"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar bu ne sessizlik kimseden ses çıkmıyor hadi benim bugün canım sıkkın kocama kırılmışım sizin neyiniz varrrr

kızlar bu ne sessizlik kimseden ses çıkmıyor hadi benim bugün canım sıkkın kocama kırılmışım sizin neyiniz varrrr

pazartesi sendromu canım bu sıcaklarda işş hiç çekilmio valla (

bu arada benim yaklaşık 5 gündür falan sol kasığımda batma var... 10 temmuzda adet oldum 17 sinde çalışmalara başladık ama bu batma hissi geçmioo günlerdir. bat 7 ağustos.. bu ay şlk denememiz hiç böle ağrı yaşamadım daha önce neyin nesi bu?? yoksa kendimi çok mu dinliorum anlamadım ben (

ağustosta senden de alıcaz bi bebiş haberi inşallah

sen neden kırıldın kocana önemli bişi yoktur inşallah:2:
ekmek davasışaka bi yana dün ikimizde oruçtuk ve ikimizde hastaydık o dayanamadı orucunu bozdu
ben tuttum zar zor sonra iftar yaklaşınca dedim ki yemek yapacak halim yok çok hastayım karpuz peynir ekmek yiyecem
ezan okunmaya yakın dedim ki git ekmek al alamam başım aprıyor dedi ekmek almaya gitmedi. benimde canım sıkıldı sadece su içtim sonra akşam 10 da
karpuz yedim sahurda da sadece karpuz yedim sayesinde çok açım bugün
aradım az önce ne yapıyosun başım ağrıyoe dedi orucu tutmadım gidip kola aldım onu içiyorum dedi.bana akşam ekmek almadı ama kendine kola almayı biliyor beyefendi...üstelik ben oruçluydum..çok sinirliyim ona çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…