Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah. O bizim için ne zaman hayırlısıysa o zaman verir zaten, ondan belki de içimin rahatlığı. Ben adet günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum canım. Zaten henüz 9 gün var. Çıkması mümkün değildir sanırım. İdrar yollarımla ilgili bir sıkıntı varsa diye korkuyorum sadece şu an ben
Idrar yollarinda birsey olsa yanma hissedersin idrarini yaparken
ben öyle oldğunu dusunmuyorum ama bekleyeceksın el mecbur. bebek denemeye baslayanların coğunda adette bellı bır sure duzensızlık yaşanabılır. bende ılk denemeye başladığım zamanlarda adetımden 7-8 gun once gelen pembemsı akıntıları kı bazen bır gun gelıp kesılıp sonra bırazdaha gelıyordu yerleşme kanaması sanmıstım ama hıç öle cıkmadı ama ınş sen hamılesındır bızı bılgılendır netleşınce
Bak bunu bilmiyordum ben. Ben hiç ilaç kullanmadım korunmak için. Ama yine de vücut yeni bir döneme giriyor düzensizlik olabilir doğru söylüyorsun. Belki de düzeni şaştı erken adet olacağım. Her gün yeni bir şey öğreniyorum.. Teşekkürler. Pek tecrübesizim henüz :)
Devamı gelirse ya da gelmezse de bilgilendiririm sizleri...
Rabbim isteyen herkesin bu mübarek günde kollarını doldurmayı nasip eder inşallah...adet belirtilerin falan var mı canım epey geçmiş çünküherkese günaydın.bende uzun bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım kızlar.bat 14 ve geçti hala adet olmadım ama geçen ayda böyle olmuştu negatif çıktı.bende bu sefer test yapmak ve ümitlenmek istemiyorum.inş. hamişimdir kızlsr benim için dua edin...:)
kızlar bende hala hareket yok ne dersin eğlenceli şaka maka deyje mi olacaksın????[/QUhad
inşş canmm yaaaaaaaa güzell hberler verırısın kac gun gecti şimdi gidip kan testı yaptırsana yaaaa:)
bugün 4. gün oluyor geçeli işteyim bugün gidemem ama yarın olabilir dua edin kızlar hayırlısıyla rabbim nasip etsin bana ve bizekızlar bende hala hareket yok ne dersin eğlenceli şaka maka deyje mi olacaksın????[/QUhad
inşş canmm yaaaaaaaa güzell hberler verırısın kac gun gecti şimdi gidip kan testı yaptırsana yaaaa:)
hakkında hayırlısı olsun canım adet olursam bende gidicem dr.a adetin 3.günü gidicemmerhaba kızlar nasılsınız ben sonunda evimdeyim yarın dra gitmeye başlayacağım
bugün 4. gün oluyor geçeli işteyim bugün gidemem ama yarın olabilir dua edin kızlar hayırlısıyla rabbim nasip etsin bana ve bize
Ay bi gün daha mı beklicez yaİnşallah hamşişsindir canım.
Rabbim tüm isteyen ve umutla bekleyen annelere nasip etsin evlat kokusunu.Bu mübarek ramazan ayında avuç açıp Allaha dua eden herkesin, anne olmak isteyen bizlerin dualarını kabul etsin inşallah...
bugün 4. gün oluyor geçeli işteyim bugün gidemem ama yarın olabilir dua edin kızlar hayırlısıyla rabbim nasip etsin bana ve bize
kırmızılar gelmese gıt tabı cnmm 4gun olmus azmı belkı gec dollenmedir oyuzden negatiftir kan testınde cıkar ınsssss:)
canım benim inşallah rabbim sana da bana da hepimize nasip eder..Ay bi gün daha mı beklicez yaİnşallah hamşişsindir canım.
Rabbim tüm isteyen ve umutla bekleyen annelere nasip etsin evlat kokusunu.Bu mübarek ramazan ayında avuç açıp Allaha dua eden herkesin, anne olmak isteyen bizlerin dualarını kabul etsin inşallah...
aslına bakarsan ümitsizlik günah ama hiç ümitli değilim hiç hissetmiyorum hamile olduğumu beklemedeyim her an adet olabilirim...
canım artık idrar testi benim için bitmiştir her defasında moral bozukluğunu kaldıramıyorum..kırmızılar gelmese gıt tabı cnmm 4gun olmus azmı belkı gec dollenmedir oyuzden negatiftir kan testınde cıkar ınsssss:)
beklicem baktım bişey yok kan testi yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?