kızlar biçoğunuzun msjlarını okudum ve sizekendi hikayemi anlatmaya kaar verdim öncelikle asla umutsuz olmayın bakıyorum bi çoğunuz çoktan umudunu yitirmiş unutmayın anne olmak emek ister. bizeşimle 2007 yılında evlendik ve hiç korunmadık buna rağmen aylar gecmesine rağmen hamile kalamamıştım. tabi 6 ay dolunca başladık doktor doktor gezmeye inanırmısınız 3 sene içinde yaşadığım şehirde gezmediğim doktor kalmadı :) hepsinin adını biliyorum o derece yani neyse biz senelerce boş boş gezdik doktorları hepsi bişey yok diyodu ama cocukta yoktu mutlaka bi sorun vardı ki olmuyodu derken 10 sene sonra cocuğu olan bi bayanla tanıştım bi prof. a gitmiş cocuk için neyse tabi aldık heemen numarasını ilginçtirki o kadar araştırma içinde bu profu nasıl duymamışım hala şasıyorum kaendime neyse gittik hemen ne var yok anlaattık herşeyi bize siz zaten yapılması gereken tüm tedavileri uygulamışsınız direkt aşılama dedi ben zaten bu doktordan önce 1 kez asılamaya girmiştim fakat tutmamıştı. neyse tamam dedik asılamanın olduğu gün eşimle tartıştık ve o gün saatlerce ağladım ikimizde cok gergindik. asılamadan 10 gün sonra doktorum kan testi istedi ve sonuç 17.66 çıkmıştı şoktaydım hemen doktorumu aradım bana sakın ümitlenme dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi tekrar tahlil yaptık ve sonuç 74 değerim giderek katlanıyodu 3 tahlil 1066 rüya giibiydi doktorum artık tebrik edebilirim seni dedi o kadar iyi bi insan ki asla ödeyemem hakkını beni hiç bi zaman boş yere ümitlendirmedi ama vazgecirmedide hamileliğim boyunca hep beraberdik.ailem doktorum hep destek oldular kızım şimdi 20 aylık oldu bile doğumda sonra doktor ebemiz hep korunmayı önerdiler ama biz bu zorla oldu 2. de olmaz diye hiç korunmadık :) veeeee 20 ayın sonunda gelmeyen adet ve kan tahliliyle 37.521 bhcg sonucuyla bi mucize daha yaşattı bana rabbim ikinci kez hiç uğrasmadan aklımın ucunda bile yokken hamileydim . soranlara hep olmaz ilki zor oldu diyordum şimdi kendime dönüp sadece sen kimsinki yüce rabbimin işine karışırsın diyorum rabbim diledi ve oldu bizede bu çifte mutluluğu yasamak düştü canlar .işte bnm hikeyemde böyle cok yıprandım yoruldum ama sonunda ANNE oldum...
canım çok duygulandım yazdıklarını okurken, Allahım bizede nasip etsin inşallah. annelik nasıl bir mutluluk böyle, ben de tatmak istiyorum artık. yavrularını öp benim için
inş. sizlerde tadarsınız cnm hepiniz için dua ediyorum rabbim olmayanlarada versin kimseyi aratmasın diye . sen evleneli kac sene oldu cnm
valla seni bu yüzden seviyorum canım arkadaşım yüzümü güldürdün moral verdin ben daha yeniyim yaa böyle sorun yaşadığımda bi tek ben yaşıyomuşum gibi geliyor..oda beni daha çok üzüyor..
tabikide benim de çocuğum o haklısın...
