benim aklımdakini yapacaksın yani bende aynen öyle düşündüm adet olmazsam gidicem pazartesi
Canım akıntı önemli bi belirti hamilelikte.Ayrıca şiddetli bel ağrıları yerleşme esnasında çok görülüyor.Sen dikkat etmeye devam et hamiş olabilme ihtimali kırmızıyı görene kadar var...
benim aklımdakini yapacaksın yani bende aynen öyle düşündüm adet olmazsam gidicem pazartesi
Kiz bugun oldu hala catliyacakmi:26: 11. Gun gittihimde zaten yumurtam iyiydi benim 22likti. Ayin 29 unda adet bekliyom zaten yumurtladiktan 14 gun sonra adet olmuyozmu. Yok bunun catlamayla patlamayla alakasi suanda agriyo sahurda agrikesici icmeme ragmen hemdehamile gibi kesinlikle hissetmiyom ama bu agri gun icinde herseyimi etkiliyo bakalim ins altindan kotu bisey cikmax
atlanta ben de senin gibi bazen ümitleniyorum bazen piskopata bağlıyorum:) göğüslerim ağrıyor,kasıklarım ağrıyor hamile miyim acep diyorum ama sonra içimde bir ümitsizlik baş gösteriyo ammmmmmmmmaaaaannnnn hayırlısı neyse o olsun inşallah ve hayırlısı da gönlümüze göre olsun inşallah(amin)
Vilmacım ben o mesajı "seninlesonsuzadek" e yazmıştım. Evet haklısın yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor. Demek sende 11. veya 12. bir ihtimal 13. gün yumurtlamışsın. o tarihe 14 gün ekleyerek adet tarihini hesaplayabilirsin. Yalnız bu kadar fazla ağrı bana çok normal gelmedi, doktoruna danıştınmı tatlım?
bende bazen hamile gibi bazende adet olacak gibi hissediyorum
Kizlar ben hastalandimneyse bekleme stresinden kurtuldum en azindan diyip polyanna olayim
Kizlar ben hastalandimneyse bekleme stresinden kurtuldum en azindan diyip polyanna olayim
canım hayırlısı olsun üzülmedim desem yalan olur ama moral bozmak yok inşallah ağustosa güzel haberlerle doldurcaz bu sayfaları:)
iyi geceler bayanlarrr..
yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirizz :)
İnşallah kizlar.bu planli ilk denemeydi olmadi.kismetten öteye geçilmiyor.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebişlerimiz inşallah
İnşallah kizlar.bu planli ilk denemeydi olmadi.kismetten öteye geçilmiyor.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebişlerimiz inşallah
canım yeni okudum inşallah hayırlısıyla hamiş olcan bu ay bende sabah evime dönüyorum kocamı çok özledim yaaagünaydın şekerim
ne gelen var ne giden..:)
şaka bi yana daha adet olmadım PeriLous pek olucakmış qibi bi havada yok yani belim aqrır normalde adet öncesi ama oda yok
yaaa kuruntu yapmakta istemiyorum.şartlandırmıştım kendimi test yapmicam diye dayanamadım da noldu?
al işte dün akşam yine moralim bozuldu...
rabbim hayırlısını nasip etsin...
hiç hissetmiyorum hamile olduqumu yüksek ihtimalle buqün yarın olurum...
ayyy çenem düştü kızzz
vay arkadas nerde bu kadınlar... hamıle kalanlar radyasyondan cok etkılenmemk ıcın gırmıyolar dıyelım kalamayanlar nerdeeeeeee böyle kadere kusup bırbırımızı terk edecektıkte neden kader arkadaslığı yapıyos burda bak bı kuserım bıdaha torunum doğsa yıne gırmem he
kız dur hemen celallenmeüzülmüştür kendisini toplasın gelir zaten yine gelecek ve bu topicte hamiş haberinide verecek
olmaz kı ama uzulmek yok dedım bırbırımıze hersey guzel olcak dedık... yahu mubarek aylardayız hanı ınanclı ınsanlardık olmayınca hemen kaderı yazana sırt donmek olurmu.. valla allahtan rabbım sonuz merhamet sahıbıde bakıyo yuzumuze heee öyle olmasa madem ınanmıyon verceme vermem sendeseyret derdı.. neysekı benım rabbım sonsuz merhamet ve hıkmet sahıbı.. hemen olmamasının ardındakı sonsuz hıkmetı o bılıyo ama merhametıyle tecellıde edıp yuzumusu guldurecek elbet ben ınanıyom bu ay olmasada bıdahakı ay olmasada bırgun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?