pazartesi sendromu canım bu sıcaklarda işş hiç çekilmio valla(
bu arada benim yaklaşık 5 gündür falan sol kasığımda batma var... 10 temmuzda adet oldum 17 sinde çalışmalara başladık ama bu batma hissi geçmioo günlerdir. bat 7 ağustos.. bu ay şlk denememiz hiç böle ağrı yaşamadım daha önce neyin nesi bu?? yoksa kendimi çok mu dinliorum anlamadım ben(
vilmacım bat in ne zamandı
Selam kizlarrrrrrr
reglim dün bitti ve geçen aydan aldigim ovulasyon testlerinden 5 tane kaldi.. Sizce bgn baslasammi yapmaya yoksa erkenmi hiiiii ugrasmak istemiyorumda artik ovulasyon testleriyle ama almisim bari ziyan olmasinlarbgn siklusumun 10. günündeyim bu arada
tam emın olamamkla berağber 29 yada 30 unda beklıyorum ama bazen erken gelıyo kı buda erken gelecekmış gıbı hıssedıyom. ama dığer taraftan yumurtlamadan 14 gun sonra olması sasmazsa ben 11. gun gıdıp gordum yumurtamı 12. yada 13 gun catlamaış olması gerek dıye dusunuyom bılmıyom ya offff
canım siklus kaç gün sürüyor?ona göre başlaman lazım
mesela 28 gün ise 12.gün yapmaya başlican
29 ise 13,
30 ise 14
böle böle gidiyo işte
canımm benımde adteımede 6gun varr ve 12 gun kala goguslerım acımaya basladı su an cok fecı drumda dokunamıyorum bıleee benımde kasık agrım var ama cok dgeıl arda bı bölee batma oluyoo ve haftasonudaaa bacaklarmın agrıısından uyuymadım resmenn bende ne duusncegımı sasırdım artıkkk
selam ağustos böcükleri
ben 9 temmuzda adet oldum çalışmalar 16 sında başladı.2 gün önce yumurta akı şeklindeki akıntım dün de devam etti.ama bugün yok gibi.ayrıca 3 gündür sol tarafta batmalar oluyo sanırım yumurtanın habercisi bunlar.dün bi çalışma daha oldu,umarım işe yaramıştırbat 7 ağustos :18: bu ay ilk denememiz olacak kendimi şartlamayayım diyorum
degisiyo canim düzensiz oluyorum ya
en son 27 gün
ondan önceki ay 31
dayanamayip yaptim testi yumurtlamiyomusumaman ya geçen ayda taktim taktim kafaya olmadi bu ay düsünmek istemiyorum
napalım bacım kısmet işte olmayınca olmuyorof ya bu ay da hamile kalamadım. artık eylül başlığı açılırsa orada yazmaya devam
tamam sakin ol bugün daha 23 ü bu kadar erken gelmez herhalde, sanırım yine kendini dinliyosun...
yumurtlama belirtileri oluyo mu normalde peki?düşünmemek lazım evet akışına bırakmalı ama riskli günleri kaçırmamak kaydıyla :111:
ben bu ay çok daha fazla dikkat ettiğim için belirtileri bariz şekilde anladım
gülücüklü testler kadar güvenilir belirtiler valla
kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
sen benden sabırlı çıktın ben idrar testlerinde o negatifleri görmeseydim şimdiye 40 kez gitmiştimkızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
arkadasım sakamı yapıyon sen 7 gun olduysa gıdıp öğrensene
selam ağustos böcükleri
ben 9 temmuzda adet oldum çalışmalar 16 sında başladı.2 gün önce yumurta akı şeklindeki akıntım dün de devam etti.ama bugün yok gibi.ayrıca 3 gündür sol tarafta batmalar oluyo sanırım yumurtanın habercisi bunlar.dün bi çalışma daha oldu,umarım işe yaramıştırbat 7 ağustos :18: bu ay ilk denememiz olacak kendimi şartlamayayım diyorum
lilyum kuzucum merhaba
kısmet olursa senle aynı dönemlerde hamile olabiliriz inşallahben de kendimi dinliyorum dedim ama yok yumurtlama için ciddi belirtiler var
sen benden sabırlı çıktın ben idrar testlerinde o negatifleri görmeseydim şimdiye 40 kez gitmiştim
yaa kızlar dün bi akrabam dedi ki kan testini adetin 1 hafta gecikmeden yapmıyor sağlık ocağı diye doğru mudur?
4,5 günlük bi gecikme var ne yani beklicem mi ben daha
işte bende aynı durumdayım canım.peki senin bacaklarında daha önceden ağrı olurmuydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?