Benimki seninkine yetisioocatlicana dair hic bi belirti yok. Bukadar olumsuzluga ragmen hamile kaliomusuz bidee
canim benim insallah verecez birgun o mujdeli haberiii
he ya az önce midem bulandı başım ağrıyo :)) ÇATLMAYAN yumurtalara rağmen hamile kalcz :))
al bendende okadar. eşıme dedım kı tamam yeter gıtmek ıstemıyorum doktora felan pek yanaşmıyo. sımdı klomen kullandım ya doktor onumuzdekı ay catlatma ığnesı vurup asılama yapabılırım dedı ya oda son bı umıt deneyelım dıyo sonra bızde oluruna bırakcaz suan ıcın tup bebek gerektıren bıseyde yok allahın ıznıyle bu ay son doktora gıdısım zaten asılamaylada olmazsa dahada napam vaktı gelınce olur herhal
Cnm bu ay sen hem aşılama hem çatlatmamı yapcksn ?? dilerim bu ay hamişlik müjdesi verrsn onları baana bırakrsn ben yaparım :))
valla kızlar benim bu aydan ümidim yok haftaya normalde yumurtluyorum ama o hafta eşim gece vardiyasında iftardan 1,5 saat sonra gidecek zaten eski vajinismuslu olduğum için yanma yaşıyordum bende üstte olduğum pozisyonda yapıyorum zaten bu aydan bir nane olmaz kendime eziyet etmeyim diye
cnm ya bişe sorcam nasıl bir yanma dediğin vajinusmus olanlarmı yanar ??kusura bakma blgm yok..bndede 2-3 gün yanma oldu bahsettiğimz yanmaysa...üşütmüşsndr deme üştmedm..işden deme dr..çatlamayan yumurtamı dediğindn beli eli elime değmedii...kndmdn nefret eder durumdym(
catlarsa agrir mantikende öyle deilmibenim sol catladi mesela cok agridi. Sagdan ses yok.
bnm sol kasığım çok ağrıdı sadece orda yumurtlama oldu o belirtiyle 2 gün kasık ağrıdı dye yazmşdım o anda yumurtlamşm :)) ama büyüyn yumurtamlaym hala :)) doktor hanım blmyo lan o bebek diyesin geldi zaten :))
Yastiktan biktiysan. Hali gibi silkelenme teknigini dene
aaaaaaaaaaaa bak kız bu benım hıç aklıma gelmedı bı kus tuyu yastıkla denemedım hemen sölıyım kocıse alsın gelsın onla deneyelım bodahakı ayda
ne bılım ben kız bu ay on tane yumurtamı yaptım onuda hergun bıtanesı catlasa offff turkıyenın rekorunu kırcam
aaa fantazı konusunda ustume yoktur hanı
hımm o zaman su cumle devreye gırer " hayatta herseyın bır zamanı var "( arada bır polyanna olmak lazım )
aaaaaaaaaaaa bak kız bu benım hıç aklıma gelmedı bı kus tuyu yastıkla denemedım hemen sölıyım kocıse alsın gelsın onla deneyelım bodahakı aydaQUOTE]
bende sılıkon yastık kullanıodum artık pamuklu yastıga gececem belkım farklılık olunca bı etkı olur :))))
yok ben bılmıom o halıyı sılkelemeyı
cok merak edıom eskıler yastık mı koyuyolardı,,yada ıkı gunde bır olacak mı dıolarda adamlara,,yada bak ben bugun yumurtluom gel bı zahmet bırlıkde olak mı dıolardı sankı walla bazen teknelojı ılerledıkce sacmaladıgımızı hıssedıom :))))
he ya az önce midem bulandı başım ağrıyo :)) ÇATLMAYAN yumurtalara rağmen hamile kalcz :))
Cnm bu ay sen hem aşılama hem çatlatmamı yapcksn ?? dilerim bu ay hamişlik müjdesi verrsn onları baana bırakrsn ben yaparım :))
cnm ya bişe sorcam nasıl bir yanma dediğin vajinusmus olanlarmı yanar ??kusura bakma blgm yok..bndede 2-3 gün yanma oldu bahsettiğimz yanmaysa...üşütmüşsndr deme üştmedm..işden deme dr..çatlamayan yumurtamı dediğindn beli eli elime değmedii...kndmdn nefret eder durumdym(
