"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar rüyamda dışarısı kış eşimle eve geliyoruz bakıyorum tüm odalara arpa-şehriye dökülmüş ablamla kardeşim temizliyorlarda ayak basacak yer yoktu hayır olsun inşallah neye çıkar acaba

kızlar rüyamda dışarısı kış eşimle eve geliyoruz bakıyorum tüm odalara arpa-şehriye dökülmüş ablamla kardeşim temizliyorlarda ayak basacak yer yoktu hayır olsun inşallah neye çıkar acaba

niçin gelmiyorsun akrabalar kalmadı mı

Allah hayirlara getirsin. Hayr olsun insallah. Yorumuna netten baksana merak ettim neymis:))
Bekarken ben hollandadaydim,dünya hali gidemedik. Sonrada evlendim hic gidemedim:))

Akraba doluu orda:)) unutmusum cvaplamayi:))

Son düzenleme:
Kızlar dün akşam eşimle konuşurken dedim ki acaba acele mi ediyoruz bebek için gerçi biz 2,5 senelik evliyiz ve bende 29 yaşındayım eşimde 31... çok acele ettiğimiz söylenemez ama ne biliim birden öle bi his kapladı içimi... eşimde dedi ki artık çok geç belki de hamilesindir... ben de dedim ilk aydan olma olasılığı çok düşük olmazsa biraz daha mı beklesek... Sanırım korktum ne olacak nasıl olacak yapabilecekmiyim falan diye...

Neyse rüyama gelelim... karın ağrım var diye hastaneye gidiyorum.. Hastaneyi bile gördüm acıbadem maslak sora hemşire karnımı steteskopla dinlio (ne alakaysa ultrason teknolojisine geçememişim rüyamda) sora dio ki aaa sen hamilesin ve bebek büyümüş bayaa...1,5-2 aylık falan dio... sora bende diorum ki eşime ve anneme bakın ben size demiştim hamileyim ben die siz bana inanmadınız sabah uyandığımda o kadar etkilenmiştim ki eşime biraz daha beklesek mi dediğim için pişman oldum:2: adamı önce heveslendirdim bebek diye sora bekleyelim diorum ... şimdi napıcam vazgeçtim rüyamda gördüm çok güzeldi beklemeyelim mi dicem sapıttım iyice

bence bekleme senin zamanın gelmiş

Allah hayirlara getirsin canim. Insallah rüyandaki gibi olur hersey. Bence erteleme. Cunku belli bi yastan sonra daha zor bebek olmasi. Siz simdi bitane yapin:)) ikincide düsünün. Rabbim gönlüne göre versinn..

günaydın canım ne oldu test yaptın mı

canım benımm 29 temmuz bat dah erkenn test içinn cumartesı sbahtan yaaprım dıeee planladım sımdıı tek cızgı cıkar uzlurum sonra rekndı dıeeee yenıden umutlanırımm en ıyısı beklemek cumartesını:) tabı ozmana kadr gormezsem kırmızıları

Erken gebelik testi yaparsan çikar sonuç

canım bence bekleme, ha deyince olmuyo bu işler. 3yıldır gayet dikkatli bi şekilde korunduk tek bi gün bile riske atmadık. 2aydır korunmuyoruz olmadı hala. belki de daha uzun bir süre olmayacak Allah biliyor orasını. o yüzden daha fazla bekleme bence üstelik yaşında çok küçük sayılmaz. hem adamıda ikna etmişsin, vazgeçirme bide onu

*ERKEN GEBELİK TESTİ NEDİR ?*
İdrarda döllenmeden hemen sonra artan HCG hormonunun, ilk 3-4 gün sonraki idrar düzeyi olan 10 mlU/ml’ lik çok
düşük miktarını bile tespit edebilecek hassasiyettedir.
*Hamile olma ihtimalinizi,*
* Cinsel ilişkiden 7 gün sonra,
* Beklenen adetten 5-7 gün önce * %99’un üzerinde doğrulukla,
* En pratik şekilde belirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…