işte bence o yüzden söylememek lazım biz yeterince üzülüyoruz zaten böyle yaptığımız her testide söylemeyelim bence...,canım karamsara bağlamanda bır sakınca yok cunku bende aynı durumdayım asıl olan cabuk kurtulmak bu karamsarlıktan. adet gun um yaklaşmaya basladıkca karamsarlık benıde sarıyo ama napayım ne gelır elımden uzulunce oluyomu yok
benım bu ay 12. gun başlayan yumurtlama ağrım 20. gun oldu hıç gecmedı. bazen okadar sıddetlıoluyokı uyuyamıyorum bıle. önce kalcama sonrabacağıma ordan ayak parmaklarıma ınen bır sızı duyuyorum. kı bu hep sol bacağım oluyo. arada sağ ve sol kasıklarımda kramp gıbı ağrılar batmalar hıssettım. suan 20. gunumdeyım ve muhtemelen adetıme 7 gun var. göğüslerımede lokal anestesı yapmışlar gıbı bı hıssıslık var kı bu benım acayıp sınırımı bozuyoama gel geleleım suan gunduz ıtıbareule kasıklarımın durumu sadece adet olacakmsım gıbı yalan dıyemem nerdeyse hıç umıdım yok ama allahtanda umıt kesılmıyo
bende test yaptım olmadı dıyorum bazen esıme bazen demıyorum. ama esım bana uzuluyom dıye kızıyo daha cok o olmasa napardım bılmem
canım yaa nasip kısmet üzme kendini yerinde olsam testi eşimden habersiz yapardım ben öyle yapıyorum..
çift olduğu zaman söylerim diyorum hep..
inşallah gelecek ay hamileyim haberini verecen kocişinehaklısın canm bende hep öyle yapardım ama bikaç gün önceki lekelenmem beni umutlandırdı. pozitif sonuç olur diye düşündüm. eşimede söyledim o yüzden artık demem bende
inşallah gelecek ay hamileyim haberini verecen kocişine
işte bence o yüzden söylememek lazım biz yeterince üzülüyoruz zaten böyle yaptığımız her testide söylemeyelim bence...,
neyse yaa geçen bi arkadaş var onunla konuştum da test yaptım negatifti dedim ne zaman yaptın dedi beklenen adet gününden 1,2 gün önce dedim.
bi kızdı bana kız deli misin idrar testinde o kadar erken çıkar mı hiç sakın erken yapma testi dedi..
ama ben adet günümde de yapmıştım yine negatifti..
kıyamam ya yazık adamakız belkım ıcıne doğmuştur adamın:26::26::26: bana desekı doktor hamılesın ben bu ay oruclarımı tutmayı düşünüyom ama doktor ıllada tutma derse tutmam mecburen.. ammaaaa neysekı öle bısey olmayacağını hıssedıyom. zaten kabızım adamın asabını bozmayın :18::18:
Insallah allah gönlüne gore versinnbende bu aydan umutluyum..umarım hakkımızda hayırlısı olur..20 gün sonra izne ayrılıp memlekete kaynanamlara gittiğimizdede bebişim karnımda olurrr(
Uzulme canim hayirlisini iste rabbimden. Allah kucagimizi bos birakmasin..Kızlar galiba ben kırmızıları gördüm( Galiba diyorum çünkü hala kahve rengi lekeler halinde geliyo.Kasıklarım belim ve sol bacağım çok ağrıyo dünden beri.Benim hayallerimde ağustosa kaldı ((
adet basladıktan sonrakı 14 gunn ılıskıye gırersenın yumurtlama gununuze denk gelıcek zaten spermler hemen ölmüo 3 yada4 gun orda kalıolar yastık cok ıse yarıoo sahsen ben hamıle kalmaya calısırkenn kullandım.. bıde ılıskıden sonra ayakları dik demıstı arkadasımm hemen dusa gırmemek lazım. ınss hepınızı bebek sahıbı olursunuzz.. bol sanss..
vilmaaa 3 gündür gecikiyor adetim ama açıkçası aklıma bile getirmemeye çalışıyorum kendimi adet olmaya odakladımya işte yumurtalama takıbınde olmadığında kesın ne zaman yumurtlayıp catladığını net bılmedığın ıcın gec dollenme olabılır dıye adet gecıkmesını beklemek lazım bence. ben bu ay yapmıycam mesela almadımda test beklıycem zaten gecıkırse bır ıkı gu yaparım ozaman oda dırek kana gıderım olmadı olmaz napalım ölecek değiliz ya yasıyos ıste bununla
hakkına hayırlısı canım boşver nolcak ha ağustos ha eylülAğustos artık zor canım yaa.
memlekete gidicez, annemlerde ve oruçta bişey yapamayız ki.
