hadi yaa bak benide ümitlendirme kız sonra üzülüyorum tek çizgileri görünceİnşallah Allah hiç beklemediğin şu anlarda yüzüne gülerde güzel haberler alırsın canım.Bi gelişme olursa mutlaka haberlerini bekliyorum.Ben senden çok ümitliyim:)))
canım bak şimdi aklıma geldi bende 1 haftadır da yoğun akıntı vardı ama dünden beridir yok
canım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip ederNeredeyse en önemli belirtiyi görmüşsün.Akıntıda bende yok kupkuruyum.Normalde bu kadar akıntın olmuyorsa eğer hamişlikten şüphelenmeye devam...
canım rabbim hayırlısını nasip etsinnnNeredeyse en önemli belirtiyi görmüşsün.Akıntıda bende yok kupkuruyum.Normalde bu kadar akıntın olmuyorsa eğer hamişlikten şüphelenmeye devam...
canım rabbim hayırlısını nasip etsinnnNeredeyse en önemli belirtiyi görmüşsün.Akıntıda bende yok kupkuruyum.Normalde bu kadar akıntın olmuyorsa eğer hamişlikten şüphelenmeye devam...
benimde geçen ay yakın bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.sorduğumda hiç bir belirti hissetmediğini ve adeti 6 gün geçince test yapıp öğrendiğini söyledi.aslında belirti diye kafayı takmamak lazım.diyorum ama en başta da ben takılıyorum:)
haklısın canım takmamak lazım biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçtabenimde geçen ay yakın bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.sorduğumda hiç bir belirti hissetmediğini ve adeti 6 gün geçince test yapıp öğrendiğini söyledi.aslında belirti diye kafayı takmamak lazım.diyorum ama en başta da ben takılıyorum:)
Bendim canimm benimki 25 olmus. Ne igne verdi ne baska bisey. Catlarsa catlicak dedi. Niye igne yapmadi onuda anlamadim. Benimkinede adette bakacak canim. Kendiliginden adette giderse gidecek. Gitmessede gebelige zarari yok dedi ama sacma degilmi ya:26:kist olmasinimi bekliyorlar anlamadimki .Benim kafamda karisikkkkk yaa öff.. Aman napim keyfi bilir catlasada catlamasada. Kiymet bilmiyor bu yumurtaliklar. Ayda 5 defa doktora gösteriyom yinede deger bilipte catlamadi nankörrr
yaa testte negatif çıktı işte hemde 2 defa hemde 1 tAnesini adet günümde yaptım yok yok yine yok neden hala ümitleneyim ki olsaydı çıkardı elbet ama
gelde bu yazdıklarına inan...
ben şuan nası bir moddayım biliyo musun o testleri yaptıktan sonra hamile değilim kesinlikle sadece adet olmayı bekliyorum bu düşünceye odaklandım..Bak canım kadınlar kulubünün bir anketi var biraz önce onu inceledim.İdrar testi sizde kaçıncı gün sonuç verdi diye 7.8. gün bile sonuç veren var o yüzden teste inanıpta tamamen vazgeçme ama çokta ümitlenme. Ben şuandan itibaren inşallah öyle yapmaya çalışıcam.Ne kadar başarılı olurum bilmem.
hic oldumu simdiii. Sen topladin ya bizi etrafina. Bak benimde yok. Benimde bitti agustos hayalim. Durumlarimiz ayni kistlesmeye yüz tutmus yumurtaliklarimiz var. Ama böyle pes etmis oluyosun. Hani pozitif oluyodukk
karamsar olmucaz napalim kismet degilmis. Böyle uygun görmüs rabbim.Kendimize inat daha saglam olacaz diger aya insallah.
Çik artik bunalimdann kizim benide sokacan yaaaavalla zaten sebebim varrr. Öffffff valla patlicammmm SIKINTIDANN
silmek falan yok öyle birşey ben bu listeden kimsenin adını silmeyeceğim demedim mi ! 1 Ağustos kalsın canım geçerse sonraki batını yazarız ben doktora gitmedim çünkü evime dönmedim henüz pazar sabah uçağıyla döneceğim inşallah büyük ihtimalle pazarteside doktora giderim benim guatrda var niye hesaba katmıyorsam hiç 2 yıldır kontrol ettirmedim ve üstelik ilaç falanda kullanmıyorum canım incir+havuç küründe incir yumurta oluşumunu havuç ise çatlamasını sağlıyormuş guatra baktırdıktan sonra bende uygulayacağım bunu
ben şuan nası bir moddayım biliyo musun o testleri yaptıktan sonra hamile değilim kesinlikle sadece adet olmayı bekliyorum bu düşünceye odaklandım..
2 ihtimalede hazırladım kendimi ama neden bilmiyorum hiiiiçç hissetmiyorum hamile olduğumu
hamile kalan bi çok kişi en büyük belirti için bunu söylüyor
yaa testte negatif çıktı işte hemde 2 defa hemde 1 tAnesini adet günümde yaptım yok yok yine yok neden hala ümitleneyim ki olsaydı çıkardı elbet ama
gelde bu yazdıklarına inan...
senle durumumuz tamamen aynı seninde mi batın 20 temmuzduBende öyleyim canım madem hamile değilim bari adet olayım diyorum.Ama aklımın köşesinde de var işte hamiş olmak.Hiç ihtimal vermiyorum hissetmiyorum da öyle olduğumu ama çok istediğimden heralde ya hamişsem demekten de alamıyorum kendimi
nazcım canım benim yazdıklarını okuyorum ama inan bana ne yazacağımı bilemediğim için yorum yazmadımhayırlısı olsn hakknda cnmm ama kırmızıları görmedn pes etmek yok....geç döllenme son şüpheli ilşkiden 13-14 gün snra çıkıyo...
senle durumumuz tamamen aynı seninde mi batın 20 temmuzdu
Benim kide 19 20 temmuzdu daha bişey yok bakıcaz artıkEvet canım 19-20 temmuz gibi bekliyordum ama olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?