"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Diğer aylarada yazmıştım ağustosada yazmak istedim..Rabbim bu mübarek güzel ayda inşallah sizlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir..inanın dün gece aynen şöyle dua ettim..
Allahım kadınlar klübünde hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda evlatlar nasip et dedim..Hamileler için de bebeklerinisağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını..
Çünkü aynı süreçlerden hepimiz geçtik..Hepinize sabırlar diliyorum.sınav zor ama hepinizin hayırlısıyla bu sınavı kazanacağınızı düşünüyorum.
Ve inşallah diğer ayda hepinizi hamiş görmek istiyorum

üçümüzde aynı durumdayız farkında mısınız???

Bende öyle düşünüyorum benim bilmediğim ama herkesin bildiği birşey var heralde anlamıyorum neden olmuyor.Ama kistle alakası yokmuş canım bana doktor öyle dedi. Kist olsa bile hamile kalınabilirmiş.Bazen kistin çözülmesi için hamile kalmayı bile öneriyorlarmış hamilelikle kist yok oluyor diye

Allah kabul etsin canım.mesajın bi umut oldu,çok teşekkürler..

canım herkes başka bişey söylüyor bilmiyorum valla kimiside kist varsa gebelik gerçekleşmez diyo,neyse yaa herşey olacağına varır...
ama moralim bozuk adetim 2 gündür gecikiyor testlerde negatif şu çift çizgiyi görsem valla benden mutlusu olmazzz

Evet canım öyle bakalım sonumuz ne olacak güzel haberlerinizi bekliyorum:))
inşallah canım benim yaa birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktamız birbirimize karşı çokça dua etmemize vesile oluyor..
mübarek ramazan da hamiş olur bu göbüşleri doldururuz inşallah...

Güzel dua ve dileklerin için çok sağol canım.Allah Seninde yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım benim yaa birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktamız birbirimize karşı çokça dua etmemize vesile oluyor..
mübarek ramazan da hamiş olur bu göbüşleri doldururuz inşallah...

Amin canım ya inşallah.üstelik bu kadar ümitlenmişken inşallah güzel haberler alırız sırasıyla.Senin ilk mi olacak?

Evt bakalim 3 ümüzün sonu nolcak.inşallah iyi haberler verebiliriz belki haftaya çift çizgi oluşur kizlar :)

Ay ne güzel söyledin canım ya o nasıl bir duygu acaba çift çizgiyi görmek yani:) yazarken bile gülümsetiyor insanı içinde hissetmek kimbilir nasıl bir mucize...

kızlar siz ne hissediyorsunuz yani adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi var sizlerde
kaç gün gecilkti adetleriniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…