"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ben öyle oldğunu dusunmuyorum ama bekleyeceksın el mecbur. bebek denemeye baslayanların coğunda adette bellı bır sure duzensızlık yaşanabılır. bende ılk denemeye başladığım zamanlarda adetımden 7-8 gun once gelen pembemsı akıntıları kı bazen bır gun gelıp kesılıp sonra bırazdaha gelıyordu yerleşme kanaması sanmıstım ama hıç öle cıkmadı ama ınş sen hamılesındır bızı bılgılendır netleşınce

Idrar yollarinda birsey olsa yanma hissedersin idrarini yaparken

Yok canım yanma yok. Yalnızca kasıklarım ve belim ağrıyor ama o da ara ara ve hafif. Dayanılmayacak gibi değil. Bir sol tarafım sızlıyor bir sağ tarafım :) Pek senkronizeler :)) Ben yüksek ihtimalle üşüttüm cam sonuna kadar açık yatınca. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Bu mübarek günlerde rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Bak bunu bilmiyordum ben. Ben hiç ilaç kullanmadım korunmak için. Ama yine de vücut yeni bir döneme giriyor düzensizlik olabilir doğru söylüyorsun. Belki de düzeni şaştı erken adet olacağım. Her gün yeni bir şey öğreniyorum.. Teşekkürler. Pek tecrübesizim henüz :)
Devamı gelirse ya da gelmezse de bilgilendiririm sizleri...

eh ben nerdeyse bır senedır uğrasınca herseyı yasadım test ettım onayladım. ama tabı senınkı yerleşmede olabılır sen yınede dıkkat et yemene ıcmene hareketlerıne herkeste aynı olacak dıye bısey yok.. ama oluyo yanı bunuda bıl cokta umıtlenme dıye soyluyorum cnm

günaydınnnnnnnnn herkese günler geçmek bilmiyor bat lara daha var 2 haftadır çalışmalar devam herhangibir belirti yok reglin geçmesini bekleyeceğiz artık hayırlısı herkes için.Güzel haberler alırız inşallahhhhhhhh

günaydın kızlarrrrrrrrr topiğimiz coşmuşş bya kalabalıklasmısızzzzz :)bukadr kalabalık bı topıktenn bır suruu hamile cıkar benceee yeni gelen arkadslarr hosgeldınız bu ardaaaa umarım gonlunuce gore olur herseyyy haftsonuuu bı dgesıklık olan varrmı hamişşş faln güzel hberlerr:))

herkese günaydın.bende uzun bir aradan sonra aranıza tekrar katıldım kızlar.bat 14 ve geçti hala adet olmadım ama geçen ayda böyle olmuştu negatif çıktı.bende bu sefer test yapmak ve ümitlenmek istemiyorum.inş. hamişimdir kızlsr benim için dua edin...:)

Rabbim isteyen herkesin bu mübarek günde kollarını doldurmayı nasip eder inşallah...adet belirtilerin falan var mı canım epey geçmiş çünkü

günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepiniz için...

geçmişe bakmaya çok vaktim yok,umarım güzel haberler gelmiştir,vakit bulunca okuyucam

bende durumlar hiç iyi değil,bat bugündü ama benim kırmızılar cumartesi ansızın geldi...oysa ne çok umutlanmıştım bu ay,tam bi hayal kırıklığı oldu...üstelik pazarda berbat geçti,sabah mide bulantısıyla uyandım,akşama kadar yataktan çıkamadım,halsizlik baş ağrısı,gögüslerim bile çok hassastı...anlamadım niye böyle oldum

bu arada cumartesi çok yakın bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım,pazar günü 1.evlilik yıldönümleriydi üstelik...onlarda 4-5 qydır çalışma yapıyolardı...çok çok sevindim ama ne bileyim içim bi tuhaf oldu

merhaba kızlar nasılsınız ben sonunda evimdeyim yarın dra gitmeye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…