"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Ben hususi buyutuyom yumurtaligimi. Zaten hamile kalamicaktim. Bebek yerine onu besliyim barii o benim canimin parcasi nasil catlatirim

Benimkide vaz gecti igneden. Bunlarin teorisi bence ne biliomusun 1 tanesi catladimi , diger yumurtaliklar baslarinin caresine baksin diorlar. Bizide boyle geriorlarrr

valla keyfı bılır bu ay ne yaparsa yapsuın cunku ben sonra oluruna bırakcam sadece prolaktınımı baktırıyom her ay okadar onu yaparım

benim de göbişim bebeişle dolsun ama kocam çoluğumu çocuğumu prezervatife ordan da doğru çöpe atıyor...

hemen hemen bır senedır troıdım duşuk calışıyomuş bıde prolaktınım yuksektı baska bısey cıkmadı cok sukur onları hızada tutarsam artık gerısı allaha kalmış

bende de proklatin hafif yüksek çıktı doktor bu ay tekrar bakılsın dedi onun dışında bişey çıkmadı senin prolaktin değerin kaç?

bende de proklatin hafif yüksek çıktı doktor bu ay tekrar bakılsın dedi onun dışında bişey çıkmadı senin prolaktin değerin kaç?

valla galıba ılkınde 56 cıktı sonra ılaç kullandım 0.333 gıbı bısey cıktı en son gecen ay 0.181 mı ne işte doktor ıyı dedı bılmıkyom artı ama yukselıyo her ay yıne

valla galıba ılkınde 56 cıktı sonra ılaç kullandım 0.333 gıbı bısey cıktı en son gecen ay 0.181 mı ne işte doktor ıyı dedı bılmıkyom artı ama yukselıyo her ay yıne

56 yüksekmiş canım benim 34 çıktı.sonraki ayda 26.çok mu stresli birisin:)

senin yüzündn o zaman :)) şaka yapyrm :)keçiboynuzunu sen aklma soktun :)) kcoamada suyunu verdim...zıkkım büyttüü :)) bişe olamdı bak ikimzde aynı kaderdyz bacıı....

Valla bacim vicdan azabimi cekiyim istion:))))) benim kocayada etki etmedi sanirsam. Iyice adam tiksindi beraberlikten:)))) napalim ozaman inceldigi yerden kopsun corekotuna basliyalimm

biz hastaneleri zengin ediyoruz başka bişey değil

Valla bacim vicdan azabimi cekiyim istion:))))) benim kocayada etki etmedi sanirsam. Iyice adam tiksindi beraberlikten:)))) napalim ozaman inceldigi yerden kopsun corekotuna basliyalimm

:)) yok be kuzucum herşey bahane değilmi :)) neolck çok şükür sağlıkyız bidaha deneriz şansımızı :)) çaatlamayan yumurtara reağmen bana bak hele :)) sağlklıyz diyrm :))büyüyo bigün çatlar rabbim ol der bizimde olur :) büyüye büyüe bign çatlarlar bizi çatlatmadn çatlarlar inşallah :))

çörek otu tam tarifi nedir?? şaşkınnn annee yazzsasnaa cnmm bize :)) kaç gün kullancz nezmn başlyczz bidee incir kürü varmışşş o nasl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…