Bende arkadaşlarla lunaparkta doyasıya eğlenicemm
Valla o boyle umutlandikca daha cok uzuluorum. Isyanlara giriyorum yaaa
hamilelikte oluyor kabizlik biliosun demi
bılıyomda kabızlık tek basına gebelık belırtısı olsa zatenooo ben her gun doğururum kızbenım normal halım bu kabzılık genellıkle adetıme 2-3 gun kala bağırsaklarım calışır adet olmadan hemen once temızler kendını yanı bağırsaklarım yıne aynı zamanda temızlık yaparsa benım umıt 0 bacım
vilmaaa 3 gündür gecikiyor adetim ama açıkçası aklıma bile getirmemeye çalışıyorum kendimi adet olmaya odakladım
sonra daha çok üzülmemek için..test almıcam yapmıcam da beklicem böyle
5619935]
bılıyomda kabızlık tek basına gebelık belırtısı olsa zatenooo ben her gun doğururum kızbenım normal halım bu kabzılık genellıkle adetıme 2-3 gun kala bağırsaklarım calışır adet olmadan hemen once temızler kendını yanı bağırsaklarım yıne aynı zamanda temızlık yaparsa benım umıt 0 bacım
Kızlaaarrr test yaptım vee tek çizgii
yerleşme kanamam bile olmuştu bu ay güyaa, artık psikopatlığın son evresindeyim tüm gebelik belirtilerini yaşayıp bi türlü gebe olamıyorumm
yaa eşim çoook üzüldüü, o üzülünce bende tabii
Hayırlısı böyleymişş napalım
işte bence o yüzden söylememek lazım biz yeterince üzülüyoruz zaten böyle yaptığımız her testide söylemeyelim bence...,
neyse yaa geçen bi arkadaş var onunla konuştum da test yaptım negatifti dedim ne zaman yaptın dedi beklenen adet gününden 1,2 gün önce dedim.
bi kızdı bana kız deli misin idrar testinde o kadar erken çıkar mı hiç sakın erken yapma testi dedi..
ama ben adet günümde de yapmıştım yine negatifti..
Bacim sende bütün belirtileri adetinde yasiyonn. Nasil anlicaz hamile oldugunu
anlamıyos zaten hele ılk bebek denemeye basladığımda bır ıstıfra bı ıstıfra oluyom sandım. onlar tamamen psikolojıktı tabı ama artık bunlar rutın belırtıler. böle gözğüslerım şişse acısa yada su sarı akıntı gelıyomuş o gelse ozaman kesın anlarım hamış olduğumu ama yok napcaz
anlamıyos zaten hele ılk bebek denemeye basladığımda bır ıstıfra bı ıstıfra oluyom sandım. onlar tamamen psikolojıktı tabı ama artık bunlar rutın belırtıler. böle gözğüslerım şişse acısa yada su sarı akıntı gelıyomuş o gelse ozaman kesın anlarım hamış olduğumu ama yok napcaz
Bacim sende bütün belirtileri adetinde yasiyonn. Nasil anlicaz hamile oldugunu
Bacim hamilelikte hic bi belirti yasamiosun. Adete kadar olan zamandan bahsediyorum. O yasadiklarimiz tamamen adetle alakali. Cunku gebrlikte yukselen hormonlar düsmüyor. Yuksek kaliyor.. Nezamanki hormonlarin adete hazirliyor kendini ozaman belirtileri yasiosun. Benim izlenimim boyle
ben gecen ay butun belirtileri yasadim. Kasik batmasi, bacak agrisi, gogus hassasiyeti vs vs hepsi yaaa. Elde var 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?