Valla benim koca hamileyi birak 9 dogurdu adam :)))
insallah yerlesme agrisidirda çifte bayram edersin:)) evet ayak sismeside belirtiincittinmi ayagini? gecmis olsun. Allah sifalik versin..
Yarina iyilesirsen erken gebelik testi dicen. Normal testlerden deil.
Allahim bu sicagin hepsini benim evemi yolladin:44: yapis yapis oldum valla. Öff kendimden tiksindim suan
nası eczaneden aldıgımız testler farklı mı oluyo 3veya 5 tl lık bıse verıolar gebelık testı ısteyınce,,,,
ya ayagımdakı basparmagın hemen alt tarafına kurdan saplandı,,acıle gıttık falan ama bır hafta gecdı sıslık var ve ustune basamıom yan yan yuruom o da sadece zorunlu durumlarda,,,doktor kaba et dedı,kemıge yakın yer dedı surer ıyılesmesı dedı ılac da ıcemıom korunmadıgım ıcın ,,senın anlıcagın mutfakda tuylu halın varsa ve oraya kurdan saplanmıssa sende azcık sakarsan tmm cok sakarsan ve belayı boyle ceken bı cıns ısen doktor ne kurdan mı battı nasıl basardın dıe sorusana maruz kalırsın :))
diğer topiğe yazym ben kız :)) umudum diğer topikde :)) buaralar çatlatma formulleri aryrm arada gel bak :))senn adn ne kız ::)) dua ederknn ben snn için sonsuza dek diyrm camide gülyrm yada namazda :))olmadı özeldn yaz :)) eğlenceli felan diyrm çok komik oluyyrm
canim benim ya allah razi olsun gülüm. He özelden haberleselim:))) ben yazmistim oraya, takipteyim yaniii
kızlar ya şimdi biz bu günlerde çalışmalara başladık. ilişkiye giriyoruz iyi hoşta 15-20 dk. yatıyorum ayakları dikip, sonra dayanamıyorum tuvalete gidiyorum. orda ne varsa çıkıp gidiyo sinirim bozuluyo...[/QU
besmelesiz yapma kız :)) hadi hayırlısı :)) cnm ya öle bşe yokmş zaten belli kısmı ilk anda giriyrmş içeri...benm bi arkdş 3 çocuğnada duşda hamile kalmş :)) çok komik dimi...1.öle duşda ..2.yii 1.var diye duşda :))3..yide 2 çocukla olmaz diye yine duşda kazayla :)) tanımdğm biri olsa haytta inanmam :)) kaynanadn felan adam eline geçmdğndn o arada hep hamile kalmış :))
kızlar ya şimdi biz bu günlerde çalışmalara başladık. ilişkiye giriyoruz iyi hoşta 15-20 dk. yatıyorum ayakları dikip, sonra dayanamıyorum tuvalete gidiyorum. orda ne varsa çıkıp gidiyo sinirim bozuluyo...[/QU
besmelesiz yapma kız :)) hadi hayırlısı :)) cnm ya öle bşe yokmş zaten belli kısmı ilk anda giriyrmş içeri...benm bi arkdş 3 çocuğnada duşda hamile kalmş :)) çok komik dimi...1.öle duşda ..2.yii 1.var diye duşda :))3..yide 2 çocukla olmaz diye yine duşda kazayla :)) tanımdğm biri olsa haytta inanmam :)) kaynanadn felan adam eline geçmdğndn o arada hep hamile kalmış :))
bak işte bizde uğraşıp duruyoruz. yok ayakları dik, yok yat aman dışarı çıkmasın. verince nasıl veriyo rabbim. (kız bu arada besmele çekmeyi unutmuşum, bitince aklıma geldi)
aldım oke cnmm sndnde allah razı olsun..
kızlar buaralar bnm koca bilgisayr manyaklğmdn deli oluyoo birzdn gelcekk birdn çıkarsam affedn beni:1
kızlar ya şimdi biz bu günlerde çalışmalara başladık. ilişkiye giriyoruz iyi hoşta 15-20 dk. yatıyorum ayakları dikip, sonra dayanamıyorum tuvalete gidiyorum. orda ne varsa çıkıp gidiyo sinirim bozuluyo...
Beraber olmadan önce idrar keseni bosalt ole birlesin:)) en az yarim saat altina yastik koyda yat canim.
Onlarinki dusakabin deildir. Küvettir:))))
Onlarinki dusakabin deildir. Küvettir:))))
bizde de kuvet yok jakuzi var :))) duşakabin varr
oda şans yanii yok bizde :))9
yok anam yok yatakda beceramyz duşda belimizi oramızı buramızı ağrttığımzla kalırız biz
kızlar buaralar bnm koca bilgisayr manyaklğmdn deli oluyoo birzdn gelcekk birdn çıkarsam affedn beni:1
Estafurullah canim tamam. Bende telden giriyorum. Cok taktin bu telefona sen benimle ilgilenmiosun diyip duruyor. O varken elime alamiyorum:18:
bizde de kuvet yok jakuzi var :))) duşakabin varr
oda şans yanii yok bizde :))9
yok anam yok yatakda beceramyz duşda belimizi oramızı buramızı ağrttığımzla kalırız biz
Sansini jakuzide dene derim ben. Olmucak nasilsa diye sartlanacan ya. Bak nasil oluyor:)) benim dusakabin var kollarini zor acarsin okadar ufak yani. kolu bacagi çarparakyikaniyozzz:))))
aynen canım, yeni telefon aldım. ne zaman elimde görse yine mi internete giriyosun diyo.... oysaki hiç sevmedim ben telefonda internet kullanmayı, en güzeli bilgisayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?