"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kzıalr ya ben böle dua edıyom hep kısmetım acılsında bebişim gelıversın dıye ama kısmetım baska turlu acıldı faceden hıç tanımadığım ınsanlar msj atıp duruyo ınsanf ya evlı yazıyo evlııııııııııııı valla kocam bı gorse kapar facemı he resım değişitrem adam resmı koyam cınsıyetınede dönme yazam bari

Aynen bende tembihliorum. Sagolsun oda ustume gelmior. Ne zormus beklemek valla. Allah yuzumuzu guldursun insallah. Hamile oldugumuz gunleride gostersin rabbimde burda bebegimiz uzerine konussak.

aman dikkat et bacim. Cocuk arefesinde

valla ne bu anlamadım heee abıdık gubıdık ınsanlar tanımam etmem.. tobe bıde evlı yazıyo acık sacık onları davet eden bı resımde yok yanı profılde... eskı sevgılılerımın enteresan gırısımlerı olabılrı belkım

Kizim bazi erkekler ozellikle evlilere asiliyor. Hali hazirda acilmis bi yol olunca. Engelsiz goruyorlar
Ne saniyorlarsa ,bu erkeklerde bi tuhaf nasil bi anlayis var bazen cözemiyom

Kizim bazi erkekler ozellikle evlilere asiliyor. Hali hazirda acilmis bi yol olunca. Engelsiz goruyorlar
Ne saniyorlarsa ,bu erkeklerde bi tuhaf nasil bi anlayis var bazen cözemiyom

yanı bakırelerle takılsalar ellerınde kalır evlı olnca kımse anlamaz ar namus kalmamış bu erkeklerın bazılarında heeee ınşallah bı gun bı tunele gırerde sıkısır kalırlar orda

kızlar hayırdır sızın neden sesınız cıkmıyo bugun genel ızleyıcı kıtlesımısınız:26::26:

yanı bakırelerle takılsalar ellerınde kalır evlı olnca kımse anlamaz ar namus kalmamış bu erkeklerın bazılarında heeee ınşallah bı gun bı tunele gırerde sıkısır kalırlar orda

aminnn öylelerine özel bi tunel lazim içi dikenli. Cikmaya calistikca cani yanacak. cani'miyim ne

Iftara yemek yapim bari. Valla yemek yapmaktanda biktim. Ev isindende biktim
bida dünyaya gelirsem kocamin zengin olmasini beklicemde evlenecem:))

bizde yeni başladık aslında bebek çalışmalarına ama çok sabırsız olduk.ilk ayımız geçti zaten.agustos ayını bekliyoruz.umarım çok beklemeyiz.ben doktora gittim herşey normal bende ama bıkac ay daha olmazsa eşimde gidecek sanırım o da bi kontrolde geçsin ama çok istiyorum ben ya.

Cnm insallah sende cogumuz gibi agustosta bebiş haberini verirsin bize.bugun hastaligimin 2. Gunu kizlar heralde en bebiş tutabilecek gun 4agustos gorunuyor.o gune odaklandim

Artık bir sonraki aya odaklandım.Bakalım ne olacak.İnşallah sen hamişsindir canım bi sen kaldın sonu hayırlı biter inşallah.

Artık bir sonraki aya odaklandım.Bakalım ne olacak.İnşallah sen hamişsindir canım bi sen kaldın sonu hayırlı biter inşallah.
inşallah canım yaa valla nasıl yalvarıyorum rabbime
inşallah adet olmam....
inşallah hamileyimdir
ama şu sivilceler sinir etti beni adet olacaksın diye sinyal veriyo sanki

Rabbim şu mübarek ramazan ayında hepimizinde dualarını kabul etsin isteyen ve hakeden tüm anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın inanılmaz bir şey Allahım sen sana açılan elleri geri çevirmeyensin sen bu güzel insanlara bu annnelik duygusunu yaşat Rabbim...hepiniz için dua ediyorum tüm yüreğimle ediyorum....

inşallah canım yaa valla nasıl yalvarıyorum rabbime
inşallah adet olmam....
inşallah hamileyimdir
ama şu sivilceler sinir etti beni adet olacaksın diye sinyal veriyo sanki

Neden öyle diyosun hamileliktede sivilce olabiliyor. Hatta artan sivilceler saç dökülmesinin azalması gibi şeyler hamilelik belirtisi olarak bile sayılabiliyo.sen yine ümidini yitirme.biliyosun ümit etmek bizim herşeyimiz.

öyle canım haklısın önümüzdeki günlerde herşey belli olacak inşallah hamileyimdir.
geçen ayda 3 gün gecikmişti ondan çok heveslenmiyorum

durmak yok yola devammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…