"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

takıp et bakalım canım kızaracakmı ıyıce hayırlısı olsun artık olmadı ağustosa seker gıbı bebeklerımz olcak ınş.

İnşallah canım inşallah kaderimizde bebeklerimizle geçireceğimiz güzel günler vardır.Ben iyice karamsara bağlamaya başladım ya(
Bu arada benim kırmızılar göründü(( ondan olsa gerek.

bügün ben de çok karamsarım

benimde dün sol kasığım epey bir ağrıdı sonra bacağıma vurdu ağrı.sahurdan sonra çok uykum geldi die yattım ama bacağımın ağrısından belki 1 saat uyuyamadım noluyor böyle anlamıyorum..adetime daha 1 hafta var..

Benimde adet olacakken hep ağrır bacağım canım ama bir hafta öncesinden hiç olmadı.neden oluyo ki inşallah hayırlı bişeylere işarettir.

Benimde adet olacakken hep ağrır bacağım canım ama bir hafta öncesinden hiç olmadı.neden oluyo ki inşallah hayırlı bişeylere işarettir.

benim bacağım hiç ağrımazdı canım ilk defa oldu.hafiften belim de ağırıyor..üşütmüş olma ihtimalini de göz önüne alarak çok ümitlenmek istemiyorum

20 temmuz bat tarihimdi. Test yaptım negatif. akşamada adet oldum. ama 2 gündür 1 pedi bile doldurmadı kırmızılar. Pedin çeyreği anca ıslandı. Neyin nesi acaba? Önceden yogun gelirdi.

20 temmuz bat tarihimdi. Test yaptım negatif. akşamada adet oldum. ama 2 gündür 1 pedi bile doldurmadı kırmızılar. Pedin çeyreği anca ıslandı. Neyin nesi acaba? Önceden yogun gelirdi.

önceden yoğun olup şimdi 2 günde 1 pedin dolmaması biraz garip.açıkca ilk aklıma gelen üstüne görme oldu..testte negatif çıktığını söylemişsin belki geç döllenme olmuştur canım.sen bence bir doktora danış...

İnşallah canım. Hem öyle olmasa bile doktora gitmem lazım. Allah korusun başka bişi olmasın da.

benim bacağım hiç ağrımazdı canım ilk defa oldu.hafiften belim de ağırıyor..üşütmüş olma ihtimalini de göz önüne alarak çok ümitlenmek istemiyorum

Üşütmüş olabilirsin tabi ama bacak ağrısı pek üşütmeymiş gibi gelmedi bana benim hep adet olmadan bi gün evvel ağrımaya başlar adet oluncada sancıyla birlikte devam eder ağrımaya.yani bi anlamı olabilir.Ya ilk defa olan bi adet belirtisi yada yerleşmeylede alakalı olabilir ki inşallah ikincisidir canım.

Bende benzer durumdayım canım 3 gün gecikmeden sonra adet oldum ama kahve rengi lekelenmeler şeklinde dünden beri kahverengi geliyor hala kırmızıya dönmedi yeni yeni sökülüyor heralde diye düşünüyorum anca adet olacam.Belki seninkisi de öyle bir şeydir canım.

Kızlaaarrr test yaptım vee tek çizgii
yerleşme kanamam bile olmuştu bu ay güyaa, artık psikopatlığın son evresindeyim tüm gebelik belirtilerini yaşayıp bi türlü gebe olamıyorumm

yaa eşim çoook üzüldüü, o üzülünce bende tabii
Hayırlısı böyleymişş napalım

Kızlar galiba ben kırmızıları gördüm( Galiba diyorum çünkü hala kahve rengi lekeler halinde geliyo.Kasıklarım belim ve sol bacağım çok ağrıyo dünden beri.Benim hayallerimde ağustosa kaldı((
şimdi okudum canım adet olmuşsun hakkında hayırlısı olsun üzülmek yok

bende daha adet olmadım ama olucam çünkü sivilcelerim çıkmaya başladı her adet öncesi çıkar bende

inş.ağustos ayında kalıcaz ve bu mutluluğu doyasıya yaşayacağız..
dün gece balkonda yattık eşimle çok hastayız ikimizde hiç halim yok başım ağrıyor
bu arada herkese selamlar unutmadan inci de adet olmuş hayırlısı canım sakın üzme kendini

canım yaa nasip kısmet üzme kendini yerinde olsam testi eşimden habersiz yapardım ben öyle yapıyorum..
çift olduğu zaman söylerim diyorum hep..

canım karamsara bağlamanda bır sakınca yok cunku bende aynı durumdayım asıl olan cabuk kurtulmak bu karamsarlıktan. adet gun um yaklaşmaya basladıkca karamsarlık benıde sarıyo ama napayım ne gelır elımden uzulunce oluyomu yok
benım bu ay 12. gun başlayan yumurtlama ağrım 20. gun oldu hıç gecmedı. bazen okadar sıddetlıoluyokı uyuyamıyorum bıle. önce kalcama sonrabacağıma ordan ayak parmaklarıma ınen bır sızı duyuyorum. kı bu hep sol bacağım oluyo. arada sağ ve sol kasıklarımda kramp gıbı ağrılar batmalar hıssettım. suan 20. gunumdeyım ve muhtemelen adetıme 7 gun var. göğüslerımede lokal anestesı yapmışlar gıbı bı hıssıslık var kı bu benım acayıp sınırımı bozuyo ama gel geleleım suan gunduz ıtıbareule kasıklarımın durumu sadece adet olacakmsım gıbı yalan dıyemem nerdeyse hıç umıdım yok ama allahtanda umıt kesılmıyo

canım yaa nasip kısmet üzme kendini yerinde olsam testi eşimden habersiz yapardım ben öyle yapıyorum..
çift olduğu zaman söylerim diyorum hep..

bende test yaptım olmadı dıyorum bazen esıme bazen demıyorum. ama esım bana uzuluyom dıye kızıyo daha cok o olmasa napardım bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…