"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım üzülme bukadar bızm topiğimizde umutsuzluğa yer yok hepimiz inanclı ınsanlarız dımı vaktı gelınce olacak hem benımde muhtemelen tutmadı bu ay nolmuş yanı öeölım mı ne zamansa vaktı olcak. bek ben bugun sevındırıcı bır haber aldım.. kuzenımın esı bır sene once dusuk yapmıştı. sonra olmadı cunku kocasında cıddı bır sperm sorunu vardı ama benım avanak kuzen tedavıye yanasmıyodu.. ammaaaaa bızım gelın hamıleymış sen neyı dert edıyon kıst olcak olmucak bellı değil hem olmadı bır doktorunu değiştir canım ben kaç tane doktor değiştirdım sımdıkı doktoruma kadar bundan memnunum hem arayınca hemen ulaşıyom hemde tek tek anlatıyo herseyı.. ama umutsuzluk yok caremız var allaha sukur rabbım naza uzun ömur versın sen onu dusun oburu nasılsa gelecek
Kızlar göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşti.Hamilelik belirtisi olabilir mi? 1 gün var adetime. Kız kardeşim test yap diyo.Eşim az daha bekle diyo.Ne yapayım kızlar
hersey olabılır benım heray damarlıydı meğer prolaktınım yuksekmış ondan öyleymış prolaktın tedavısnden sonra yoluna gırdıama hamılede olabılırsın bı bak

canım ben ınanıyom kalcakswın vazgecme tedavıden gerekırse doktor değiştir ya bneım kuzen hamıle kalmış ımkansız gıbıydıııı ne dıyonn seennn banada nasıl umut oldu onun hamıle kalması anlatamam
benccede sen bı test yap kuzum

banada böle yaptılar cevremdekıler hamıle kalınca bende herkese olmuyo ıtırazı olan varmı dedım öle dondular salak salak baktılar suratıma alın dedım sıze malzemesı bol dedıkodu allah sıze verdıde bana hava mı atıyonuz dedım veren allah almasınıda bılır allahım kourusun ama bu kadar kalp kırmayın ıstersenız dedım o gun bugundur rahatım

Ayyy 7 gün önce yapacan ,negatif cikarsa gelde bekle sonraki ay'i. Ben normaliyle 2gün önce basliyorum test yapmaya. Onda bile kafayi yiyorumm. Adetime kadar 5,6 test yapiyorum. Heralde bu erken testi yaparsam, koca adete kadar iflas eder

Ben bu testlerden her ay sadece 1 tane kullanma hakkı tanıdım kendime
Negatifi görünce zaten tesellim düşüyor ve gerisinden adet belirtilerim oluyor.
Bi de normal ucuz testlerimden de var evde. şüphede kalırsam onları çekinmeden kullanıyorum.
Bilmiyorum kızlar bana iyi geldi bu testler.
Bu hafta sonu bir test çözücem, bakalım sonuç ne gelecekk

Ya kızlar dün akıntımda hafif kırmızımsı renk değişikliği vardı. Dün adetimin 17. günüydü. Daha çok erken adet için. Yerleşme kanaması olma ihtimali beynimi kemiriyor. bir yandan da hafif kasık sancıları belli belirsizzz o da.
Ateşimde 36,8- 36,9 çıkıyor
Ama tabi bunun pek bir anlamı yokk
Hayırlısı bakalımm

inşaallah yerleşme kanamasıdır canım ama muhtemelen öyledır yanı benımde 17. gunum benden öle bısey gelmedı.. guzel haberler verırsın ıns. bende bu ay umıt yok ama allahın bılceğı iş tabıkısı

Benim ilk gebeliğimde yerleşme kanaması filan olmadı. Bence ümidini yitirme herkeste olmuyor. Belki benimkide yorgunluktan olmuştur, dün çok ayakta dolandım

Kizlar ben gecen ay 25inde hastalandim genelde 28 gunde bir oluyor.yarin test yapsam dogru çikar mi sizce??

erken gebelik testiyle kesin doğru çıkar, ama normal gebelik testleriyle biraz şüpheli..
Bence yap gitsin az kalmış zaten. ama dikkatli bak, çıkarsa da çok silik çıkar
Sonuçtan haberdar et bizi olurmu

