Hesap kitap isleri degilmis anam bunlar valla onu anladim. Guya doktora gidioz takip etsin diye. Ondanda hayir yok
kızım ben hala cekıyom ama:26::26: arkadas yazmısya eğer catlamassa yumurta ağrı adete kadar devam edıyo dıye ben ona dayanarak dedım yoksa ben uyucam ağrıdan uyuyamıyom kızSen niye diosun catlamadi diye. Sen 1 hafta kasik agrisi cekmedinmi kuzu? hic bosuna catlamadi deme
ben de bebiş istiyom:)
ben de bebiş istiyom:)
valla kızlar benim bu aydan ümidim yok haftaya normalde yumurtluyorum ama o hafta eşim gece vardiyasında iftardan 1,5 saat sonra gidecek zaten eski vajinismuslu olduğum için yanma yaşıyordum bende üstte olduğum pozisyonda yapıyorum zaten bu aydan bir nane olmaz kendime eziyet etmeyim diye
sey yanlız o bahsettıgın pozısyonda gebe kalma sansın az dıe bılıorum,,hanı klasık pozısyonda yapmak gerekıomus,,
kızım ben hala cekıyom ama:26::26: arkadas yazmısya eğer catlamassa yumurta ağrı adete kadar devam edıyo dıye ben ona dayanarak dedım yoksa ben uyucam ağrıdan uyuyamıyom kız
allah tez versın ınş cnm
yanlıs cumleeeeeeeeeeee yanlıs cumleeeeeeeeeeeeeee
ben bebek ıstemıyorum dıceksın bak o zaman hamıle kalıonters orantı,,cok ıstersen olurmus hıkayesı yalan
ama illada ustte olacaksan esın rahmöınden cıkmadan boşalır boşalmaz yan don altını yastıkla destekle derım
kızım ben hala cekıyom ama:26::26: arkadas yazmısya eğer catlamassa yumurta ağrı adete kadar devam edıyo dıye ben ona dayanarak dedım yoksa ben uyucam ağrıdan uyuyamıyom kız
allah tez versın ınş cnm
bir ara hiç takmıyodum şöle iki üç ay sallamadım ama baktım taksanda olmuyo takmasanda:)
ama illada ustte olacaksan esın rahmöınden cıkmadan boşalır boşalmaz yan don altını yastıkla destekle derım
heh bıde bu yastık vardı dıme:))) bıhterle behlul meshur yastıgı
ya yastıkla kanka oldum 2 aydır hatta işe baslamadan yastıkla ıletısıme gecıoruz ama yıne sonuc negatıf acep yastıgın cınsı mı onemlı :))
sey yanlız o bahsettıgın pozısyonda gebe kalma sansın az dıe bılıorum,,hanı klasık pozısyonda yapmak gerekıomus,,
aaaaaaaaaaaa bak kız bu benım hıç aklıma gelmedı bı kus tuyu yastıkla denemedım hemen sölıyım kocıse alsın gelsın onla deneyelım bodahakı aydaheh bıde bu yastık vardı dıme:))) bıhterle behlul meshur yastıgı
ya yastıkla kanka oldum 2 aydır hatta işe baslamadan yastıkla ıletısıme gecıoruz ama yıne sonuc negatıf acep yastıgın cınsı mı onemlı :))
ne bılım ben kız bu ay on tane yumurtamı yaptım onuda hergun bıtanesı catlasa offff turkıyenın rekorunu kırcamcatlarsa agrir mantikende öyle deilmibenim sol catladi mesela cok agridi. Sagdan ses yok.
bayildim teknigine. Fantazini seviiyiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?