"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

selam ağustos böcükleri
ben 9 temmuzda adet oldum çalışmalar 16 sında başladı.2 gün önce yumurta akı şeklindeki akıntım dün de devam etti.ama bugün yok gibi.ayrıca 3 gündür sol tarafta batmalar oluyo sanırım yumurtanın habercisi bunlar.dün bi çalışma daha oldu,umarım işe yaramıştır bat 7 ağustos :18: bu ay ilk denememiz olacak kendimi şartlamayayım diyorum

lilyum kuzucum merhaba
kısmet olursa senle aynı dönemlerde hamile olabiliriz inşallah ben de kendimi dinliyorum dedim ama yok yumurtlama için ciddi belirtiler var

vilmacım bat in ne zamandı

tam emın olamamkla berağber 29 yada 30 unda beklıyorum ama bazen erken gelıyo kı buda erken gelecekmış gıbı hıssedıyom. ama dığer taraftan yumurtlamadan 14 gun sonra olması sasmazsa ben 11. gun gıdıp gordum yumurtamı 12. yada 13 gun catlamaış olması gerek dıye dusunuyom bılmıyom ya offff

canım siklus kaç gün sürüyor?ona göre başlaman lazım
mesela 28 gün ise 12.gün yapmaya başlican
29 ise 13,
30 ise 14
böle böle gidiyo işte

tamam sakin ol bugün daha 23 ü bu kadar erken gelmez herhalde, sanırım yine kendini dinliyosun...

canım siklus kaç gün sürüyor?ona göre başlaman lazım
mesela 28 gün ise 12.gün yapmaya başlican
29 ise 13,
30 ise 14
böle böle gidiyo işte

degisiyo canim düzensiz oluyorum ya
en son 27 gün
ondan önceki ay 31
dayanamayip yaptim testi yumurtlamiyomusum aman ya geçen ayda taktim taktim kafaya olmadi bu ay düsünmek istemiyorum

işte bende aynı durumdayım canım.peki senin bacaklarında daha önceden ağrı olurmuydu canım

Sartlama kendini düsünme, hissetmedigimiz halde hissediyoruz o batmalari, Allahin takdiri ins çok bekletmeden nasip eder canim..

degisiyo canim düzensiz oluyorum ya
en son 27 gün
ondan önceki ay 31
dayanamayip yaptim testi yumurtlamiyomusum aman ya geçen ayda taktim taktim kafaya olmadi bu ay düsünmek istemiyorum

yumurtlama belirtileri oluyo mu normalde peki?düşünmemek lazım evet akışına bırakmalı ama riskli günleri kaçırmamak kaydıyla :111:
ben bu ay çok daha fazla dikkat ettiğim için belirtileri bariz şekilde anladım
gülücüklü testler kadar güvenilir belirtiler valla

of ya bu ay da hamile kalamadım. artık eylül başlığı açılırsa orada yazmaya devam
napalım bacım kısmet işte olmayınca olmuyor
tamam sakin ol bugün daha 23 ü bu kadar erken gelmez herhalde, sanırım yine kendini dinliyosun...

25 gunde gelırse ne kaldı kı 3 gun belırtıler bunun ıcın normal yanı hem dınloemıyom bu ay umudum bıle vardı.. ama ne sarı akıntım var ne gogus sıslığı sadece herzamankı gıbı kasık ağrısı kısmet değilmiş dıyorum napayım olmayınca olmuyo

kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?

yaa kızlar dün bi akrabam dedi ki kan testini adetin 1 hafta gecikmeden yapmıyor sağlık ocağı diye doğru mudur?
4,5 günlük bi gecikme var ne yani beklicem mi ben daha

Benim testte gülücüklü olanlardan ama bana hiç gülmedi simdiye kadar bakalim nezaman gülcek
Sperm yaklasik 48 - 72 saat canli kalabiliyor kadinin vucudunda iliskiden sonra.. yani aslinda 2 günde bir degerlendirme yapilsa ovulasyon testlerinede gerek kalmaz.. bu sekilde aaaa gülen yüz çikmadi strese giriyorum busefer

bende geçen ay dikkat ettim ve kasiklarimda agrilar hissediyodum yumurtlama diyordu kizlar ama reglime 1 hafta kalana kadar hissettim hatta reglime bikaç gün kalada hissettim.. baska belirti yasamadim
hatta gçen ay bana kalsa hamileydim çünkü migde bulantisi bas dönmesi, halsizlik, istah artmasi hepsini yasadim ama kirmizi kart yedim.. Nasip isleri vlla :97:

kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?

arkadasım sakamı yapıyon sen 7 gun olduysa gıdıp öğrensene

sen benden sabırlı çıktın ben idrar testlerinde o negatifleri görmeseydim şimdiye 40 kez gitmiştim

merhaba canım ayy evet hamiş olursak aynı dönemlere denk gelicek inşallahh... sendeki belirtiler bende de var kasıkta batma şeklinde ağrı ve akıntı veee bizimde dün çalışma oldu

bende kendimi şartlamayım diorum ama burada okudukça hem endişeleniyor hem de hevesleniyorumm... ayy bak yine midemde kelebekler uçuşmaya başladı

yaa kızlar dün bi akrabam dedi ki kan testini adetin 1 hafta gecikmeden yapmıyor sağlık ocağı diye doğru mudur?
4,5 günlük bi gecikme var ne yani beklicem mi ben daha

canım sağlık ocağı nereden bilecek ne kadar geciktiğini? çok sıkıntı yaparlarsa 1 hafta dersin olur biter:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…