanesi 30 tl 20 tanesi 20 tl 30 tane alırsa ilk ay sık sık yapabilirsin o ay anlarsın zaten yumurtlayınca vucudundaki değişiklikleri diğer ayda o değişiklikler olduğunda emin olmak için kalan testleri yaparsın

sağol canım en iyi yöntem bu galiba alayım bi deneyeyim

evet canım vücudunu tanımana yardımcı oluyor sonuçta

aslında bu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum. ama eşim şehir dışıçalıştığı için sanırım pek faydası olmaz. tam yapıcam evet bugün yumurtlama diye çıkıcak ama eşim yanımda olmayacak. çünkü o ayda 3 yada 4 kere evde olabiliyo. yani yumurtlama günüme belkide hiç denk gelmiyo.

şu sıcak, aç ve çoğu zaman uykusuz işe geldiğim günlerde sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geliyor.. iyi ki varsınız =)

bu sabırsızlığımız ne olacak bilmiyorum.. ama insanın elinde olmuyor düşünmemek.. bu ay 3. ayımız bat da14 ağustos... bakalım bu ay nasib olacak mı..

bu işin bu kadar zor olabileceğini hiiiç tahmin etmezdimm..

Allah isteyen herkese nasib etsin hayırlısıyla...

Bizimde 3. ayımız canım. bat 20 beklemek zor geliyor. Daha 19 gün varrrrr. sonra adet gecikecek nerden baksan 20 gün var hamile olmamı öğrenmeme. İnşallah.

benim de 15 gün var.. hiç geçmicekmiş gibi geliyor.. bi de kırmızılar gelirse sil baştan başlicazzz.. pöffff :26:

kelebek sen ne kadarlık evlisn

canım ben 3 senelik evliyim.sen ne kadarlıksın acep
yaşın kaç bakem senin
benim 27 :26:

aayyy ben de ağladım burdaaaa yaa

sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah

Gözün aydın nurdan Allah tamamına erdirsin

Kızlar şu an adet sancısı gibi sancım var ve nerdeyse 1 saattir devam ediyo.
İnce ince sızlıyo böle :26:

Bat.a son 6 gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…