"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bende bu ayın 7. de adet oLdum..30 gunde bır adet görüyorum dün yumurtLama günümdü..bugunde ilişkiye girmem gerekirmi..

yaa kızlar dün bi akrabam dedi ki kan testini adetin 1 hafta gecikmeden yapmıyor sağlık ocağı diye doğru mudur?
4,5 günlük bi gecikme var ne yani beklicem mi ben daha

olur mu kız öyle şey onlar nerden bilecek senin gecikmenin kaçıncı gün olduğunu 7. gün desen sanki hayır yalan söylemeyin 4 gün mü diyecek olur mu öyle şey? Öyle birşey varsa bile 7 gün oldu dersin olur biter.

bende bu ayın 7. de adet oLdum..30 gunde bır adet görüyorum dün yumurtLama günümdü..bugunde ilişkiye girmem gerekirmi..
yumurtlama gununde girseydin daha iyiydi. Yumurta tuplere atildiktan sonra 12-24 saat canli kalabiliyor. Hala sansin var:))

Ya Kızlar ya biraz şu çocuk muhabbetini bırakıp başka şeylerden mi konuşsak sürekli düşünerek hata yapıyoruz belkide.Sürekli aklımızda bebek düşüncesi sürekli olmayacak stresi.Olmama nedenlerinde biride biz miyiz acaba?

yumurtlama gununde girseydin daha iyiydi. Yumurta tuplere atildiktan sonra 12-24 saat canli kalabiliyor. Hala sansin var:))

adetimin bitiminden itibaren 2 gunde bir iLişkiye giriyorduk eşimLe dün misafirLik doLayısıyLa kaçırdık..bu akşam şansımızı deneyeLim bakalım..bu arada tatlım her ay yumurtlama gunum geldiginde göğüslerim şişer butun adetimin belirtileri olurdu şuanda hiç biri yok sadece belim agrıyor..bu ay rahım filmide çektirttim bu aydan çok ümitliyim inş. tuttururuz :)))

evet kesinLikLe katıLıyorum...zaten doktorumda altını çizerek ne kadar düşünürsen stres yaparsan olmaz dedi..kafanı rahat bırak o düşünceden kurtul o zaman sonuca uLaşırız dedi..stres en buyuk etkenmiş..ama elden birşey gelmıyor sonuçta her ay nıyet bellı bide 1.5 sene geçti artık bu sevindirici haberı bızde almak ıstıyoruz

Allah bebeklerini sana bagislasin canim. Ne mutlu sana, allah daha fazla üzmek istememis. Saglikli bi gebelik gecirirsin insallah.

kızlar bugn kendımı fena halde depresyonda hıssedıyorum sabah kalktığımdan berı keyfım yok huzursuzum sınırlıyım ağzımı acmak ıstemıyom

Valla aynen bende oyleyim. Kocis gelsede sinirimi atsam. Anlam veremedigim bi tuhaflik var icimde. Kafam kazan gibi. Midem bulaniyor(orucum).

kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
Önce kan tahlili yaptir ilac kullanmadan. Sonuca gore hareket edersin. Sendekide ne sabirmis :)))

Olsun belki senin yumurta daha uzun canli kaliyordur. Bugun mutlaka beraber olun bence:)) belirtiler havaya gorede degisiklik gostere biliyor. Allah gonlune gore versin..

sağol canım hepimizin allah gonlune gıre versin inş. sen ne kadarlık evlisin :)

Evet canım benimde 1 yılı geçti ama isteyince insan bir ay bile geçse geç kalmış gibi hissediyo kendini.5-10 yıl sonra çocuk sahibi olanlara diyorum ki nasıl sabrettiniz nasıl hiç ümidinizi yitirmediniz ben bir yılda sabrımı ümidimi çoğu kez yitirme noktasına geldim.Aklıma benim çocuğum olmayacak herhalde düşüncesi çokca defa geldi bu bir yılda.Ama biliyorum hatalıyım bu kadar takmamalıyım kafama.çocuk düşüncesini atıp devam etmeliyim hayatıma hayallerimi çocuksuz bi evlilik üzerine kurmalıyım ve hiç beklemediğim bir anda gelmeli bebeğim bana hiç aklımda yokken işte o zaman herşey daha hayırlı olacak belkide.Çevremde çocuk isteyen ve aylar yıllar sonra hamile kalanların hepsinin ortak noktası o ay hiç beklemiyodum aklıma bile gelmedi çocuk düşüncesi o ay hamile kaldım demeleri.İşte bundan dolayı bende bişeylere yeniden başlamak istiyorum.Daha bugün evlenmişim gibi aklıma getirmeden yaşamalıyım hayatımı diyorum.Bilmiyorum ne kadar başarılı olurum belkide hiç olamam ama deneyeceğim.İnşallah bi gün bende bu siteye girip "Kızlarrr ben HAMİLEYİMMM!" diyebilirim.İnşallah hepimiz aylar sonra birbirimize hamileliklerimizin nasıl geçtiğini anlatmak için buluşuruz...

kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?

tatlım önce bir gebelik testi al, bakalım gebe misin.. ondan sonra sür kremi. çünkü uçuk kremi olarak süreceğin şey muhtemelen antiviral bişey olacak. antibiyotik gibi düşün yani. zararlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…