"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Yastiktan biktiysan. Hali gibi silkelenme teknigini dene

yok ben bılmıom o halıyı sılkelemeyı
cok merak edıom eskıler yastık mı koyuyolardı,,yada ıkı gunde bır olacak mı dıolarda adamlara,,yada bak ben bugun yumurtluom gel bı zahmet bırlıkde olak mı dıolardı sankı walla bazen teknelojı ılerledıkce sacmaladıgımızı hıssedıom :))))

On tanemi anam sendede masallah ne yumurtalik varmis. Nereye sigdirdin okadar yumurtayi

Cnm bu ay sen hem aşılama hem çatlatmamı yapcksn ?? dilerim bu ay hamişlik müjdesi verrsn onları baana bırakrsn ben yaparım :))

valla bebeğim doktorun dedığı o ama ona kalsa bu ayda catlatma ığnesıyle denıycektı olmazsa asılama yapcaktı ama vazgectı ığneden bakalım görcez artık:26::26:

Ben anlatiyim sana. Beraberlikten sonra kocisin ayaklarindan tutup seni kaldiriyor. Iice bi silkeliyor:)) hatta ben bazayi kaldirtip yattim bikeresinde:)) ayaklarimdan kan cekilmisti artik hissetmiodum. Sonuc dogal olarak fosss:))
Bende anlam veremiom valla. Babaannem 12 cocuk yapmis. Okadar isin gücün arasinda. Doktorsuz ebesiz:) bilmiyorum valla biz kafayi yemeden gelse bebislerrr

one be adam dusururse gıttık kafa ustu yok ben yastık kankalıgına devam edeyım :))))))))))))))))))) aramızda bı bag olustu:))) ayrılamayız bız yastıgımla

bişey söliyimmi benimde hep sol kasığım ağrıyor

Benimkide vaz gecti igneden. Bunlarin teorisi bence ne biliomusun 1 tanesi catladimi , diger yumurtaliklar baslarinin caresine baksin diorlar. Bizide boyle geriorlarrr

one be adam dusururse gıttık kafa ustu yok ben yastık kankalıgına devam edeyım :))))))))))))))))))) aramızda bı bag olustu:))) ayrılamayız bız yastıgımla

Kizzz allah seni:)) bosluga sallamiyorrr. Yatiyosun ya yatakta, ayagini kaldirip salliyor hafif:))))))
Bizim gelin bu usulle hamile kalmisti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…