"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

benimde ağustosu beklemem gerekecek sanırım. korunmayı bırakalı 3 ay oldu. ama son bir aydır planlıyoruz ovulasyonu fln. adetim pazar günüolması gerekiyor. ama ben bu ay 3 kere test yaptım. hepsi negatif. sinir oldum. ağladım. ağustosu bekleyenlerden olacağım sanırım. kendimi de rahat bırakmaya çalışacağım. çok stres yapıyorum.

Bende diyorum 170 küsurlu sayfalardaydık benim telefonda sorun var galiba, aman boşverin kızlar allahtan tamamı silinmemiş.

ya kızlar nerdesınız ben uyuyamıyorum bı aralar pek fazla hamilelik dusuncem ıyıce gume gıttı valla hamıleler uyurmuş bende sahurdan sonra yatıp saat 10 da felan uyanıyom zaten bıde zırt pırt bı tuvalete gıtme huyum var ama hep var zaten oyyyyyyyy gıttı umıtlerım gıtttııı

cnm bnmm dilerim müjdeli haberler vrrsnn :)))) bnde çatlm-amayan yumurtama rağmen bile acaba diyrm sağda vardı o çatladı belki doktor görmdi belki hamişimdr diyorsam senn acabalarn çok normall :)))))))))))))

bende uyuyamıyorum. senin sık tuvalete çıkmanın nedeni hamilelik belirtisi olmasın?

kızlar günaydınnn...

ankaraya geldikvede dün merkezle görüşmeye gittik..
tüp bebek tedavisine başladık..
dünde ilk iğnemi vurundum..
dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen..
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

günaydın kızlar dün biliyorsunuz kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti
dün kendimi baya kötü hissetmeme rağmen bugün çok daha iyiyim eşim ve en yakın arkadaşım çok moral verdiler bana...
dün nişanlılık yıldönümümüzdü yemeğe gittik sonra da yakın arkadaşımın evine çaya gittik yani anlayacağınız dolu dolu geçirdiğim için günü kendimi yıpratmama zaman kalmadı
Bugün çok daha iyiyim ve hiç umutsuz değilim ve diyorum ki benim şansım da ağustos ayında gülecek bana
allahtan hayırlısını diliyorum rabbim dilediğinde gelecek bebeğim bunu çok iyi biliyorum...
destek olan,halimi soran tüm arkadaşlardan allah razı olsun rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin..
ve anladım ki kızlar özellikle böyle durumlarda eşin desteği çok önemli onun çok üzülmediğini görmek kendimi çabuk toparlamama yetti....

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugunnnnnn:)

Allah bir an önce sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım .... hepimizin tabii... Amin.

Günaydın canım ... işe geldim yaaa sıcaklarla uğraşıoruz işte

Owner canım iyi olmana çok sevindim dün sana bi sürü şey yazmıştım ama hepsi gitti eş konusunda çok haklısın destek olmasalar böle bir zamanda ozaman daha da zor halimiz...

Ağustos ayında hep beraber güzel haberler alcaz inşaallah..

GÜNAYDIN Yavrular:))

aaaaa hakkaten yaaa nolmuş böle???
:))) teknik hataymisss

Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim daha fazla bekletmez insallah. Ovulasyonunu dogru hesapliyomusun acaba??

kirmizilari görmedin daha. Niye kendini strese sokuosunn(

Insallaaaaaahhhhhh canim. Rabbim kucagini bos birakmasin. Insallah hersey istediginden, beklediginden daha güzel daha iyi seyreder. Allah yardimcin olsunn
Hakkinda hayirlisi olsun. Insallah tez zamanda kavusursun bebegine..

Gunaydinnnnnnn incitanesii:))

günaydınn herkese bizde dün son dememizi yaptık eşim şehirdışına gitti iş için bat 10 gün var inşşalh güzel haberler veririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…