"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canım yarın oruç tutma git doktora öğren durumunu ona göre hamişsen bi daha tutma günler çok uzun bebişe zararlı.Hamiş değilsen devam edersin tutmaya.Açken insan çok sinirli oluyo normaldir.Hem sen karpuzla nasıl oruç tuttun ya hemde hastayken?

haklısın canım yarın işe gelmicem izin alıcam aynen dediğin gibi yapıcam bugün adet olmazsam yarın kan testi yaptıracam..
umaynur valla canım kaç gündür tutuyodum oruç açlık yoktu sadece susuyordum ama sağolsun kocam sayesinde açlıktan ölüyorum bugün ekmek olmayınca bişey yiyemedim ki yani başka seçeneklerim vardı onuda ben yemedim..
ama bu erkekler valla çok kalpsiz

bence de canım sena yarın mutlaka doktora git veeee bizeee haberlerini ver...
erkekleri gerçekten anlamak çok zorrr yaaa ama napalım onlarsız da hayat olmuo canını sıkma sakın bir anlık densizlik işte sen böle üzülüosun o farkında bile değildir canım benim

Teşekkürler tatlımm. Yaptığım testin sonucu %100 e yakın diyor. güvenilir bir test yani. bi de adet olacakmışım gibiyim. İnşallah senden güzel haberler alırız canım

Kızlar bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyodum, 2. pembe çizgi çıkmıştı (anca rüyamda görüyom bunu zatenn
sonra bi baktım hamileyim bi de baktım üçüz bebeğim olmuş. şaşkınım ve mutluyum.

Yorumlarınız nedir bayanlarr??

canım 2 gün önce de buna benzer bir rüya da ben gördüm.etrafımda 2 çizgi olan bir sürü gebelik testi vardı ::) :) anca rüyamda görürüm diyerekten gülüp geçmiştim sadece.şimdi sen yazınca aklıma geldi birden...

Erkekler kadınlar gibi değil açken bi canavara dönüşüyorlar tanıyamıyosun.Hani erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler ya çok doğru.Sen yemez onun önüne koyarsın ama o yerken seni hiç düşünmez bu işler böyle işte kadın erkek birbirinden çok farklı.Benim eşimde açken hiç çekilmiyo.keşke niyetlenmeseydin dayanamadığında yerdin bişeyler.Sabret canım az kaldı eve gidince bi güzel uyursun bugünde geçer gider.

Canım bende buna benzer bi rüya görmüştüm aylar önce benimkilerde ikizdi:)Ama gördüğün gibi hala bir bebişim bile yok.Ama inşallah seninki hayra çıkarda hamile kalırsın en kısa zamanda:)

Yaa sizin kocalarınızda mı böyle benim ki çok bencil sadece kendisini düşünüyor..
yerken içerken herşeyde ama valla dün o kadar moralim bozuldu ki umursamazlığına çıktım balkona ağladım
sonrada dedim ki bende bunun gibi bi adamdan çocuğum olsun diyorum

cnm kendınde dıosunn hem hastaymıs hemdee orucluymuss kocan belkıde o yuzden öle davrandı benım kocammm o konudaaaa kendı yemden bana verır bişey istıyım pek dyanamaz hemn alırrrrrr kendı sevdıgı bıseyı ben sevmıosam mutlka benım svedgımıde alırrr

bak işte sende diyosun eşin önce seni düşünüyomuş ne güzel benim ki hiç öyle değil ben 2.plandayım ona göre
o kadar sinirliyim ki ona eve gitmek bile istemiyorum

Ayy kız çok güldürdün beni öyle tabi bizde o adamlardan çocuk istiyoruz bide.Yani başkalarını bilmem ama benim kocamda bazı konularda çok bencil yemek konusuda dahil:)) yemek yetmemişse tokum ben sen ye diyip önüne koyuyorum ben aç kalıyorum ama o bişey yerken yer misin diye bile sormuyo.Bende ona kızdığımda bu adamın çocuğunu doğurup ne yapacam diyorum sonra sakinleşince ama o benimde çocuğum diyip başa sarıyorum.