aynı kafadanız seninleeeeee
aynı zamanda da hamiş kalırız umarım yani en yakın zamanda
o günkü gibi feci değil canım.yok denecek kadar azaldı aslında, zaman zaman uyuşma,karıcalanma gibi bişey oluyor.ovulasyondn bu yana belimdeki ağrı ve ksık ağrısı devam ediyor hala,2-3 gündürgöğüslerimde ağrımaya başladı.adetime yoruyorum ama 1 hafta önceden olmuyordu bu saydığım şeylerin hepsi...siz ne düşünüyosunuz kızlar yardım edin
sana katılıyorum bebek sıkıntıları da unutturuyor insana bence düşünsene hep meşgul oduğun,baktığın sana muhtaç bir parçan varİnşallah sen bu ay hamişsindir canım bende ağustosta katılırım sana:)Biz kadınlar sinirli olduğumuzda nerden evlendim bununla diyoruz mutlu olduğumuzda iyi ki evlenmişim bizden mutlusu yok diyoruz. Bizde az değiliz aslında:))Geçiyo bir süre sonra kızsanda sevsende evliyim artık o benim kocam diyosun.çok değil bir iki ay sonra gerçeği kabullenirsin.Aslında bize lazım olan tek şey bi bebiş o olmadığı için kocalarımızla uğraşıyoruz onlarda bizle.bi bebiş olsa eşlerimiz 2.plana atılacak hiçbir yaptıklarını kafamıza takmayacağız mutlu mesut yaşayacağız. İnşallah o günlerde gelecek...
çok uzun zaman olmadı daha cuma günü 3.yılımız dolacak
sana katılıyorum bebek sıkıntıları da unutturuyor insana bence düşünsene hep meşgul oduğun,baktığın sana muhtaç bir parçan var
gözün ondan başka bişey görmez ki kocayla uğraşasın yada o seninle uğraşsın..
ben bebek istiyorum hemde çok hele bunların hayalni kurdukça daha da çok istiyorum
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin..
dualarımızı kabul etsin..
estağfirullah canım eşimle allah şükür iyi geçiniyoruz ilk evlendiğimizde biraz problemlerimiz vardı aştık şükürowner ben konuya biraz fransız kaldım...
madem eşinle bu kadar problemler yaşıyosun neden bebek konusunda acele ediyosun ki. öncelikle sorunlarınızı halletseniz, birbirinizi anlamaya çalışsanız daha iyi olmaz mı? çünkü çocuktan sonra buna fırsat bulamayacaksın ve evliliğin iyice çıkmaza girecek.
durumunu yanlış anladıysam kusura bakma lütfen bikaç gündür koptum topikten.
estağfirullah canım eşimle allah şükür iyi geçiniyoruz ilk evlendiğimizde biraz problemlerimiz vardı aştık şükür
şimdi gayet iyiyiz..
ama hafta sonu beni kızdıracak bazı şeyler yaptı ondan bahsettim canım
yoksa çocuk fikrini erteleyecek kadar ciddi sorunlarımız yok...
kızlar bugn kendımı fena halde depresyonda hıssedıyorum sabah kalktığımdan berı keyfım yok huzursuzum sınırlıyım ağzımı acmak ıstemıyom
evet nıyetlıyım cnm ama ondan değil bana dokunmaz orucniyetli misin canım? ondan olabilir mi ki...
bende öyleydim boğuluyordum resmen ama geçti şimdi daha iyiyim..
hayırdır seninde mi canını sıkan bişey var
Merhaba kızLar öncelikle aranıza yeni katılıyorum benıde kabull edermisiniz:)
ben bu ay hsg çektirdim sol tüpümde proksımal tubal oklüzyon görüLdü..doktorum tatilde ayın 1 de geLicek..geçen ay sol taraftan yumurtLamıştım inş. bu ay sağ taraftan yumurtLArım..Bu arada dün yumurtLama günümdü..her ay yumurtLama günümde göğüsLerim agrımaya başlardı ve adet belirtilerim olurdu..bu ay sadece belimde agrı var..her ay oldugu gıbı bu ayda ümitLeniyorum ama sonunun hüsranLa çıkmasından çok üzülüyorum..1.5 sene oldu evLeneLi rabbim bana ve isteyen herkese bu mubarek ayda bebiş nasip eder inş.ağustosta guzel haberler alırızda çifte bayram yaparız inş.. :)
hoşgeldın cnm ınş gonlune gore olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?