canım benim inşallah rabbim sana da bana da hepimize nasip eder..
aslına bakarsan ümitsizlik günah ama hiç ümitli değilim hiç hissetmiyorum hamile olduğumu beklemedeyim her an adet olabilirim...
Öyle deme bende hep adet olacam adet olacam dedim durdum eşim soruyodu ne oldu diye adet olacam hafif sızım var diyordum.onu adet olacağıma ikna edeyim ümitlenmesin derken kendimde ikna oldum.Psikoloji öyle bişey ki hamile değilken hamilelik belirtilerini, hamileykende adet belirtileri gösterebiliyo.Evde iş yaparken birden kasığımdan sanki bi parça koptu adetim sökülüyo diye düşündüm ama şimdi daha farklı düşünüyorum.Bundan sonra hiç birşey düşünmeyeceğim nötr olacağım.Eşimide kendimide üzmeyeceğim.Ümidim hep var ama doktora gitmedende ne kadar ümit etsem boşa.
canım artık idrar testi benim için bitmiştir her defasında moral bozukluğunu kaldıramıyorum..
beklicem baktım bişey yok kan testi yaptırıcam
inşşşşş kan testi daha hayırlı olur senın içinnn yaaa kızlarrrrrrr ben cumartesı gece bı ruya gordum hala teksındeyımm 4cesıt peynır alıyorum hepsınden azcık azcık ve kasıyer kızzz dordunude onune alıyoo sana bısey solıyımmı sen hamılesın dıooo :)) vee bugunn netten baktım ne anlma gelıyo dıe ruyda peynır gormek bekar olana evlılık evlı olanında hamilleiğne işartmişş:))
hayırlısı olsun yaa varsa çok sevinecem ama yoksa da üzülmeyeceğim yani inşallah öyle olsun istiyorumÖyle deme bende hep adet olacam adet olacam dedim durdum eşim soruyodu ne oldu diye adet olacam hafif sızım var diyordum.onu adet olacağıma ikna edeyim ümitlenmesin derken kendimde ikna oldum.Psikoloji öyle bişey ki hamile değilken hamilelik belirtilerini, hamileykende adet belirtileri gösterebiliyo.Evde iş yaparken birden kasığımdan sanki bi parça koptu adetim sökülüyo diye düşündüm ama şimdi daha farklı düşünüyorum.Bundan sonra hiç birşey düşünmeyeceğim nötr olacağım.Eşimide kendimide üzmeyeceğim.Ümidim hep var ama doktora gitmedende ne kadar ümit etsem boşa.
inşallah yakın zamanda alıcazz bebiş haberleriniinşşşşş kan testi daha hayırlı olur senın içinnn yaaa kızlarrrrrrr ben cumartesı gece bı ruya gordum hala teksındeyımm 4cesıt peynır alıyorum hepsınden azcık azcık ve kasıyer kızzz dordunude onune alıyoo sana bısey solıyımmı sen hamılesın dıooo :)) vee bugunn netten baktım ne anlma gelıyo dıe ruyda peynır gormek bekar olana evlılık evlı olanında hamilleiğne işartmişş:))
inşallah yakın zamanda alıcazz bebiş haberlerini
inşş cnmmmmm valla zaten herseyi hamilelik belirtisi diyodumm buda ustune geldıı ıyıcene umutlandımmm :))
olacak olacak inanıyorum rabbim bu forumda ki tüm hatunlara bi güninşş cnmmmmm valla zaten herseyi hamilelik belirtisi diyodumm buda ustune geldıı ıyıcene umutlandımmm :))olmayı nasip edecek
olacak olacak inanıyorum rabbim bu forumda ki tüm hatunlara bi günolmayı nasip edecek
inşşşşşşşşşşşşşşşş. cnmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hayırlısııyla olucakkkk hepmizin bebişlerri:))
alıntılarda isimler karışık çıkıyor neden acepp
kızlar bu ne sessizlik kimseden ses çıkmıyor hadi benim bugün canım sıkkın kocama kırılmışım sizin neyiniz varrrr
kızlar bu ne sessizlik kimseden ses çıkmıyor hadi benim bugün canım sıkkın kocama kırılmışım sizin neyiniz varrrr
pazartesi sendromu canım bu sıcaklarda işş hiç çekilmio valla(
bu arada benim yaklaşık 5 gündür falan sol kasığımda batma var... 10 temmuzda adet oldum 17 sinde çalışmalara başladık ama bu batma hissi geçmioo günlerdir. bat 7 ağustos.. bu ay şlk denememiz hiç böle ağrı yaşamadım daha önce neyin nesi bu?? yoksa kendimi çok mu dinliorum anlamadım ben(
bende şimdi gömülecem işlere kolay gelsin kızlarrrbendee calsıyorummm:)) bugun pazaretesı bırazcık yogun işlerrrr:))
ağustosta senden de alıcaz bi bebiş haberi inşallah
ağustosta senden de alıcaz bi bebiş haberi inşallah
ekmek davasısen neden kırıldın kocana önemli bişi yoktur inşallah:2:
yok kız deli hamile olsam bağıra bağıra ilan ederim delüüüSenden de mi? Ne o kız hamişsinde bizden mi saklıyon yoksa:))
inşallahhhhhhhhhhinşallah canımmm hepimizden gelcekhaberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?