"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

inşallah şanmızdır ağustos benim bat 26sı adet olucam zaman sivilcem çıkıyo bu ayda çıktı çok üzülüyorum bu ayda olmazsa diye ben 2 gebelik geçirdim tamamlanamayan. hiç hamilelik belirtisi yaşamamıştım sadece uyurdum ve yine uyuyorum ama oruçluyum ne yapçan iş güç yapılmıyo yatıyosun uzanıyosun ister istemez uykusu geliyo insanın ay bilmiyorum çok istiyorum gebe kalmak Allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar benim adetin başladı
listeden çıkarablrsiniz beni.
aşılama yaptırmıştık hatırlarsanız bu ay ama tutmadı..
yarın tüp bebek merkeziyle görüşmeye ankaraya gidiyoruz.
inşallah ağustosta tedaviyle gelir bebeğim..

Gecmis olsun arkadasim. Bende ayni seyleri yasadim. 2 düsük. Ve hic bi belirti yasamadim. Akinti ve arada bas dönmesi(adet gunune kadar). Allah gönlundekini versin insallah. 3. Bebisi kucagimiza aliriz insallah.

Üzuldum canim ya. Hayirlisini versin rabbim. Insallah bu sefer rabbim emeginin karsiligini verir.

cnm hakknda hayırlısı olsn çok üzüldüm..

kızlar umudumuzu yitirmeyelim benm size vercek yakınlarda güzel haberim yok ama yanınzdayım kalbiim sizinle her namazmda hepinize dua edyrm..teravidn şimdi geldim aklı adıma gelenleri tek tek saydım aklıma gelmeyenlernde hepsne dua ettm..rabbim hakkımzda hayırlısını en kısa zamanda versin....

benim de dün adet olmam gerekiyordu. birkaç gün beklemem gerekiyor sanırım test için.. inşallah hamileyimdir... isteyen herkes bu ay hamile olsunnnn...

kızlar merhaba herkese ... benim de adetim 6 gün gecikti merak içindeyim hamilemiyim diye???

bugün evliliğimin 1. yıldönümü. inşaallah 2. yılımıza Bahar'ımızla gireriz

Bacim Allah razi olsun senden. Bende daima ediyorum burdaki herkese,sizlere. Bende bu ay fosum. Icim bi buruk. Ama elden bisey gelmiyor iste.. Hayirlisiii olsun ya. Burda beraber gün bile sayacaz doguma insallah

bugün evliliğimin 1. yıldönümü. inşaallah 2. yılımıza Bahar'ımızla gireriz

Aaa cok guzel yaa. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin. Bir ömür mutlu yasayin. Bol cocuklu buyuk bi aile ol insallahh

kızlar merhaba herkese ... benim de adetim 6 gün gecikti merak içindeyim hamilemiyim diye???

Pek kaygisizmissin kiz:))) 6 gün geçmis sen.hala test yapmadinmi. Hadi hayirlisi insallah hamilesindir.

benim de dün adet olmam gerekiyordu. birkaç gün beklemem gerekiyor sanırım test için.. inşallah hamileyimdir... isteyen herkes bu ay hamile olsunnnn...

Amin insallah. Dileklerin icin tesekkurler. Insallah hamilesindir..

sağolll canım.

ya kızlar bişey sorucam benim adet biteli 10 gün oldu ama adet ağrılarım geçmedi nedendir acaba

Herkese iyi geceler.
Sizlerden bir konuda yardım isteyecektim. Biz bu ay ilk defa bebek için deneme yaptık. Adetlerim ya 26 ya da 28 günde bir olur hiç şaşmaz. En son 6 temmuzda adet oldum. Ve bu ayın 16 sı ve 18 inde deneme yaptık. Ve 16 sınden beri kasıklarımda ve belimde ağrım var. İlk defa oluyor bu. 2 gündür beyaz akıntılarım vardı ama bu gece peçeteye çok çok açık pembe renkli geldi akıntı ve bir daha gelmedi. Adetimi 1 ağustos gibi bekliyorum yani henüz 9 gün var. Bu yerleşme kanaması denen şey olabilir mi acaba. Başka hiç bir belirtim yok.

cnm ilk ayınmış okdr kendni şartlandrma dilerim hamişsindr..dediğin gibiyse devamı gelmzse yerleşme kanamsıolablr...ama net bişe diyemyz 9 gün var dyrsn çokda erken gibi ama bilemyrm cnm bekle hayırlısı olsn hakkında..

Yok inan hiç şartlandırma yok bende. Çok ani bir kararla bir kere bu ay deneyelim. Tutarsa tutar tutmazsa bir kaç ay sonra denemelere başlarız demiştik hatta. Çocuk fikrine henüz yeni yeni ısınmaya başladım ben. Gayet arkadaş ortamında sohbet muhabbet içindeyken tuvalette pembe akıntıyı görünce şaşırdım sadece. Ayaklarımı üşütmüş olabilirim belki de. Kasıklarım ve belim ağrıyor çünkü inceden inceden... Bak şu an dinliyorum misal kendimi amma velakin hiç bir belirtim yok zaten :))

canım ınş. rabbım gönlune gore versın. sen sartlandırmadın belkı ama bılınc altı sartlıyo kendını elınde olan bısey değil.. ama öle olmasa bıle belkı yerleşme kanamasındır hele bekle bakalım olmadı gunune yakın kanda test yaptırısın

Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah. O bizim için ne zaman hayırlısıysa o zaman verir zaten, ondan belki de içimin rahatlığı. Ben adet günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum canım. Zaten henüz 9 gün var. Çıkması mümkün değildir sanırım. İdrar yollarımla ilgili bir sıkıntı varsa diye korkuyorum sadece şu an ben

Idrar yollarinda birsey olsa yanma hissedersin idrarini yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…