"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Haha Ben ilk gebeligimde bas donmesi vardi belirti olarak oda cok nadirdi. 1,2 saniyelik. Deprem oluyor diye ayaga firliyodum:))).

Sahur olmus bayanlar:) benim koca yok calisiyor. Rahatim. Beni aramis sen oruc tutma diyor. Garibim hamile kalacam saniyor bu ay:))

Sahur olmus bayanlar:) benim koca yok calisiyor. Rahatim. Beni aramis sen oruc tutma diyor. Garibim hamile kalacam saniyor bu ay:))

kıyamam ya yazık adama kız belkım ıcıne doğmuştur adamın:26::26::26: bana desekı doktor hamılesın ben bu ay oruclarımı tutmayı düşünüyom ama doktor ıllada tutma derse tutmam mecburen.. ammaaaa neysekı öle bısey olmayacağını hıssedıyom. zaten kabızım adamın asabını bozmayın:18::18:

bende bu aydan umutluyum..umarım hakkımızda hayırlısı olur..20 gün sonra izne ayrılıp memlekete kaynanamlara gittiğimizdede bebişim karnımda olurrr (

hayırdır cnm doktoramı gıdıyon yarınn

yok canım, test yapıcam bugün. uygun idrar bekliyom
malum sahurda içtim suları, 2 kez idrara çıktım, ikiside su gibiydi. Bundan sonrada iftara doğru anca idrar birikir. beklemedeyim yanii.
ama adet olacakmışım gibi hissediyorum, ümitsizim gerçekten

Kızlar galiba ben kırmızıları gördüm( Galiba diyorum çünkü hala kahve rengi lekeler halinde geliyo.Kasıklarım belim ve sol bacağım çok ağrıyo dünden beri.Benim hayallerimde ağustosa kaldı((

plansız kaç deneme yaptın pekı hem uzulme daha yolun basındasın olcak allahın ıznıyle hepımızın bebişlerı moral bozmak yok

Cnm 3 aydir dusunuyoruz bebis.ama gün hesabi falan bilmiyorduk son ay ciddi dusunmeye baslayinca tam o gunlerde birlikte olduk ama tutturamadik

Kızlar galiba ben kırmızıları gördüm( Galiba diyorum çünkü hala kahve rengi lekeler halinde geliyo.Kasıklarım belim ve sol bacağım çok ağrıyo dünden beri.Benim hayallerimde ağustosa kaldı((

Üzülme cnm inşallah agustosta hamile kalcaz.gunlerimiz yine ayni olcak senle birlikte takipte oluruz :)

hımmmmmmmmm eh hepımız umıtsızız ama hıçte umıdımız yok değil. bı tarafımız hep acaba dıye durtekleyıp duruyo malesef bende akşam kendımı hamıle gordum ruyamda yanlış hatırlamıyosam.. uyanasım gelmedı
takıp et bakalım canım kızaracakmı ıyıce hayırlısı olsun artık olmadı ağustosa seker gıbı bebeklerımz olcak ınş.
Evet canım İnşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olurda bizde anne oluruz.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

adet basladıktan sonrakı 14 gunn ılıskıye gırersenın yumurtlama gununuze denk gelıcek zaten spermler hemen ölmüo 3 yada4 gun orda kalıolar yastık cok ıse yarıoo sahsen ben hamıle kalmaya calısırkenn kullandım.. bıde ılıskıden sonra ayakları dik demıstı arkadasımm hemen dusa gırmemek lazım. ınss hepınızı bebek sahıbı olursunuzz.. bol sanss..

cnm saol ama bız senın bu dedıklerının ustası olduk profosyonel olarak yapıyoruz bı ileri artık öyle böyle değil ama olmayınca olmuyo sende olacağı varmış bızım zamanımız gelmedı demekkı amuda kalksak care olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…