Benim ilk gebeliğimde yerleşme kanaması filan olmadı. Bence ümidini yitirme herkeste olmuyor. Belki benimkide yorgunluktan olmuştur, dün çok ayakta dolandım

benımde cok kasıklarım ağrıyo ama sanırım klomen kullanmıştım bu ay ondan dolayı

Tatlım hiç merak etme sen. En azından yumurtan oluşuyor. her ay düzenli olarak yumurtlamaz kadınlar. bazı aylar yumurtlarız bazı aylar yumurtlamayız. biz ultrasonla baktırmadığımız için bilmiyoruz neler olduğunu ama sen doktor takibinde olduğun için çatlamadığını biliyorsun, tek fark bu.
Bende yaklaşık 4 ay boyunca yumurtlamadım, 4 ayın sonundaki 5. ayda hamile olduğumu öğrendim.
Hayırlı haberlerini bekliycez, emin ol bu topiğim yarıdan fazlası eylül- ekim-kasım topiklerinde olacak. Belki bende olacağım. Görüşürüz bir yerlerde tatlımm.
Bizden kopmaa

Kızlar göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşti.Hamilelik belirtisi olabilir mi? 1 gün var adetime. Kız kardeşim test yap diyo.Eşim az daha bekle diyo.Ne yapayım kızlar

Yarında olmazsa yap hiç durmaa
bize de yaz sonucunu ama, merakta koyma bizi

erken gebelik testiyle kesin doğru çıkar, ama normal gebelik testleriyle biraz şüpheli..
Bence yap gitsin az kalmış zaten. ama dikkatli bak, çıkarsa da çok silik çıkar
Sonuçtan haberdar et bizi olurmu

Tabiki de hemen haber veririm :) büyük ihtimal yarin alip yaparim.ayy çok heycanli

Her ihtimale karsi igneyi vurdur canim. Bi zarari yok belkide faydasini goreceksin.
Cok fazla büyümüs yumurtaliklar kendiliginden kaybolma sansi yüksek.

ölemi cnm inanki çok bilgi sahibide değilim neyapcğmıda bilemyrm tüm gün ağladım neypcğmı bilemedim..sonra teraviye gittim geldim namazdn snra rahatladım.

hepinize teşekkür ederim allah razı olsun...daha iyiym tüm gün ağladım kızımda benmle ağladı ya ( ağladığmı görnce gelp bana sarıldı yaa daha kötü oldum (
çok umut çok üüzntü yıpranma oldu sankii..akşam teraviye gittim namazdan sonra daha iyiyim...burdayım orucumu tutup namazmı kılcğm ..kocaman bir boşluk var içimde belirtilerim var bile diyemycğm şizofrenik bile hamişim diyemeycğm ben....bütün herşey sanki elimden alınmış kocamn bir boşluktaym..kendmi artık sakınmycğm ağır kaldırablrm..canım bişe istynce acaba hamilemym diyemycğm...acaba neden ateşim var demiycğm...adetim neden geçikti acaba demiycğm...kasıklarım ağrıynca midem bulanncaa acabalarm olmuyckkk kocaman bir boşluk...

burdayım biryere gitmiyrm arada bakıyrm ama birazz daha toparlanmam gerek bu boşluğa alışmam gerek aylardır her ay ayın 15 günü bunlarla geçen günlerimin normale dönmesi sanırım zaman alacak...önceden bir umudum vardı şimdi ihtimal bile yok....

yarın oruç tutacağımda başka bir doktordan randevu alabilirsem 2.günü oruç tutmayıp başka bir doktora gideceğim ve bütün testlerimi baştan yaptrcğm ..belki bir umut....belki acabalarımı umutlarımı ihtimallerimi şizofreni hamiş olmamı bir doktordan duyabilirim umuduyla....

hepinizin müjdeli haberlerini takip eedeceğim...rabbim hepiniziin gönlüne göre versin..dilerimkii hepiniz bu ay içinde müjdeli hbaerler verirsiniz...

heh soyle sılkelen azcık kendıne gel ayol hepımız burda her ay aynı seylerı yasıyos 10 gune benım kırmızılar gelınce sende bana moral verırsın artık ama belkı bı kaç gun gecıkede bılır kolemn adet gecıkmesıde yapıyomuş nerrden bulaştım ben bu ılaca ya:26::26::26: ayrıca bende tedavıyı bırakmayı dusunuyorum kendı olursa olur olmazsa olmaz ama esımı ıkna edebılırmıyım o var

kızlar bu üstüne görme dediğiniz şeyler kafamı karıştırdı çünkü bu ay benim adetim ilk açık pembe renkte sonra kahverengi geldi normal gününden 3 gün önce oldu ama normalinden uzun ve ağrılıydı. pıhtı falan olmadı acabamı dedim az önce test yaptım 2 tane ikiside açık 2. çizgi çıktı test bozuktur dimi?

elinde bi tane daha test varsa onuda dene bakalım...

elinde bi tane daha test varsa onuda dene bakalım...

nöbetçi eczane gibiyim canım test var ama sabah yapayım da zannetmem ya çünkü normal adet gibi sürdü sadece şekil farklılığı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…