"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar siz ne hissediyorsunuz yani adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi var sizlerde
kaç gün gecilkti adetleriniz??

Bendeki bütün belirtileri yazıyorum canım:
Halsizlik
sürekli uyku hali
idrarda koyuluk ve ara sıra beyaz tortu
göğüslerde şişkinlik ve ağrı
baş ağrısı
ara sıra mide bulantıları(oruçtan olsa gerek)
ara sıra giren kramplar
ve tabiki ADET GECİKMESİ(
ama tabi bunların bir kısmı adet olacakken de oluyor bende

canım ümitlendirmek istemem ama hamile olma ihtimalin çok yüksek bende bu kadar çok belirti olsa hemen kan testi yaptırırdım..
bende de bu yazdıklarından sadece idrar da koyuluk var bide adet gecikmesi

Son düzenleme:
Canım ne kadardır evlisin
benim ki gibi yeni mi başladı bebiş isteme çalışmaları

bir yıllık evliyim ve yaklaşık bir yıldır istiyorum canım çok yeni sayılmaz.Bir kaç ay dinlemeden sonra eşim benim ısrarlarıma dayanamayıp kabul etti bebek düşüncesini ama şimdi benden daha çok istiyor.Oda bende kolay sanıyorduk bu işleri isteyince hemen oluyor sanıyorduk ama öyle değilmiş tabi.

canım senin belirtilerin var mıydı adet öncesi paylaşır mısın

bende 7 aylık evliyim ama bizim 3 ay önce düğünümüz oldu ve 3 aydır da bebiş istiyorum benim eşimde başta mızmızlandı zor ikna ettim..
şimdiyse olmuyo işte nasip bu işler

canım ümitlendirmek istemem ama hamile olma ihtimalin çok yüksek bende bu kadar çok belirti olsa hemen kan testi yaptırırdım..
bende de bu yazdıklarından sadece idrar da koyuluk var bide adet gecikmesi

Canım dediğim gibi bir kısmı adet olacakken de oluyor bende ama gecikme beni şüphelendirdi.test yaptım negatif çıktı birkaç gün daha olmazsam eğer tekrar test alıcam. Kan testine gelince ilk aylar neredeyse her belirtimde kendimi hamile sanıp yaptırdığım için artık çekiniyorum sürekli negatif diyorlardı.Çok kötü bir duygu evdeki hayal kırıklığından daha kötü.Biraz daha bekleyelim bakalım belki birlikte yaparız:)

haklısın da ne bilim baya belirti yaşıyosun ondan dedim qerçi psikolojikte olabilir..
canım ben adet olucam büyük ihtimalle belirti yok ama öyle hissediyorum adet olucak gibiyim..

haklısın da ne bilim baya belirti yaşıyosun ondan dedim qerçi psikolojikte olabilir..
canım ben adet olucam büyük ihtimalle belirti yok ama öyle hissediyorum adet olucak gibiyim..

Bende öyle hissediyorum her an olabilirmişim gibi.İdrarda koyuluk hamilelik belirtisimi canım bir kaç kişi bana öyle olduğunu söylediği için belirtilere yazdım ama böbrekle alakalı bir durum gibi geliyor bana senin bi bilgin var mı

tabi ki su içmekle alakalı bi durum ben suyu normalde çok için biriyimdir ama buna rağmen yaklaşık 1 haftadır idrar rengim koyu
ayrıca evet bu bir hamilelik belirtisidir zaten bende gebeliğe dair tek belirti bu

Yumurtan çatladı çatlıycak tatlım, ona göre çalış yaniii

Kiz bugun oldu hala catliyacakmi:26: 11. Gun gittihimde zaten yumurtam iyiydi benim 22likti. Ayin 29 unda adet bekliyom zaten yumurtladiktan 14 gun sonra adet olmuyozmu. Yok bunun catlamayla patlamayla alakasi suanda agriyo sahurda agrikesici icmeme ragmen hemde hamile gibi kesinlikle hissetmiyom ama bu agri gun icinde herseyimi etkiliyo bakalim ins altindan kotu bisey cikmax

tabi ki su içmekle alakalı bi durum ben suyu normalde çok için biriyimdir ama buna rağmen yaklaşık 1 haftadır idrar rengim koyu
ayrıca evet bu bir hamilelik belirtisidir zaten bende gebeliğe dair tek belirti bu

Göğüslerde şişkinlik kasıkta kramplar falanda mı yok canım adet olacakken bile oluyor bunlar aslında ben bu belirtilerden dolayı her an adet olacakmışım gibi hissediyorum

Göğüslerde şişkinlik kasıkta kramplar falanda mı yok canım adet olacakken bile oluyor bunlar aslında ben bu belirtilerden dolayı her an adet olacakmışım gibi hissediyorum

yumurtalıklarıma zaman zaman çok nadir böyle sızı gibi ağrılar giriyo o kadar göğüslerimde hiç bişey yok zaten ne ağrı ne şişkinlik nede hassasiyet malesef
yok anammm gebe falan değilim ben
adet olucam yakında öyle doğuyor içime hele o teslerden sonra tamam bu ayda bişey yok dedim
ağustosta olucam inşallah...

Kizlar benimde gögüslerim şiş ve surekli yatip uyumak istiyorum belkide psikolojiktir.neyse bi haftaya en geç ak mi kara mi çikar

Bazıları hiç bir belirti görmeye biliyormuş benim iki arkadaşımın sadece belirtilerinde kasık ağrısı ve adet gecikmesi vardı.Biri sağlıklı bir şekilde aldı kucağına bebişini diğeri 6 aylık hamile. Yani olmaz olmaz deme sen yine dikkat etmeye devam et.Belkide şuan hamişsindir:)

inşallahhhhhhhhhhhhhh inşallah canım yaa ama sanmıyorum sanamıyorummm
yani ne bilim pek ümitli değilim

inşallahhhhhhhhhhhhhh inşallah canım yaa ama sanmıyorum sanamıyorummm
yani ne bilim pek ümitli değilim

İnşallah Allah hiç beklemediğin şu anlarda yüzüne gülerde güzel haberler alırsın canım.Bi gelişme olursa mutlaka haberlerini bekliyorum.Ben senden çok ümitliyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…