"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

nası eczaneden aldıgımız testler farklı mı oluyo 3veya 5 tl lık bıse verıolar gebelık testı ısteyınce,,,,
ya ayagımdakı basparmagın hemen alt tarafına kurdan saplandı,,acıle gıttık falan ama bır hafta gecdı sıslık var ve ustune basamıom yan yan yuruom o da sadece zorunlu durumlarda,,,doktor kaba et dedı,kemıge yakın yer dedı surer ıyılesmesı dedı ılac da ıcemıom korunmadıgım ıcın ,,senın anlıcagın mutfakda tuylu halın varsa ve oraya kurdan saplanmıssa sende azcık sakarsan tmm cok sakarsan ve belayı boyle ceken bı cıns ısen doktor ne kurdan mı battı nasıl basardın dıe sorusana maruz kalırsın :))

Allahim bu sicagin hepsini benim evemi yolladin:44: yapis yapis oldum valla. Öff kendimden tiksindim suan

Allahim bu sicagin hepsini benim evemi yolladin:44: yapis yapis oldum valla. Öff kendimden tiksindim suan

diğer topiğe yazym ben kız :)) umudum diğer topikde :)) buaralar çatlatma formulleri aryrm arada gel bak :))senn adn ne kız ::)) dua ederknn ben snn için sonsuza dek diyrm camide gülyrm yada namazda :))olmadı özeldn yaz :)) eğlenceli felan diyrm çok komik oluyyrm

Evet farkli biraz daha pahali. O normalleri 3 liraliklar (bizim burda 2 lira ) adet gunune 2 gun kala gosteriyor. Bu dedigim daha erken gosteriyor.
Gecmis olsun. Benim ayak basparmagimada supurge sapi düsürdüm 3 gun ustune basamadim. Seninki daha vahim. Soguk suya falan koy ayagini. Minoset kullanabiliosun cok agrin varsa iç. Ne azicigi full sakarim ben. Vardi tuylu hali arasindaki kirintilardan evimi karinca basti kaldirdim attim bi köseye. Evcil hayvan olarakta artik karinca besliorum. Ciddi ciddi oldurmuorum benimle beraber yasayip gidiorlar:))))

canim benim ya allah razi olsun gülüm. He özelden haberleselim:))) ben yazmistim oraya, takipteyim yaniii

kızlar ya şimdi biz bu günlerde çalışmalara başladık. ilişkiye giriyoruz iyi hoşta 15-20 dk. yatıyorum ayakları dikip, sonra dayanamıyorum tuvalete gidiyorum. orda ne varsa çıkıp gidiyo sinirim bozuluyo...

kızlar buaralar bnm koca bilgisayr manyaklğmdn deli oluyoo birzdn gelcekk birdn çıkarsam affedn beni :1

Beraber olmadan önce idrar keseni bosalt ole birlesin:)) en az yarim saat altina yastik koyda yat canim.

kızlar buaralar bnm koca bilgisayr manyaklğmdn deli oluyoo birzdn gelcekk birdn çıkarsam affedn beni :1

Estafurullah canim tamam. Bende telden giriyorum. Cok taktin bu telefona sen benimle ilgilenmiosun diyip duruyor. O varken elime alamiyorum:18:

Estafurullah canim tamam. Bende telden giriyorum. Cok taktin bu telefona sen benimle ilgilenmiosun diyip duruyor. O varken elime alamiyorum:18:

aynen canım, yeni telefon aldım. ne zaman elimde görse yine mi internete giriyosun diyo.... oysaki hiç sevmedim ben telefonda internet kullanmayı, en güzeli bilgisayar

aynen canım, yeni telefon aldım. ne zaman elimde görse yine mi internete giriyosun diyo.... oysaki hiç sevmedim ben telefonda internet kullanmayı, en güzeli bilgisayar

Bende haz etmiyorum telefondan. Esim laptopu isyerine goturuyor. El mahkum telefona terfi edioz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…