- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
yaa kızlar dün bi akrabam dedi ki kan testini adetin 1 hafta gecikmeden yapmıyor sağlık ocağı diye doğru mudur?
4,5 günlük bi gecikme var ne yani beklicem mi ben daha
yumurtlama gununde girseydin daha iyiydi. Yumurta tuplere atildiktan sonra 12-24 saat canli kalabiliyor. Hala sansin var:))bende bu ayın 7. de adet oLdum..30 gunde bır adet görüyorum dün yumurtLama günümdü..bugunde ilişkiye girmem gerekirmi..
yumurtlama gununde girseydin daha iyiydi. Yumurta tuplere atildiktan sonra 12-24 saat canli kalabiliyor. Hala sansin var:))
Ya Kızlar ya biraz şu çocuk muhabbetini bırakıp başka şeylerden mi konuşsak sürekli düşünerek hata yapıyoruz belkide.Sürekli aklımızda bebek düşüncesi sürekli olmayacak stresi.Olmama nedenlerinde biride biz miyiz acaba?
Allah bebeklerini sana bagislasin canim. Ne mutlu sana, allah daha fazla üzmek istememis. Saglikli bi gebelik gecirirsin insallah.kızlar biçoğunuzun msjlarını okudum ve sizekendi hikayemi anlatmaya kaar verdim öncelikle asla umutsuz olmayın bakıyorum bi çoğunuz çoktan umudunu yitirmiş unutmayın anne olmak emek ister. bizeşimle 2007 yılında evlendik ve hiç korunmadık buna rağmen aylar gecmesine rağmen hamile kalamamıştım. tabi 6 ay dolunca başladık doktor doktor gezmeye inanırmısınız 3 sene içinde yaşadığım şehirde gezmediğim doktor kalmadı :) hepsinin adını biliyorum o derece yani neyse biz senelerce boş boş gezdik doktorları hepsi bişey yok diyodu ama cocukta yoktu mutlaka bi sorun vardı ki olmuyodu derken 10 sene sonra cocuğu olan bi bayanla tanıştım bi prof. a gitmiş cocuk için neyse tabi aldık heemen numarasını ilginçtirki o kadar araştırma içinde bu profu nasıl duymamışım hala şasıyorum kaendime neyse gittik hemen ne var yok anlaattık herşeyi bize siz zaten yapılması gereken tüm tedavileri uygulamışsınız direkt aşılama dedi ben zaten bu doktordan önce 1 kez asılamaya girmiştim fakat tutmamıştı. neyse tamam dedik asılamanın olduğu gün eşimle tartıştık ve o gün saatlerce ağladım ikimizde cok gergindik. asılamadan 10 gün sonra doktorum kan testi istedi ve sonuç 17.66 çıkmıştı şoktaydım hemen doktorumu aradım bana sakın ümitlenme dedi 2 gün sonra tekrar yapalım dedi tekrar tahlil yaptık ve sonuç 74 değerim giderek katlanıyodu 3 tahlil 1066 rüya giibiydi doktorum artık tebrik edebilirim seni dedi o kadar iyi bi insan ki asla ödeyemem hakkını beni hiç bi zaman boş yere ümitlendirmedi ama vazgecirmedide hamileliğim boyunca hep beraberdik.ailem doktorum hep destek oldular kızım şimdi 20 aylık oldu bile doğumda sonra doktor ebemiz hep korunmayı önerdiler ama biz bu zorla oldu 2. de olmaz diye hiç korunmadık :) veeeee 20 ayın sonunda gelmeyen adet ve kan tahliliyle 37.521 bhcg sonucuyla bi mucize daha yaşattı bana rabbim ikinci kez hiç uğrasmadan aklımın ucunda bile yokken hamileydim . soranlara hep olmaz ilki zor oldu diyordum şimdi kendime dönüp sadece sen kimsinki yüce rabbimin işine karışırsın diyorum rabbim diledi ve oldu bizede bu çifte mutluluğu yasamak düştü canlar .işte bnm hikeyemde böyle cok yıprandım yoruldum ama sonunda ANNE oldum...
kızlar bugn kendımı fena halde depresyonda hıssedıyorum sabah kalktığımdan berı keyfım yok huzursuzum sınırlıyım ağzımı acmak ıstemıyom
Önce kan tahlili yaptir ilac kullanmadan. Sonuca gore hareket edersin. Sendekide ne sabirmis :)))kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
adetimin bitiminden itibaren 2 gunde bir iLişkiye giriyorduk eşimLe dün misafirLik doLayısıyLa kaçırdık..bu akşam şansımızı deneyeLim bakalım..bu arada tatlım her ay yumurtlama gunum geldiginde göğüslerim şişer butun adetimin belirtileri olurdu şuanda hiç biri yok sadece belim agrıyor..bu ay rahım filmide çektirttim bu aydan çok ümitliyim inş. tuttururuz :)))
bende öyleydim boğuluyordum resmen ama geçti şimdi daha iyiyim..
hayırdır seninde mi canını sıkan bişey var
Allah bebeklerini sana bagislasin canim. Ne mutlu sana, allah daha fazla üzmek istememis. Saglikli bi gebelik gecirirsin insallah.
Valla aynen bende oyleyim. Kocis gelsede sinirimi atsam. Anlam veremedigim bi tuhaflik var icimde. Kafam kazan gibi. Midem bulaniyor(orucum).
Önce kan tahlili yaptir ilac kullanmadan. Sonuca gore hareket edersin. Sendekide ne sabirmis :)))
Olsun belki senin yumurta daha uzun canli kaliyordur. Bugun mutlaka beraber olun bence:)) belirtiler havaya gorede degisiklik gostere biliyor. Allah gonlune gore versin..
sağol canım hepimizin allah gonlune gıre versin inş. sen ne kadarlık evlisin :)
kan testinde sonucu ertesi gün mü veriyorlar?bugün gittim kan tahlili için yarın sonucu öğrenicem
Aminnnn canim2 senelik evliyim
evet kesinLikLe katıLıyorum...zaten doktorumda altını çizerek ne kadar düşünürsen stres yaparsan olmaz dedi..kafanı rahat bırak o düşünceden kurtul o zaman sonuca uLaşırız dedi..stres en buyuk etkenmiş..ama elden birşey gelmıyor sonuçta her ay nıyet bellı bide 1.5 sene geçti artık bu sevindirici haberı bızde almak ıstıyoruz
kan testinde sonucu ertesi gün mü veriyorlar?
Bugün komşumun bebişini sevdim biraz ondan sonra böyle oldum kızlar ruh halimi mazur görün
sen benim fikir hocamsın sana danışmadan bi iş yapmam ne güzel aydınlatıyosun beni yaa allah razı olsunSabah erkenden gidersen öğleden sonraya verebiliyorlar ama geç gidersen bi gün sonraya kalıyor canım
kan testinde sonucu ertesi gün mü veriyorlar?
Sabah erkenden gidersen öğleden sonraya verebiliyorlar ama geç gidersen bi gün sonraya kalıyor canım
kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?