ekmek davasışaka bi yana dün ikimizde oruçtuk ve ikimizde hastaydık o dayanamadı orucunu bozdu
ben tuttum zar zor sonra iftar yaklaşınca dedim ki yemek yapacak halim yok çok hastayım karpuz peynir ekmek yiyecem
ezan okunmaya yakın dedim ki git ekmek al alamam başım aprıyor dedi ekmek almaya gitmedi. benimde canım sıkıldı sadece su içtim sonra akşam 10 da
karpuz yedim sahurda da sadece karpuz yedim sayesinde çok açım bugün
aradım az önce ne yapıyosun başım ağrıyoe dedi orucu tutmadım gidip kola aldım onu içiyorum dedi.bana akşam ekmek almadı ama kendine kola almayı biliyor beyefendi...üstelik ben oruçluydum..çok sinirliyim ona çok
haklısın canım yarın işe gelmicem izin alıcam aynen dediğin gibi yapıcam bugün adet olmazsam yarın kan testi yaptıracam..Canım yarın oruç tutma git doktora öğren durumunu ona göre hamişsen bi daha tutma günler çok uzun bebişe zararlı.Hamiş değilsen devam edersin tutmaya.Açken insan çok sinirli oluyo normaldir.Hem sen karpuzla nasıl oruç tuttun ya hemde hastayken?
Tebrik ederim canımm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ya taaa 6haftalık olmuş bebişin, hiç mi belirtin olmadı??
haklısın canım yarın işe gelmicem izin alıcam aynen dediğin gibi yapıcam bugün adet olmazsam yarın kan testi yaptıracam..
umaynur valla canım kaç gündür tutuyodum oruç açlık yoktu sadece susuyordum ama sağolsun kocam sayesinde açlıktan ölüyorum bugün ekmek olmayınca bişey yiyemedim ki yani başka seçeneklerim vardı onuda ben yemedim..
ama bu erkekler valla çok kalpsiz
hayırlısı olsun canım bir kaç güne kalmaz buna benzer bir ileti de ben yazarım,bugün kendimi hamile gibi hissetmiyorum yanından bile geçmez yani o derece yapacak bir şey yok duadan başka inşallah testi erken yapmışsındır da bu sadece bir yanılmadan ibarettir
Kızlar bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyodum, 2. pembe çizgi çıkmıştı (anca rüyamda görüyom bunu zatenn
sonra bi baktım hamileyim bi de baktım üçüz bebeğim olmuş. şaşkınım ve mutluyum.
Yorumlarınız nedir bayanlarr??
haklısın canım yarın işe gelmicem izin alıcam aynen dediğin gibi yapıcam bugün adet olmazsam yarın kan testi yaptıracam..
umaynur valla canım kaç gündür tutuyodum oruç açlık yoktu sadece susuyordum ama sağolsun kocam sayesinde açlıktan ölüyorum bugün ekmek olmayınca bişey yiyemedim ki yani başka seçeneklerim vardı onuda ben yemedim..
ama bu erkekler valla çok kalpsiz
Kızlar bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyodum, 2. pembe çizgi çıkmıştı (anca rüyamda görüyom bunu zatenn
sonra bi baktım hamileyim bi de baktım üçüz bebeğim olmuş. şaşkınım ve mutluyum.
Yorumlarınız nedir bayanlarr??
inşallah hayırlara çıkar canım..
Yaa sizin kocalarınızda mı böyle benim ki çok bencil sadece kendisini düşünüyor..Erkekler kadınlar gibi değil açken bi canavara dönüşüyorlar tanıyamıyosun.Hani erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler ya çok doğru.Sen yemez onun önüne koyarsın ama o yerken seni hiç düşünmez bu işler böyle işte kadın erkek birbirinden çok farklı.Benim eşimde açken hiç çekilmiyo.keşke niyetlenmeseydin dayanamadığında yerdin bişeyler.Sabret canım az kaldı eve gidince bi güzel uyursun bugünde geçer gider.
Yaa sizin kocalarınızda mı böyle benim ki çok bencil sadece kendisini düşünüyor..
yerken içerken herşeyde ama valla dün o kadar moralim bozuldu ki umursamazlığına çıktım balkona ağladım
sonrada dedim ki bende bunun gibi bi adamdan çocuğum olsun diyorum
bak işte sende diyosun eşin önce seni düşünüyomuş ne güzel benim ki hiç öyle değil ben 2.plandayım ona görecnm kendınde dıosunn hem hastaymıs hemdee orucluymuss kocan belkıde o yuzden öle davrandıbenım kocammm o konudaaaa kendı yemden bana verır bişey istıyım pek dyanamaz hemn alırrrrrr kendı sevdıgı bıseyı ben sevmıosam mutlka benım svedgımıde alırrr
Yaa sizin kocalarınızda mı böyle benim ki çok bencil sadece kendisini düşünüyor..
yerken içerken herşeyde ama valla dün o kadar moralim bozuldu ki umursamazlığına çıktım balkona ağladım
sonrada dedim ki bende bunun gibi bi adamdan çocuğum olsun diyorum
Beratela canım senin bacak ağrın ne durumda hala devam ediyo mu?
o günkü gibi feci değil canım.yok denecek kadar azaldı aslında, zaman zaman uyuşma,karıcalanma gibi bişey oluyor.ovulasyondn bu yana belimdeki ağrı ve ksık ağrısı devam ediyor hala,2-3 gündürgöğüslerimde ağrımaya başladı.adetime yoruyorum ama 1 hafta önceden olmuyordu bu saydığım şeylerin hepsi...siz ne düşünüyosunuz kızlar yardım edin
valla seni bu yüzden seviyorum canım arkadaşım yüzümü güldürdün moral verdin ben daha yeniyim yaa böyle sorun yaşadığımda bi tek ben yaşıyomuşum gibi geliyor..oda beni daha çok üzüyor..Ayy kız çok güldürdün beni öyle tabi bizde o adamlardan çocuk istiyoruz bide.Yani başkalarını bilmem ama benim kocamda bazı konularda çok bencil yemek konusuda dahil:)) yemek yetmemişse tokum ben sen ye diyip önüne koyuyorum ben aç kalıyorum ama o bişey yerken yer misin diye bile sormuyo.Bende ona kızdığımda bu adamın çocuğunu doğurup ne yapacam diyorum sonra sakinleşince ama o benimde çocuğum diyip başa sarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?