korkma canım böyLE şeyLer düşünme..iyi şeyler düşün iyi şeylerle karşılaş..
hem kucuk bi iltihap veyahut hormon bozukluklarıda neden olabılıyor..bunların hepsi bi ilaca bakar sen canını sıkma..biir an önce doktoruna görün..
tüp bebek istemıyorum normal yollarla hamıle kalmak ıstıyorum allahım bu mubarek gunde oruçlu yapılan dualarımızı geri çevirmesin bizi tez zamanda sevindirsin inş.
yarın işe gelmicem sabah erkenden giderim bana dua edin
tami kırmızıları görmezsem yapacağım şey bu
Bende canimben birsen canım memnun oldum tanıştıgıma.. inş. rabbim yüzümüzü güldürür..herhangı bı sorun varmı sizde canım ?
ne kaygısızlığı kııızzz :)) meraktan çatlamak üzereyim araya hafta sonu tatili girdi test yaptırdım yarın öğrenicem sonucu
Kizlar reglimin 3. Günü bitti.hadi artik günler çabuk geçsinde biran önce işlemi tamamlayip heycanli bekleyişe geçeyim :)
Kizlar reglimin 3. Günü bitti.hadi artik günler çabuk geçsinde biran önce işlemi tamamlayip heycanli bekleyişe geçeyim :)
canım hadı ınşallah hayırlı haberler alırsın. ben bu aydan umıdımı kestım butun adet sendromlarım yerınde artık benım umıdım önumzudekı aya kaldı sanırım asılama yapacak. ama vermeyınce mabut neylesın mahmut işte
canım hadı ınşallah hayırlı haberler alırsın. ben bu aydan umıdımı kestım butun adet sendromlarım yerınde artık benım umıdım önumzudekı aya kaldı sanırım asılama yapacak. ama vermeyınce mabut neylesın mahmut işte
batlarımız hemen hemen aynı ama ikimizinde ümidi yok. hadi ben gebelik testi yaptım, sen niye erkenden ümutsuzluğa kapıldın tatlımm??
Hayırlısı olsun hakkımızda..
ben artık kafaya takmamaya çalışıcam gelecek sefere
bu ay çook yoğunlaştım belirtilere filan, günler geçmiyo o yüzden :)
Bende canimamin insallahh. Prolaktinim yüksek cikmisti. Suan hersey yolunda. Bebegime kavusmak icin hic bi engel yok. Hayirlisi. Allah hepimize saglikli yavrular versin insallah
hayirlisi canim. Guzel haberlerle gel insallahhh
Insallah tatlimm. Gün asiri unutma:)) allah yüzünü hamilelik haberiyle güldürsün insallah..
hiiiiçç kafaya takmadan ilerleyelim bu ay canım. daha önümüzzde çook gün var. yine senin iyi. ben gebe olmadığımı biliyorum ve henüz adet dahi olmadım
Amin tatlim inşallah hepimizin ayi olur agustos :)
Benim icin agustos bittibenim yumurtalik catlamadi canim. Ins diger aya sizden bekliyorum guzel haberleriii
slmm ,,,
benım bat da haftaya pazartesı yada salı ,,off ya benımde umudum yok gercı ne bılım hem sagda hem sol kasıkda ara ara bacakdan gelen bı sancı oluyo,,ıftardan sonra mıdem bulanıo,gogus uclarım cok acıo,bıde tukruk bezlerım nıe bılmem cok calısıo,
Bütün belirtileri saymissin, umudum yok dionerken gebelik testi yapsana
Cnm inşallah agustos olmaz eylul olur tez vakitte hayirlisiyla hepimiz hamiş olcaz :)
ama ıftardan sonra mıde bulantısı esımde de olur :))))
Kasık agrısı acıkcası fazla erken oldu yanı adete daha bır hafta var,,,
gogus sıskınlıgı adet oncesı bende oluyo ,,
yanı ne bılım ya cıkmazsa pozıtıf walla kotu hıssederım kendımı hem adetın ustunden bır hafta gecınce yapılıo kkı ıdrar testı eczacı oyle dedıydı,,
Ozaman senin kocayada bi test yapmak lazim
yok bence erken degil kasik agrin. 7 gun var adetine. Ovulasyondan sonra döllenme olduysa, 5-12 gün arasi suruyor tüplerden geçis. Senin bebis hizli davrandiysa yerlesiyordur tahtina
erken gebelik testleri 1 hafta kala gösteriyomus:)
bencede kocam benden once hamıle :))))))
walla buyursun yerlessın kuzucuk tum rahımı bırakdık ona :)))))))
uff ya kanıma gırme bu saatte nerden bulacam testı,,,zaten ayagım sısmıs durumda bı haftadır ustune basamıom dısarı da cıkamıom kocama desem test al dıe hayatta almaz adetın gecdımı dıcek ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?