"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım çok duygulandım yazdıklarını okurken, Allahım bizede nasip etsin inşallah. annelik nasıl bir mutluluk böyle, ben de tatmak istiyorum artık. yavrularını öp benim için

canım çok duygulandım yazdıklarını okurken, Allahım bizede nasip etsin inşallah. annelik nasıl bir mutluluk böyle, ben de tatmak istiyorum artık. yavrularını öp benim için

inş. sizlerde tadarsınız cnm hepiniz için dua ediyorum rabbim olmayanlarada versin kimseyi aratmasın diye . sen evleneli kac sene oldu cnm

İnşallah sen bu ay hamişsindir canım bende ağustosta katılırım sana:)Biz kadınlar sinirli olduğumuzda nerden evlendim bununla diyoruz mutlu olduğumuzda iyi ki evlenmişim bizden mutlusu yok diyoruz. Bizde az değiliz aslında:))Geçiyo bir süre sonra kızsanda sevsende evliyim artık o benim kocam diyosun.çok değil bir iki ay sonra gerçeği kabullenirsin.Aslında bize lazım olan tek şey bi bebiş o olmadığı için kocalarımızla uğraşıyoruz onlarda bizle.bi bebiş olsa eşlerimiz 2.plana atılacak hiçbir yaptıklarını kafamıza takmayacağız mutlu mesut yaşayacağız. İnşallah o günlerde gelecek...

canımm benımde adteımede 6gun varr ve 12 gun kala goguslerım acımaya basladı su an cok fecı drumda dokunamıyorum bıleee benımde kasık agrım var ama cok dgeıl arda bı bölee batma oluyoo ve haftasonudaaa bacaklarmın agrıısından uyuymadım resmenn bende ne duusncegımı sasırdım artıkkk

sana katılıyorum bebek sıkıntıları da unutturuyor insana bence düşünsene hep meşgul oduğun,baktığın sana muhtaç bir parçan var
gözün ondan başka bişey görmez ki kocayla uğraşasın yada o seninle uğraşsın..
ben bebek istiyorum hemde çok hele bunların hayalni kurdukça daha da çok istiyorum
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin..
dualarımızı kabul etsin..

Aminnnnn canım aminnn.
Allah birbirini tanımayan ama birbirileri için iyi şeyler isteyerek hep dua eden bizlerin dualarını kabul etsin.Rabbim burada çocuk ümidiyle birbirine destek olan derdini sevincini paylaşan herkese hayalini kurduğu evlada en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.İNŞALLAH...

owner ben konuya biraz fransız kaldım...
madem eşinle bu kadar problemler yaşıyosun neden bebek konusunda acele ediyosun ki. öncelikle sorunlarınızı halletseniz, birbirinizi anlamaya çalışsanız daha iyi olmaz mı? çünkü çocuktan sonra buna fırsat bulamayacaksın ve evliliğin iyice çıkmaza girecek.
durumunu yanlış anladıysam kusura bakma lütfen bikaç gündür koptum topikten.

estağfirullah canım eşimle allah şükür iyi geçiniyoruz ilk evlendiğimizde biraz problemlerimiz vardı aştık şükür
şimdi gayet iyiyiz..
ama hafta sonu beni kızdıracak bazı şeyler yaptı ondan bahsettim canım
yoksa çocuk fikrini erteleyecek kadar ciddi sorunlarımız yok...

sevindim canım ben yanlış anlamışım o zaman

kızlar bugn kendımı fena halde depresyonda hıssedıyorum sabah kalktığımdan berı keyfım yok huzursuzum sınırlıyım ağzımı acmak ıstemıyom

bende öyleydim boğuluyordum resmen ama geçti şimdi daha iyiyim..
hayırdır seninde mi canını sıkan bişey var

Merhaba kızLar öncelikle aranıza yeni katılıyorum benıde kabull edermisiniz :)
ben bu ay hsg çektirdim sol tüpümde proksımal tubal oklüzyon görüLdü..doktorum tatilde ayın 1 de geLicek..geçen ay sol taraftan yumurtLamıştım inş. bu ay sağ taraftan yumurtLArım..Bu arada dün yumurtLama günümdü..her ay yumurtLama günümde göğüsLerim agrımaya başlardı ve adet belirtilerim olurdu..bu ay sadece belimde agrı var..her ay oldugu gıbı bu ayda ümitLeniyorum ama sonunun hüsranLa çıkmasından çok üzülüyorum..1.5 sene oldu evLeneLi rabbim bana ve isteyen herkese bu mubarek ayda bebiş nasip eder inş.ağustosta guzel haberler alırızda çifte bayram yaparız inş.. :)

hoşgeldın cnm ınş gonlune gore olur hersey

Selam kizlarrrrrrr
reglim dün bitti ve geçen aydan aldigim ovulasyon testlerinden 5 tane kaldi.. Sizce bgn baslasammi yapmaya yoksa erkenmi hiiiii ugrasmak istemiyorumda artik ovulasyon testleriyle ama almisim bari ziyan olmasinlar bgn siklusumun 10. günündeyim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…