"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Hesap kitap isleri degilmis anam bunlar valla onu anladim. Guya doktora gidioz takip etsin diye. Ondanda hayir yok

al bendende okadar. eşıme dedım kı tamam yeter gıtmek ıstemıyorum doktora felan pek yanaşmıyo. sımdı klomen kullandım ya doktor onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurup asılama yapabılırım dedı ya oda son bı umıt deneyelım dıyo sonra bızde oluruna bırakcaz suan ıcın tup bebek gerektıren bıseyde yok allahın ıznıyle bu ay son doktora gıdısım zaten asılamaylada olmazsa dahada napam vaktı gelınce olur herhal

Sen niye diosun catlamadi diye. Sen 1 hafta kasik agrisi cekmedinmi kuzu? hic bosuna catlamadi deme

valla kızlar benim bu aydan ümidim yok haftaya normalde yumurtluyorum ama o hafta eşim gece vardiyasında iftardan 1,5 saat sonra gidecek zaten eski vajinismuslu olduğum için yanma yaşıyordum bende üstte olduğum pozisyonda yapıyorum zaten bu aydan bir nane olmaz kendime eziyet etmeyim diye

sey yanlız o bahsettıgın pozısyonda gebe kalma sansın az dıe bılıorum,,hanı klasık pozısyonda yapmak gerekıomus,,

ama illada ustte olacaksan esın rahmöınden cıkmadan boşalır boşalmaz yan don altını yastıkla destekle derım

heh bıde bu yastık vardı dıme:))) bıhterle behlul meshur yastıgı
ya yastıkla kanka oldum 2 aydır hatta işe baslamadan yastıkla ıletısıme gecıoruz ama yıne sonuc negatıf acep yastıgın cınsı mı onemlı :))

catlarsa agrir mantikende öyle deilmi benim sol catladi mesela cok agridi. Sagdan ses yok.

Yastiktan biktiysan. Hali gibi silkelenme teknigini dene

sey yanlız o bahsettıgın pozısyonda gebe kalma sansın az dıe bılıorum,,hanı klasık pozısyonda yapmak gerekıomus,,

ama illada ustte olacaksan esın rahmöınden cıkmadan boşalır boşalmaz yan don altını yastıkla destekle derım

ya zaten olmazsa olmasın ne yapayım bu ay amuda kalksam yine olmaz çünkü möhüm günlerde malesef birliktelik olmayacak en azından acı çekmem uğraşırken çünkü hani şu kadının diz çöküp erkeğin arkada olduğu pozisyon var ya onu yapıyoruz ve çok yakıyor

ilişki sonrası popo altına yastık ve bacaklar havaya spermler hiç akmazmış yarımsaat kalınacak kızımda denedim hemen ilk ay hamiş kaldım oğlumda denedim hemde tek tüple hemen hamiş kaldım

aaaaaaaaaaaa bak kız bu benım hıç aklıma gelmedı bı kus tuyu yastıkla denemedım hemen sölıyım kocıse alsın gelsın onla deneyelım bodahakı ayda
catlarsa agrir mantikende öyle deilmi benim sol catladi mesela cok agridi. Sagdan ses yok.
ne bılım ben kız bu ay on tane yumurtamı yaptım onuda hergun bıtanesı catlasa offff turkıyenın rekorunu kırcam
bayildim teknigine. Fantazini seviiyiimm

aaa fantazı konusunda ustume yoktur hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…