Kizzz allah seni:)) bosluga sallamiyorrr. Yatiyosun ya yatakta, ayagini kaldirip salliyor hafif:))))))
Bizim gelin bu usulle hamile kalmisti:))
Eeee tmm iste senin sol catlamis. Benimkide oyle sol catlak:)) sag buyumede:))). Demekki soldan hala bi umit var
sol çatlamdı bacıı büyüdüü sol en son 32 idi şimdi 40 olmşdr :)) sağda bşe yokdu..dilerim bu ay bu kist olmazsa sağdan yumurtlarm :))
Benimkide vaz gecti igneden. Bunlarin teorisi bence ne biliomusun 1 tanesi catladimi , diger yumurtaliklar baslarinin caresine baksin diorlar. Bizide boyle geriorlarrr
Eeee tmm iste senin sol catlamis. Benimkide oyle sol catlak:)) sag buyumede:))). Demekki soldan hala bi umit var
Ben hususi buyutuyom yumurtaligimi. Zaten hamile kalamicaktim. Bebek yerine onu besliyim bariio benim canimin parcasi nasil catlatirim
bende de keçiboynuzumu büyyttü acep biidaha yemem zati :)) çörekotunu yesekmi tarifinia şaşkın anne yaz cnm :)) başlycz biz
valla keyfı bılır bu ay ne yaparsa yapsuın cunku ben sonra oluruna bırakcam sadece prolaktınımı baktırıyom her ay okadar onu yaparım
bende de keçiboynuzumu büyyttü acep biidaha yemem zati :)) çörekotunu yesekmi tarifinia şaşkın anne yaz cnm :)) başlycz biz
Aboo ozaman butun suç benim benim yuzumden catlayamadin:)) ama sende catir cutur keciboynuzunun kendisini yedin , pekmez dediydim:)))) yok kiz sanmam ondan degildir dicem benimkide catlamadi bukadar tesaduf olmaz demi:)))
sen ne kadar süredir istiyosun bebiş?
Aboo ozaman butun suç benim benim yuzumden catlayamadin:)) ama sende catir cutur keciboynuzunun kendisini yedin , pekmez dediydim:)))) yok kiz sanmam ondan degildir dicem benimkide catlamadi bukadar tesaduf olmaz demi:)))
senin yüzündn o zaman :)) şaka yapyrm :)keçiboynuzunu sen aklma soktun :)) kcoamada suyunu verdim...zıkkım büyttüü :)) bişe olamdı bak ikimzde aynı kaderdyz bacıı....
hemen hemen bır senedır troıdım duşuk calışıyomuş bıde prolaktınım yuksektı baska bısey cıkmadı cok sukur onları hızada tutarsam artık gerısı allaha kalmış
bende de proklatin hafif yüksek çıktı doktor bu ay tekrar bakılsın dedi onun dışında bişey çıkmadı senin prolaktin değerin kaç?
valla galıba ılkınde 56 cıktı sonra ılaç kullandım 0.333 gıbı bısey cıktı en son gecen ay 0.181 mı ne işte doktor ıyı dedı bılmıkyom artı ama yukselıyo her ay yıne
senin yüzündn o zaman :)) şaka yapyrm :)keçiboynuzunu sen aklma soktun :)) kcoamada suyunu verdim...zıkkım büyttüü :)) bişe olamdı bak ikimzde aynı kaderdyz bacıı....
56 yüksekmiş canım benim 34 çıktı.sonraki ayda 26.çok mu stresli birisin:)
hahaha yok kız cok sınırlıyım sadece
[SUP][/SUP]
ben de öleyim sinir stres tetikliyo prolaktini
Valla bacim vicdan azabimi cekiyim istion:))))) benim kocayada etki etmedi sanirsam. Iyice adam tiksindi beraberlikten:)))) napalim ozaman inceldigi yerden kopsun corekotuna basliyalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?