bnm sol kasığım çok ağrıdı sadece orda yumurtlama oldu o belirtiyle 2 gün kasık ağrıdı dye yazmşdım o anda yumurtlamşm :)) ama büyüyn yumurtamlaym hala :)) doktor hanım blmyo lan o bebek diyesin geldi zaten :))
canım vajinismus ilişki sırasında kasılmadan oluyor bende kızlık zarı kanaması korkusu vardı o yırtıldığından bu yana ilişkşye girebiliyorum ama yanma oluyor. ama her pozşsyonda değil sadece o dediğim pozisyonda. yanma her kadında zaman zaman olur canım aklın başka yerde ise ilişkiye odaklanmadıysan mesela hep bebek düşüncesi varsa kuruluk oluyorsa olabilir. ama mantar problemi varsa o da yapıyormuş
Eeee tmm iste senin sol catlamis. Benimkide oyle sol catlak:)) sag buyumede:))). Demekki soldan hala bi umit var
rvet cnm ben
Ben anlatiyim sana. Beraberlikten sonra kocisin ayaklarindan tutup seni kaldiriyor. Iice bi silkeliyor:)) hatta ben bazayi kaldirtip yattim bikeresinde:)) ayaklarimdan kan cekilmisti artik hissetmiodum. Sonuc dogal olarak fosss:))
Bende anlam veremiom valla. Babaannem 12 cocuk yapmis. Okadar isin gücün arasinda. Doktorsuz ebesiz:) bilmiyorum valla biz kafayi yemeden gelse bebislerrr
nasıldı canım acıdı mı?
canım vajinismus ilişki sırasında kasılmadan oluyor bende kızlık zarı kanaması korkusu vardı o yırtıldığından bu yana ilişkşye girebiliyorum ama yanma oluyor. ama her pozşsyonda değil sadece o dediğim pozisyonda. yanma her kadında zaman zaman olur canım aklın başka yerde ise ilişkiye odaklanmadıysan mesela hep bebek düşüncesi varsa kuruluk oluyorsa olabilir. ama mantar problemi varsa o da yapıyormuş
ya o ılıskı sırasındakı kasılmayı nasıl onluyosun?
bende cok kasılıorum ,,
valla yaptıranlar bana cok acıdı ağrı oldu felan dedı korka korka gıttım ama ben bısey hıssetmedım sadece eve gelınce cok hafıf adet olacakmısım gıbı sancım oldu o kadar
valla bebeğim doktorun dedığı o ama ona kalsa bu ayda catlatma ığnesıyle denıycektı olmazsa asılama yapcaktı ama vazgectı ığneden bakalım görcez artık:26::26:
Benimki seninkine yetisioocatlicana dair hic bi belirti yok. Bukadar olumsuzluga ragmen hamile kaliomusuz bidee
canim benim insallah verecez birgun o mujdeli haberiii
inşallah zaten biz hamilyiz kız ne kalması :)) okdr büyük yumurta olmaz onlar bebişlerimiz :)) şizofrenikliğim tavan yapdı :))
valla kızlar benim bu aydan ümidim yok haftaya normalde yumurtluyorum ama o hafta eşim gececanım vajinismus ilişki sırasında kasılmadan oluyor bende kızlık zarı kanaması korkusu vardı o yırtıldığından bu yana ilişkşye girebiliyorum ama yanma oluyor. ama her pozşsyonda değil sadece o dediğim pozisyonda. yanma her kadında zaman zaman olur canım aklın başka yerde ise ilişkiye odaklanmadıysan mesela hep bebek düşüncesi varsa kuruluk oluyorsa olabilir. ama mantar problemi varsa o da yapıyormuş
teşkkrler cnm bende 2 gün oldu :) snrm öle bişe değil...
one be adam dusururse gıttık kafa ustuyok ben yastık kankalıgına devam edeyım :))))))))))))))))))) aramızda bı bag olustu:))) ayrılamayız bız yastıgımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?