- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Evet canım benimde 1 yılı geçti ama isteyince insan bir ay bile geçse geç kalmış gibi hissediyo kendini.5-10 yıl sonra çocuk sahibi olanlara diyorum ki nasıl sabrettiniz nasıl hiç ümidinizi yitirmediniz ben bir yılda sabrımı ümidimi çoğu kez yitirme noktasına geldim.Aklıma benim çocuğum olmayacak herhalde düşüncesi çokca defa geldi bu bir yılda.Ama biliyorum hatalıyım bu kadar takmamalıyım kafama.çocuk düşüncesini atıp devam etmeliyim hayatıma hayallerimi çocuksuz bi evlilik üzerine kurmalıyım ve hiç beklemediğim bir anda gelmeli bebeğim bana hiç aklımda yokken işte o zaman herşey daha hayırlı olacak belkide.Çevremde çocuk isteyen ve aylar yıllar sonra hamile kalanların hepsinin ortak noktası o ay hiç beklemiyodum aklıma bile gelmedi çocuk düşüncesi o ay hamile kaldım demeleri.İşte bundan dolayı bende bişeylere yeniden başlamak istiyorum.Daha bugün evlenmişim gibi aklıma getirmeden yaşamalıyım hayatımı diyorum.Bilmiyorum ne kadar başarılı olurum belkide hiç olamam ama deneyeceğim.İnşallah bi gün bende bu siteye girip "Kızlarrr ben HAMİLEYİMMM!" diyebilirim.İnşallah hepimiz aylar sonra birbirimize hamileliklerimizin nasıl geçtiğini anlatmak için buluşuruz...
yarın işe gelmicem sabah erkenden giderim bana dua edinSabah erkenden gidersen öğleden sonraya verebiliyorlar ama geç gidersen bi gün sonraya kalıyor canım
canım yaa kıyamam sana kendi bebişini seveceğin günlerde gelecek sabırlı ol rabbim nasip eder inşallah..
tatlım önce bir gebelik testi al, bakalım gebe misin.. ondan sonra sür kremi. çünkü uçuk kremi olarak süreceğin şey muhtemelen antiviral bişey olacak. antibiyotik gibi düşün yani. zararlı olabilir.
sen benim fikir hocamsın sana danışmadan bi iş yapmam ne güzel aydınlatıyosun beni yaa allah razı olsun
kızz çok sevdim ben seni haa
aynen benimde kafama bişey takılsa,kararsız kalsam yada mutlu olsam her halimle burda buluyorum kendimi ne güzellSağol canım bende seni çok sevdim benziyoruz birbirimize galiba:)) Allah razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan.Burada insan kimseye anlatamayacağı şeyleri öyle bi anlatıyo ki adeta döktürüyo.Ne eşime anlatabiliyorum ne aileme.İyi ki bu site var iyi ki sizler varsınız. Anlattıkca hislerimi benimle ortak hisleri paylaşan yada beni anlayıp akıl verecek insanların olması çok güzel.Bundan sonra bi derdim olduğunda hep burdayım:)))
kan tahlilim yarın çıkacak canım ama uçuğu büyümeden önlemem lazım bitkisel bişiler yapiim o zaman dimi canım
inş. canım benım..
seni o kadar ıyı anlıyorumkı..yaşadıklarının hissettiklerinin hepsiini ve bir çogunu bende hissettim..sürekli kafama taktım ve halada takmaya devam edıyorum..birde 3 ay önce annemı kaybettim ve onun uzuntusunu yaşıyorum rabbıme o kadar dua edıyorumki hiç birşey annenın yerını dolduramaz ama bı bebekle o boşlugu doldurmak çok istiyorum..
benimde kuzenım benden 4 ay sonra evlendı..o evlenelıde 1 sene oldu..sürekli bana ve herkese korunuyorum çocuk düşünmüyoruz dıyordu..geçen ay hamile oldugunu ögrendi..hanı korunuyordunuz dedım insnlar benı strese sokmasın bunalmıyım dıye herkese öyle söyledim dedi ve ben çok şaşırdım..benim içim dışım bır herşeyimi herkese anlatıyorum belkide bu yüzden kaybedıyorum..şimdi düşündükce bende korundugumu soylesem kafamı rahat bıraksam belki bende bu kadar strese gırmıycektım..şimdi düşündükçe strese gırıyorum ve buda bebek olmamasına çok buyuk bı etken bıde benım sol tüüpüm kapalı normal iinsanda %100 ise bende %50 hamile kalma olasılıgı..her ay umutla beklıyoruz bakalım yarınlar bıze neLer yaşatack..
