Benim kide 19 20 temmuzdu daha bişey yok bakıcaz artık
selam kızlar benımde 7 agustos gecen ay ıgne tedavısı olsum sonuc negatıf 2 gunde erkenden geldı adetım..bu ay hıc doktora gtmedım bakalım durum ne gosterıcek
canım benim sol yumurtalığımda 4,5 cmlik kist var ona bağlı adet düzensizliği yaşıyorum böyle gecikmelerimde oluyor ondan umutlanmıyorumAdet durumun nasıl canım düzenlimi?
canım benim sol yumurtalığımda 4,5 cmlik kist var ona bağlı adet düzensizliği yaşıyorum böyle gecikmelerimde oluyor ondan umutlanmıyorumAdet durumun nasıl canım düzenlimi?
canım önce Allah gönlüne göre versin diyorum. inş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına
Diğer aylarada yazmıştım ağustosada yazmak istedim..Rabbim bu mübarek güzel ayda inşallah sizlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir..inanın dün gece aynen şöyle dua ettim..
Allahım kadınlar klübünde hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda evlatlar nasip et dedim..Hamileler için de bebeklerinisağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını..
Çünkü aynı süreçlerden hepimiz geçtik..Hepinize sabırlar diliyorum.sınav zor ama hepinizin hayırlısıyla bu sınavı kazanacağınızı düşünüyorum.
Ve inşallah diğer ayda hepinizi hamiş görmek istiyorum
çok haklısın söylenecek tek laf yok ama işte taktık mı takıyoruz böyle durumlarda helede ortada 2 günlük bir gecikme söz konusu takdir edersin kiya kızlar forumu şöylebir okudum da ne kadar evham yapmışsınız,bu ne ümitsizlik böyle.Bir kere testleri erken yapmışsınız bence bhcg en geç idrarda gösterir kendini bunu biliyorsunuz, siz böyle ümitsiz olunca ben ve diğerleri de üzülüyoruz,ümidimiz soluyor.ben hamilelik testi yaptığımda çok düzenli adet görüyordum,adetim iki gün geçince yaptım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı,biraz bekleyin bakalım belki geç döllenmedir canlarım.hem olmasa bile yapacak bir şey yok,ümit kesmek en büyük isyandır.öpüldünüzzzzzzzz
canım benim sol yumurtalığımda 4,5 cmlik kist var ona bağlı adet düzensizliği yaşıyorum böyle gecikmelerimde oluyor ondan umutlanmıyorum
geçen ayda 3 gün gecikti
bana öyle geliyor ki sen hamilesinnnBenim normalde çok düzenledir 27 günde bir olurum mutlaka 3 ay önce buna benzer bi gecikme oldu ama doktor yılda bi kez olabilir mevsim değişikliği dedi.Peki bu seferki ne anlayamadım.
bana öyle geliyor ki sen hamilesinnn
Ne güzel söylüyorsun canım ya keşke söylediğin gibi olsa.ama negatife ne diyeceksin başkaları 2 gün gecikmeyle pozitifi görüyor.Biz niye göremiyoruz silik bile değil ya...
yaa öylede bende silik çizgi bile görmedim testlerde ama sende de epey belirti var psikolojik mi acaba
hayırlısı olsun bekleyip görecezz
canım bak şimdi aklıma geldi bende 1 haftadır da yoğun akıntı vardı ama dünden beridir yok
yaa öylede bende silik çizgi bile görmedim testlerde ama sende de epey belirti var psikolojik mi acaba
hayırlısı olsun bekleyip görecezz
Kizlar bende de akinti vardi ancak 2-3 gundur yok ve belim agrimaya başladi bence ben bgn hastalancam gibi
benim aklımdakini yapacaksın yani bende aynen öyle düşündüm adet olmazsam gidicem pazartesiPazartesiyi bekleyip yinede adet olmazsam eğer kan testi yaptıracam canım ne olacaksa olsun.Böyle karmaşık duygular içerisinde olmak çok zor.
benim aklımdakini yapacaksın yani bende aynen öyle düşündüm adet olmazsam gidicem pazartesi
inşallah canım benim rabbim gönlüne göra versin seninkızlar herkesin gebeliği bir olmak belirtiside olmaz yani siz hamşsenz idrarda çıkmayablllr 10 gün sonra çıkanalr var geç döllnme ila..son şüphli ilişknzdn hesaplayn...dilerim hamişsinizdr pazartesi günü müjdeli haberler verrsnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?