"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

İnşallah Allah hiç beklemediğin şu anlarda yüzüne gülerde güzel haberler alırsın canım.Bi gelişme olursa mutlaka haberlerini bekliyorum.Ben senden çok ümitliyim:)))
hadi yaa bak benide ümitlendirme kız sonra üzülüyorum tek çizgileri görünce
inşallah canım rabbim hepimize nasip eder inşallah
haber veririm muhakkak canım benimmmm

Son düzenleme:
benimde geçen ay yakın bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.sorduğumda hiç bir belirti hissetmediğini ve adeti 6 gün geçince test yapıp öğrendiğini söyledi.aslında belirti diye kafayı takmamak lazım.diyorum ama en başta da ben takılıyorum:)

Öyle canım belirtilere inanmıyorum diyorum sonra bi belirti duyduğumda seviniyorum sonra test yapıp üzülüyorum.Bu hep böyle her ay aynı şeyler

haklısın canım takmamak lazım biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta
gerisi allaha kalmış...

cnm ya sanrm aynı durum doktor sana sölememş....bnmkide büyümüş ama büyüyn işe yaramayan her yumurta iiçn kist diyrlar geneli adetle gidiyrmş bnmkide adette bakcm dedi..bende bu ay 5 kere gttm ilk defa aman neblm alışamdm snrm....kötü oluyrm....

yaa testte negatif çıktı işte hemde 2 defa hemde 1 tAnesini adet günümde yaptım yok yok yine yok neden hala ümitleneyim ki olsaydı çıkardı elbet ama
gelde bu yazdıklarına inan...

yaa testte negatif çıktı işte hemde 2 defa hemde 1 tAnesini adet günümde yaptım yok yok yine yok neden hala ümitleneyim ki olsaydı çıkardı elbet ama

Bak canım kadınlar kulubünün bir anketi var biraz önce onu inceledim.İdrar testi sizde kaçıncı gün sonuç verdi diye 7.8. gün bile sonuç veren var o yüzden teste inanıpta tamamen vazgeçme ama çokta ümitlenme. Ben şuandan itibaren inşallah öyle yapmaya çalışıcam.Ne kadar başarılı olurum bilmem.

ben şuan nası bir moddayım biliyo musun o testleri yaptıktan sonra hamile değilim kesinlikle sadece adet olmayı bekliyorum bu düşünceye odaklandım..
2 ihtimalede hazırladım kendimi ama neden bilmiyorum hiiiiçç hissetmiyorum hamile olduğumu
hamile kalan bi çok kişi en büyük belirti için bunu söylüyor

cnm ya evt snrm aynı şeyler haklısın benm ilk umtsz ayım galiba böyle devam edcğni düşünyrm sanrm bilmyrm ya çok karıştım ben..hayalini bile kurmamak adına şartlandrmıim kendmi...

2 yıldr sen nedn guatr içn nedn kontrol ilaç kullanmdn anlamdm cncm? incir haşlaması suyunu içecekmişim....soğan kürüde 1günde bir soğan sumakla yiyckmişiz..ama ben iciri yerimde haşlama günde yarım litre nasıl içeccmkii bilmyrmm

Bende öyleyim canım madem hamile değilim bari adet olayım diyorum.Ama aklımın köşesinde de var işte hamiş olmak.Hiç ihtimal vermiyorum hissetmiyorum da öyle olduğumu ama çok istediğimden heralde ya hamişsem demekten de alamıyorum kendimi

hayırlısı olsn hakknda cnmm ama kırmızıları görmedn pes etmek yok....geç döllenme son şüpheli ilşkiden 13-14 gün snra çıkıyo...

senle durumumuz tamamen aynı seninde mi batın 20 temmuzdu

hayırlısı olsn hakknda cnmm ama kırmızıları görmedn pes etmek yok....geç döllenme son şüpheli ilşkiden 13-14 gün snra çıkıyo...
nazcım canım benim yazdıklarını okuyorum ama inan bana ne yazacağımı bilemediğim için yorum yazmadım
sakın bırakma kendini canım şükret ve sabret bak göreceksin şu mübarek ayın ve senin şükrünün hürmetine rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edecek
üzgün halinle bile bize moral veriyosun inşallah allah temiz kalbinin hatrına sana istediğini verecek
rabbim ben kuluma kabul etmeyeceğim duayı ettirmem diyor dua et iste ASLA YILMA!!.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…