kesinlikle olmuyorsa vardır bununda bir hikmeti...
yok anam daha catlamazz 27 mm olmustur bugün. Aldi basini gidiyorrrrYumurtan çatladı çatlıycak tatlım, ona göre çalış yaniii
Allah razi olsun. Sag salim bebegine kavus insallahh. Guzel dua ve dileklerin.icin tesekkurlerrDiğer aylarada yazmıştım ağustosada yazmak istedim..Rabbim bu mübarek güzel ayda inşallah sizlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir..inanın dün gece aynen şöyle dua ettim..
Allahım kadınlar klübünde hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda evlatlar nasip et dedim..Hamileler için de bebeklerinisağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarına almalarını..
Çünkü aynı süreçlerden hepimiz geçtik..Hepinize sabırlar diliyorum.sınav zor ama hepinizin hayırlısıyla bu sınavı kazanacağınızı düşünüyorum.
Ve inşallah diğer ayda hepinizi hamiş görmek istiyorum
Banada adetle gider dedi. Korkma okadar be kist olmaz o kist olusumu daha farkli oluyor sanirsamm. Aman valla nebilim canim ya benim umidim bitti artik. Diger aya napim artik OL demicek rabbim heraldecnm ya sanrm aynı durum doktor sana sölememş....bnmkide büyümüş ama büyüyn işe yaramayan her yumurta iiçn kist diyrlar geneli adetle gidiyrmş bnmkide adette bakcm dedi..bende bu ay 5 kere gttm ilk defa aman neblm alışamdm snrm....kötü oluyrm....
benım gonderımın aldına yazınca bana yazdın sandımvalla doktorum ağrıkesıcı ıc dedı mınoset yanı bende öle yapıyom halıme değilim kesın dıyemem hasa allah değilim ama yuzde 99 değilim öle bır heves ıcındede değilim bakalım artık doktra gıdınce gorcez nıyeymış :18::18:
yok anam daha catlamazz 27 mm olmustur bugün. Aldi basini gidiyorrrr
Banada adetle gider dedi. Korkma okadar be kist olmaz o kist olusumu daha farkli oluyor sanirsamm. Aman valla nebilim canim ya benim umidim bitti artik. Diger aya napim artik OL demicek rabbim heralde(
cnm ya benm en son perşembe 32 olmuşdu :)) bnm yumurtam sennkini döverr büyüye büyüye ne olduysaa... :)) bnde adet olnca dr gtcm 3.günü tatlım bizim herşeymz aynı andada inşallah hamiş oluruz :))
ya ben bu yumurtanın çatlaması olayını merak ediyorum kızlar eğer ovulasyon zamanından sonra kasık ağrısı hiç kesilmiyorsa yumurta çatlamamış oluyormuş öyle okudum ama acaba öylemi
aynen öle cnmm :)) 2 aydr çatlamdğnı düşnyrm :)2 aydr hiçbiyerm ağrımyo sadece adettn snra yumurta büyümesimi ne onu hissttm snra hep büyüyo zaten..ama ondan önce adettn önce ve adetken çok sancım olurdu...sancı yok 2 aydr çatlamadğını düşnyrm :))
ya ben bu yumurtanın çatlaması olayını merak ediyorum kızlar eğer ovulasyon zamanından sonra kasık ağrısı hiç kesilmiyorsa yumurta çatlamamış oluyormuş öyle okudum ama acaba öylemi
Banada adetle gider dedi. Korkma okadar be kist olmaz o kist olusumu daha farkli oluyor sanirsamm. Aman valla nebilim canim ya benim umidim bitti artik. Diger aya napim artik OL demicek rabbim heralde(
cnm ya benm en son perşembe 32 olmuşdu :)) bnm yumurtam sennkini döverr büyüye büyüye ne olduysaa... :)) bnde adet olnca dr gtcm 3.günü tatlım bizim herşeymz aynı andada inşallah hamiş oluruz :))
aynen öle cnmm :)) 2 aydr çatlamdğnı düşnyrm :)2 aydr hiçbiyerm ağrımyo sadece adettn snra yumurta büyümesimi ne onu hissttm snra hep büyüyo zaten..ama ondan önce adettn önce ve adetken çok sancım olurdu...sancı yok 2 aydr çatlamadğını düşnyrm :))
bal,tarçın,çörekotu kürü yap canım ben yaptım ve anormal akıntım oldu sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve adet gününden hesaplayınca ağrıdığı gün çatlamış. ama sonra ağrısı 1 hafta kesilmedi yani çatladımı çatlamadımı?
bal,tarçın,çörekotu kürü yap canım ben yaptım ve anormal akıntım oldu sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve adet gününden hesaplayınca ağrıdığı gün çatlamış. ama sonra ağrısı 1 hafta kesilmedi yani çatladımı çatlamadımı?
ya kızlar bu yumurta çatlaması nedir tam olarak,belirtilerini de yazarsanız seninirim:)
nerden bılıyım be ya bana yazdı sanıdm ne kızıyonyok anam daha catlamazz 27 mm olmustur bugün. Aldi basini gidiyorrrr
Allah razi olsun. Sag salim bebegine kavus insallahh. Guzel dua ve dileklerin.icin tesekkurlerr
Sen benim mesajimi niye sahiplenion kizz
hahahha kız kaçgundur kasık sancım neden hıç kesılmıyo dıye dusunup sorup duruyom sen derman oldun heee dememkkı benım yumurtalarım catlamamışya ben bu yumurtanın çatlaması olayını merak ediyorum kızlar eğer ovulasyon zamanından sonra kasık ağrısı hiç kesilmiyorsa yumurta çatlamamış oluyormuş öyle okudum ama acaba öylemi
Benimki seninkine yetisioocatlicana dair hic bi belirti yok. Bukadar olumsuzluga ragmen hamile kaliomusuz bidee
canim benim insallah verecez birgun o mujdeli haberiii
Dun doktorum solemusti canim catlamis yumurtanin agrisi 3 gun yada daha fazla surebiliomus. Catlamayan agrimior
nerden bılıyım be ya bana yazdı sanıdm ne kızıyon
hahahha kız kaçgundur kasık sancım neden hıç kesılmıyo dıye dusunup sorup duruyom sen derman oldun heee dememkkı benım yumurtalarım catlamamışvay haın yumurtalar her ay catlıyolardı bu ay klomen kullandık catlamadılar tobe olsun bıdaha klomene felan
nerden bılıyım be ya bana yazdı sanıdm ne kızıyon
hahahha kız kaçgundur kasık sancım neden hıç kesılmıyo dıye dusunup sorup duruyom sen derman oldun heee dememkkı benım yumurtalarım catlamamışvay haın yumurtalar her ay catlıyolardı bu ay klomen kullandık catlamadılar tobe olsun bıdaha klomene felan
aman ya doktor verınce bızde bı umıt dedık kullanalım. kullanmaz olaydım ya adetım gelsede rahatlasam arkadas aaaaaaaaayavrum o klomen lanet bişeymiş ya herkeste ağrı yapıyormuş
Tamam gel yaklas kizmiomm
bu yumurtlama gunlerı hesaplamakdan böö geldı ,,
kendımı tavuk gıbı hıssedıorum artık
Hesap kitap isleri degilmis anam bunlar valla onu anladim. Guya doktora gidioz takip etsin diye. Ondanda hayir yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?