takıp et bakalım canım kızaracakmı ıyıce hayırlısı olsun artık olmadı ağustosa seker gıbı bebeklerımz olcak ınş.
İnşallah canım inşallah kaderimizde bebeklerimizle geçireceğimiz güzel günler vardır.Ben iyice karamsara bağlamaya başladım ya(
Bu arada benim kırmızılar göründü(( ondan olsa gerek.
benimde dün sol kasığım epey bir ağrıdı sonra bacağıma vurdu ağrı.sahurdan sonra çok uykum geldi die yattım ama bacağımın ağrısından belki 1 saat uyuyamadımnoluyor böyle anlamıyorum..adetime daha 1 hafta var..
Benimde adet olacakken hep ağrır bacağım canım ama bir hafta öncesinden hiç olmadı.neden oluyo ki inşallah hayırlı bişeylere işarettir.
20 temmuz bat tarihimdi. Test yaptım negatif. akşamada adet oldum. ama 2 gündür 1 pedi bile doldurmadı kırmızılar. Pedin çeyreği anca ıslandı. Neyin nesi acaba?Önceden yogun gelirdi.
önceden yoğun olup şimdi 2 günde 1 pedin dolmaması biraz garip.açıkca ilk aklıma gelen üstüne görme oldu..testte negatif çıktığını söylemişsin belki geç döllenme olmuştur canım.sen bence bir doktora danış...
benim bacağım hiç ağrımazdı canım ilk defa oldu.hafiften belim de ağırıyor..üşütmüş olma ihtimalini de göz önüne alarak çok ümitlenmek istemiyorum
20 temmuz bat tarihimdi. Test yaptım negatif. akşamada adet oldum. ama 2 gündür 1 pedi bile doldurmadı kırmızılar. Pedin çeyreği anca ıslandı. Neyin nesi acaba?Önceden yogun gelirdi.
Kızlar 13 aylık evliyim. 3 aydır deniyoruz. İnşallah en yakın zamanda olur.
şimdi okudum canım adet olmuşsun hakkında hayırlısı olsun üzülmek yokKızlar galiba ben kırmızıları gördüm( Galiba diyorum çünkü hala kahve rengi lekeler halinde geliyo.Kasıklarım belim ve sol bacağım çok ağrıyo dünden beri.Benim hayallerimde ağustosa kaldı ((
canım yaa nasip kısmet üzme kendini yerinde olsam testi eşimden habersiz yapardım ben öyle yapıyorum..Kızlaaarrr test yaptım vee tek çizgii
yerleşme kanamam bile olmuştu bu ay güyaa, artık psikopatlığın son evresindeyim tüm gebelik belirtilerini yaşayıp bi türlü gebe olamıyorumm
yaa eşim çoook üzüldüü, o üzülünce bende tabii
Hayırlısı böyleymişş napalım
canım karamsara bağlamanda bır sakınca yok cunku bende aynı durumdayım asıl olan cabuk kurtulmak bu karamsarlıktan. adet gun um yaklaşmaya basladıkca karamsarlık benıde sarıyo ama napayım ne gelır elımden uzulunce oluyomu yoktakıp et bakalım canım kızaracakmı ıyıce hayırlısı olsun artık olmadı ağustosa seker gıbı bebeklerımz olcak ınş.
İnşallah canım inşallah kaderimizde bebeklerimizle geçireceğimiz güzel günler vardır.Ben iyice karamsara bağlamaya başladım ya(
Bu arada benim kırmızılar göründü(( ondan olsa gerek.
benım bu ay 12. gun başlayan yumurtlama ağrım 20. gun oldu hıç gecmedı. bazen okadar sıddetlıoluyokı uyuyamıyorum bıle. önce kalcama sonrabacağıma ordan ayak parmaklarıma ınen bır sızı duyuyorum. kı bu hep sol bacağım oluyo. arada sağ ve sol kasıklarımda kramp gıbı ağrılar batmalar hıssettım. suan 20. gunumdeyım ve muhtemelen adetıme 7 gun var. göğüslerımede lokal anestesı yapmışlar gıbı bı hıssıslık var kı bu benım acayıp sınırımı bozuyobenim bacağım hiç ağrımazdı canım ilk defa oldu.hafiften belim de ağırıyor..üşütmüş olma ihtimalini de göz önüne alarak çok ümitlenmek istemiyorum
Kızlaaarrr test yaptım vee tek çizgii
yerleşme kanamam bile olmuştu bu ay güyaa, artık psikopatlığın son evresindeyim tüm gebelik belirtilerini yaşayıp bi türlü gebe olamıyorumm
yaa eşim çoook üzüldüü, o üzülünce bende tabii
Hayırlısı böyleymişş napalım
canım yaa nasip kısmet üzme kendini yerinde olsam testi eşimden habersiz yapardım ben öyle yapıyorum..
çift olduğu zaman söylerim diyorum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?