Bir ay iç bir ay içme dedi.sende mi öyle yapiyorsun?
üçümüzde aynı durumdayız farkında mısınız???Anladım canım bende sana yazdım:) Benimde çok net tek çizgiydi.baya bekledim başında ama değişmedi. O yüzden hiç ümidim kalmadı. adet gecikmesinden sonra bile hiç bi belirti olmaz mı ya silik çizgi bile yok
Aynen yaa eşime dün akşam dedim ki hamile değilim nerden çıktı bu dedi test yaptım dedim tepki gösterdi niye böyle erken yapıyosun dedi
bence alakası yok bazılarının ki 6 gün kala çıkıyomuş olsaydı elbet çıkardı bizimkide
moralim bozuk ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum
kistten dolayı mıdır onu bile bilmiyorum
Diğer aylarada yazmıştım ağustosada yazmak istedim..Rabbim bu mübarek güzel ayda inşallah sizlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir..inanın dün gece aynen şöyle dua ettim..
Allahım kadınlar klübünde hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda evlatlar nasip et dedim..Hamileler için de bebeklerinisağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını..
Çünkü aynı süreçlerden hepimiz geçtik..Hepinize sabırlar diliyorum.sınav zor ama hepinizin hayırlısıyla bu sınavı kazanacağınızı düşünüyorum.
Ve inşallah diğer ayda hepinizi hamiş görmek istiyorum
üçümüzde aynı durumdayız farkında mısınız???
kızlar mesela ben şuan gebelik var mı bimiyorum %90 yok tabide folikasit bende mi içsem acaba ne dersiniz
canım herkes başka bişey söylüyor bilmiyorum valla kimiside kist varsa gebelik gerçekleşmez diyo,neyse yaa herşey olacağına varır...Bende öyle düşünüyorum benim bilmediğim ama herkesin bildiği birşey var heralde anlamıyorum neden olmuyor.Ama kistle alakası yokmuş canım bana doktor öyle dedi. Kist olsa bile hamile kalınabilirmiş.Bazen kistin çözülmesi için hamile kalmayı bile öneriyorlarmış hamilelikle kist yok oluyor diye
adet olursam 3.gün gidicem dr.a bakalım ne diyecekanne olmak isteyen her bayana doktor folik asiti öneriyor canım.içmende fayda var ama tabi önce doktoruna bi danış
bana öyle bişey demedi canım.her ay içiyorum ben.sana niye öyle dedi ki
inşallah canım benim yaa birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktamız birbirimize karşı çokça dua etmemize vesile oluyor..Evet canım öyle bakalım sonumuz ne olacak güzel haberlerinizi bekliyorum:))
Diğer aylarada yazmıştım ağustosada yazmak istedim..Rabbim bu mübarek güzel ayda inşallah sizlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir..inanın dün gece aynen şöyle dua ettim..
Allahım kadınlar klübünde hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda evlatlar nasip et dedim..Hamileler için de bebeklerinisağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını..
Çünkü aynı süreçlerden hepimiz geçtik..Hepinize sabırlar diliyorum.sınav zor ama hepinizin hayırlısıyla bu sınavı kazanacağınızı düşünüyorum.
Ve inşallah diğer ayda hepinizi hamiş görmek istiyorum
üçümüzde aynı durumdayız farkında mısınız???
inşallah canım benim yaa birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktamız birbirimize karşı çokça dua etmemize vesile oluyor..
mübarek ramazan da hamiş olur bu göbüşleri doldururuz inşallah...
Evt bakalim 3 ümüzün sonu nolcak.inşallah iyi haberler verebiliriz belki haftaya çift çizgi oluşur kizlar :)
bana öyle bişey demedi canım.her ay içiyorum ben.sana niye öyle dedi ki
Evet canım ilk olacak inşallahAmin canım ya inşallah.üstelik bu kadar ümitlenmişken inşallah güzel haberler alırız sırasıyla.Senin ilk mi olacak?
Evet canım ilk olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?