Beratela canım senin bacak ağrın ne durumda hala devam ediyo mu?

o günkü gibi feci değil canım.yok denecek kadar azaldı aslında, zaman zaman uyuşma,karıcalanma gibi bişey oluyor.ovulasyondn bu yana belimdeki ağrı ve ksık ağrısı devam ediyor hala,2-3 gündürgöğüslerimde ağrımaya başladı.adetime yoruyorum ama 1 hafta önceden olmuyordu bu saydığım şeylerin hepsi...siz ne düşünüyosunuz kızlar yardım edin

kızlar günaydın...
haftasonu 3 günlük bi kaçamak yaptık eşimle. topiğimiz baya ilerlemiş. yeni arkadaşlar katılmış, hepiniz hoşgeldiniz. biz ki aynı yola başkoymuş emekçi kadınlar olarak çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Olacak olacak bu mubarek ayda bebeklerimiz gelecek inşallah...

kızlar biçoğunuzun msjlarını okudum ve sizekendi hikayemi anlatmaya kaar verdim öncelikle asla umutsuz olmayın bakıyorum bi çoğunuz çoktan umudunu yitirmiş unutmayın anne olmak emek ister. bizeşimle 2007 yılında evlendik ve hiç korunmadık buna rağmen aylar gecmesine rağmen hamile kalamamıştım. tabi 6 ay dolunca başladık doktor doktor gezmeye inanırmısınız 3 sene içinde yaşadığım şehirde gezmediğim doktor kalmadı :) hepsinin adını biliyorum o derece yani neyse biz senelerce boş boş gezdik doktorları hepsi bişey yok diyodu ama cocukta yoktu mutlaka bi sorun vardı ki olmuyodu derken 10 sene sonra cocuğu olan bi bayanla tanıştım bi prof. a gitmiş cocuk için neyse tabi aldık heemen numarasını ilginçtirki o kadar araştırma içinde bu profu nasıl duymamışım hala şasıyorum kaendime neyse gittik hemen ne var yok anlaattık herşeyi bize siz zaten yapılması gereken tüm tedavileri uygulamışsınız direkt aşılama dedi ben zaten bu doktordan önce 1 kez asılamaya girmiştim fakat tutmamıştı. neyse tamam dedik asılamanın olduğu gün eşimle tartıştık ve o gün saatlerce ağladım ikimizde cok gergindik. asılamadan 10 gün sonra doktorum kan testi istedi ve sonuç 17.66 çıkmıştı şoktaydım hemen doktorumu aradım bana sakın ümitlenme dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi tekrar tahlil yaptık ve sonuç 74 değerim giderek katlanıyodu 3 tahlil 1066 rüya giibiydi doktorum artık tebrik edebilirim seni dedi o kadar iyi bi insan ki asla ödeyemem hakkını beni hiç bi zaman boş yere ümitlendirmedi ama vazgecirmedide hamileliğim boyunca hep beraberdik.ailem doktorum hep destek oldular kızım şimdi 20 aylık oldu bile doğumda sonra doktor ebemiz hep korunmayı önerdiler ama biz bu zorla oldu 2. de olmaz diye hiç korunmadık :) veeeee 20 ayın sonunda gelmeyen adet ve kan tahliliyle 37.521 bhcg sonucuyla bi mucize daha yaşattı bana rabbim ikinci kez hiç uğrasmadan aklımın ucunda bile yokken hamileydim . soranlara hep olmaz ilki zor oldu diyordum şimdi kendime dönüp sadece sen kimsinki yüce rabbimin işine karışırsın diyorum rabbim diledi ve oldu bizede bu çifte mutluluğu yasamak düştü canlar .işte bnm hikeyemde böyle cok yıprandım yoruldum ama sonunda ANNE oldum...

Ben ilk denemelerimde adete on gün kala sancı çekmeye başlıyodum kasık ve bel ağrısı.Göğüslerimde şişiyodu ve uçları sızlıyodu ama meğer çok istediğim için psikolojikmiş.Bebek konusunu aklına getirmemeye çalış ona rağmen devam ederse yerleşmeyle alakalı olabilir canım ki inşallah ta öyledir.

valla seni bu yüzden seviyorum canım arkadaşım yüzümü güldürdün moral verdin ben daha yeniyim yaa böyle sorun yaşadığımda bi tek ben yaşıyomuşum gibi geliyor..oda beni daha çok üzüyor..
tabikide benim de çocuğum o haklısın...
aynı kafadanız seninleeeeee
aynı zamanda da hamiş kalırız umarım yani en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…