"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kesinlikle olmuyorsa vardır bununda bir hikmeti...

yanıııııııııııı ozaman napıyoruz umıt kesmıyoruz en azından ben kesmıycem sadece artık bu ay hamılemıyım dıye dusunmuyorum böylece o ay yıkılımıyorumda gunum gecsın bakarız bı caresıne

Yumurtan çatladı çatlıycak tatlım, ona göre çalış yaniii
yok anam daha catlamazz 27 mm olmustur bugün. Aldi basini gidiyorrrr

Allah razi olsun. Sag salim bebegine kavus insallahh. Guzel dua ve dileklerin.icin tesekkurlerr

Banada adetle gider dedi. Korkma okadar be kist olmaz o kist olusumu daha farkli oluyor sanirsamm. Aman valla nebilim canim ya benim umidim bitti artik. Diger aya napim artik OL demicek rabbim heralde(

Sen benim mesajimi niye sahiplenion kizz

ya ben bu yumurtanın çatlaması olayını merak ediyorum kızlar eğer ovulasyon zamanından sonra kasık ağrısı hiç kesilmiyorsa yumurta çatlamamış oluyormuş öyle okudum ama acaba öylemi

ya ben bu yumurtanın çatlaması olayını merak ediyorum kızlar eğer ovulasyon zamanından sonra kasık ağrısı hiç kesilmiyorsa yumurta çatlamamış oluyormuş öyle okudum ama acaba öylemi

Yok sanmam ben her ay hissediyorum o agrilari. Adete kadar sürdügü oluyor, catladigi halde. Ovulasyon donemindeki agrilarin sebebi ya yumurtalik buyuyordur yada catliyordur.

Yok sanmam ben her ay hissediyorum o agrilari. Adete kadar sürdügü oluyor, catladigi halde. Ovulasyon donemindeki agrilarin sebebi ya yumurtalik buyuyordur yada catliyordur.

............................................................tekrar

Son düzenleme:
................................................tekrar

Son düzenleme:

nerden bılıyım be ya bana yazdı sanıdm ne kızıyon
hahahha kız kaçgundur kasık sancım neden hıç kesılmıyo dıye dusunup sorup duruyom sen derman oldun heee dememkkı benım yumurtalarım catlamamış vay haın yumurtalar her ay catlıyolardı bu ay klomen kullandık catlamadılar tobe olsun bıdaha klomene felan

yavrum o klomen lanet bişeymiş ya herkeste ağrı yapıyormuş

Tamam gel yaklas kizmiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…