"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

benim aklımdakini yapacaksın yani bende aynen öyle düşündüm adet olmazsam gidicem pazartesi

Canım akıntı önemli bi belirti hamilelikte.Ayrıca şiddetli bel ağrıları yerleşme esnasında çok görülüyor.Sen dikkat etmeye devam et hamiş olabilme ihtimali kırmızıyı görene kadar var...

kızlar herkesin gebeliği bir olmak belirtiside olmaz yani siz hamşsenz idrarda çıkmayablllr 10 gün sonra çıkanalr var geç döllnme ila..son şüphli ilişknzdn hesaplayn...dilerim hamişsinizdr pazartesi günü müjdeli haberler verrsnz..

Vilmacım ben o mesajı "seninlesonsuzadek" e yazmıştım. Evet haklısın yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor. Demek sende 11. veya 12. bir ihtimal 13. gün yumurtlamışsın. o tarihe 14 gün ekleyerek adet tarihini hesaplayabilirsin. Yalnız bu kadar fazla ağrı bana çok normal gelmedi, doktoruna danıştınmı tatlım?

bende bazen hamile gibi bazende adet olacak gibi hissediyorum

atlanta ben de senin gibi bazen ümitleniyorum bazen piskopata bağlıyorum:) göğüslerim ağrıyor,kasıklarım ağrıyor hamile miyim acep diyorum ama sonra içimde bir ümitsizlik baş gösteriyo ammmmmmmmmaaaaannnnn hayırlısı neyse o olsun inşallah ve hayırlısı da gönlümüze göre olsun inşallah(amin)

+1
aynen tatlımm
ama bugün bel ağrımda başladı Hadi hayırlısı

kızlarrr
stv de oktay usta döktürüyo yinee
süper mamalar pişirmişşşş
çoookkkk açıııımmmmmmmmmm

benım gonderımın aldına yazınca bana yazdın sandım valla doktorum ağrıkesıcı ıc dedı mınoset yanı bende öle yapıyom halıme değilim kesın dıyemem hasa allah değilim ama yuzde 99 değilim öle bır heves ıcındede değilim bakalım artık doktra gıdınce gorcez nıyeymış:18::18:

Kizlar ben hastalandim neyse bekleme stresinden kurtuldum en azindan diyip polyanna olayim

Hayırlısı böyleymiş canım inşallah Ağustosta güzel haberlerini duyarız. Bu arada bende adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi.Her an sana katılabilirim.Gerçekten büyük stres ne olduğunu bilememek...

iyi geceler bayanlarrr..
yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirizz :)

İnşallah kizlar.bu planli ilk denemeydi olmadi.kismetten öteye geçilmiyor.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebişlerimiz inşallah

plansız kaç deneme yaptın pekı hem uzulme daha yolun basındasın olcak allahın ıznıyle hepımızın bebişlerı moral bozmak yok

İnşallah kizlar.bu planli ilk denemeydi olmadi.kismetten öteye geçilmiyor.hayirlisi ne zamansa o zaman gelir bebişlerimiz inşallah

vay arkadas nerde bu kadınlar... hamıle kalanlar radyasyondan cok etkılenmemk ıcın gırmıyolar dıyelım kalamayanlar nerdeeeeeee böyle kadere kusup bırbırımızı terk edecektıkte neden kader arkadaslığı yapıyos burda bak bı kuserım bıdaha torunum doğsa yıne gırmem he

canım yeni okudum inşallah hayırlısıyla hamiş olcan bu ay bende sabah evime dönüyorum kocamı çok özledim yaaa
pazartesi gününe randevu alabilirsem bende endokrine görüneceğim ondan sonrada k.doğuma hayırlısı nolursa artık

kız dur hemen celallenme üzülmüştür kendisini toplasın gelir zaten yine gelecek ve bu topicte hamiş haberinide verecek

kız dur hemen celallenme üzülmüştür kendisini toplasın gelir zaten yine gelecek ve bu topicte hamiş haberinide verecek

olmaz kı ama uzulmek yok dedım bırbırımıze hersey guzel olcak dedık... yahu mubarek aylardayız hanı ınanclı ınsanlardık olmayınca hemen kaderı yazana sırt donmek olurmu.. valla allahtan rabbım sonuz merhamet sahıbıde bakıyo yuzumuze heee öyle olmasa madem ınanmıyon verceme vermem sendeseyret derdı.. neysekı benım rabbım sonsuz merhamet ve hıkmet sahıbı.. hemen olmamasının ardındakı sonsuz hıkmetı o bılıyo ama merhametıyle tecellıde edıp yuzumusu guldurecek elbet ben ınanıyom bu ay olmasada bıdahakı ay olmasada bırgun olcak

kesinlikle olmuyorsa vardır bununda bir hikmeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…