Bitkisel olarak bi yolu var mı bilmiyorum ama dayanabileceğin kadar sıcak bişeyle baskı uygulayabilirsin.
annem böyle yapardı ve işe yarardı :))
aynen benimde kafama bişey takılsa,kararsız kalsam yada mutlu olsam her halimle burda buluyorum kendimi ne güzell
patron izin vermedi yarın işe gelmek zorundayım kan testi yattı anlayacağınız pofffff
Canım aynı şeyler bendede oldu ben ilk aylar hep korundum eşim erken olduğunu düşündü ve istemedi.Sonra onu ikna ettim başladık çalışmalara ama bu seferde çok isteyerek başladığımız için çok kafaya taktım.Keşke hiç korunmasaydım ve oluruna bıraksaydım herşeyi.Şimdi kocam benden çok istiyo nerdeyse ama olmuyo benimle evlenip korunmayanların hepsi hamile kaldı bi çoğu doğurdu.İşte insanı üzen bu...
aynen canım benle evlenenlerde benden sonra evlenenlerde hatta benden oncekılerde 2. ye hamile..bu sene kime slm versem hamıle benımde eşim bunları duydukça üzülmeye başladı..kafama taktıkca kızıyor bana takma kafana dusunme dıyor soranlara korunuyoruz de geçiştir dıyo ama insan kendini kandıramıyor
Sizde sorun varmı yoksa strese baglımı hamıle kalamıyorsun..
evet canım bu olabilir işte ama nedense bi korku sardı beni yaa yarın kan testinde de negatif çıkarsa:18::18::18:Canım yarım saat geç git o halde önce testi yaptır ordan işe geç.O kadarınada bişey demez herhalde test yapacam deme doktora gitmem gerekiyo randevum var de.Yarım saat bi saat için seni kırmasın canım:))
Ben daha doktora gitmedim canım ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum.1 seneyi aşmadıkça gelme dedi doktor denemeye devam edin dedi ondan bekledim.Şimdi gidicem bir sorun varsada bileyimde tedavisini göreyim artık yeter bu stres diyorum
evet canım bu olabilir işte ama nedense bi korku sardı beni yaa yarın kan testinde de negatif çıkarsa:18::18::18:
inşallah canım dediklerini yapmaya çalışıcam umarım iş yerinden dolayı sıkıntı çıkmaz..Canım eninde sonunda öğerenecez neyin ne olduğunu geciktirmenin ne anlamı var negatifse negatif böyle devam edemezki.İnşallah pozitiftirde bu kadar stres boşunadır.Ama negatifte olsa üzülme hala şansımız var bir sonraki aya odaklanırsın.Korkma sakın sana sende olmayan bişeyi söylemeyecekler ki.Bebiş varsa var yoksa yoksa yok.Allah doğru zamanda doğru evlat nasip etsin bizlere. Yarın o doktora git ve sonuç ne olursa olsun kabullen.Hamişsende hemen bize yaz hiç vakit kaybetmeden olur mu:))))
evt geneLde öyLE söyLüyorLAr..bende doktorumu değiştirdim..1 yıl hiç korunmadık dedım bana bir sürü testler verdi hormon testleri rahim filimleri eşime spermiogram hepsini bende bu ay yaptırttım herşeyim normal çıktı çok şükür sadece sol tüpüm tıkalı oda doktorum tatılde agustosun 2 de randovum var gelince gösterıcem doktorum ne dıycek bılmıyorm netten araştırdıgıma göre normal insanlara göre % 50 benım şansım..inş. sizde bir sorun çıkmaz..bu doktor dönemıde çok yıpratıcı acaba bendemı bısey var stresı kaplıyor senıde eşinide ..
umarım sizde bir sıkıntı yoktur ya da en kötü ihtimal ilaçla düzelebilecek sıkıntı vardırda bır an önce hamile kalırsın
inşallah canım dediklerini yapmaya çalışıcam umarım iş yerinden dolayı sıkıntı çıkmaz..
ben çıkıyorum canım eve gidiyorum allaha emanet ol öptüm çok
Pek kaygisizmissin kiz:))) 6 gün geçmis sen.hala test yapmadinmi. Hadi hayirlisi insallah hamilesindir. ..[/QUOTE .!.:ne kaygısızlığı kııızzz :)) meraktan çatlamak üzereyim araya hafta sonu tatili girdi test yaptırdım yarın öğrenicem sonucu
Bakalım canım ne çıkacak sonuç.Keşke bunların hiçbirine gerek kalmasada normal yolla hamile kalabilsek ama olmuyor işte( Benim bi arkadaşımında tüpünün biri kapalıydı o hiç uğraşmadı gitti hemen tüp bebek yaptırdı.İlk denemedede tuttu.Tüpün kapalı bile olsa en azından rahminde bi problem yok çocuğu kabul edebilir rahmin.Hamile kalma ihtimalin var en azından canım hiç stres yapma bence.Bak ben daha çocuğumun neden olmadığını bile bilmiyorum.Belkide çok kötü bişey çıkacak.Korkuyorum ben ya hiç olmazsa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?