47 de var canım ama 42 iyi tahmin:))
Ben Konyaliyim aslen. Direk 42 takildi gözüme:))
evet bende ama ilçesindeyim :)) hemşeriyiz demek:)) çok iyi bilirim merkezide
Evet hemseri ciktik:)) ama ben yillardir gitmiyorum. Özledim
kızlar rüyamda dışarısı kış eşimle eve geliyoruz bakıyorum tüm odalara arpa-şehriye dökülmüş ablamla kardeşim temizliyorlarda ayak basacak yer yoktu hayır olsun inşallah neye çıkar acaba
niçin gelmiyorsun akrabalar kalmadı mı
Allah hayirlara getirsin. Hayr olsun insallah. Yorumuna netten baksana merak ettim neymis:))
Bekarken ben hollandadaydim,dünya hali gidemedik. Sonrada evlendim hic gidemedim:))
Akraba doluu orda:)) unutmusum cvaplamayi:))
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugunnnnnn:)
Kızlar dün akşam eşimle konuşurken dedim ki acaba acele mi ediyoruz bebek için gerçi biz 2,5 senelik evliyiz ve bende 29 yaşındayım eşimde 31... çok acele ettiğimiz söylenemez ama ne biliim birden öle bi his kapladı içimi... eşimde dedi ki artık çok geç belki de hamilesindir... ben de dedim ilk aydan olma olasılığı çok düşük olmazsa biraz daha mı beklesek... Sanırım korktum ne olacak nasıl olacak yapabilecekmiyim falan diye...
Neyse rüyama gelelim... karın ağrım var diye hastaneye gidiyorum.. Hastaneyi bile gördüm acıbadem maslaksora hemşire karnımı steteskopla dinlio (ne alakaysa ultrason teknolojisine geçememişim rüyamda) sora dio ki aaa sen hamilesin ve bebek büyümüş bayaa...1,5-2 aylık falan dio... sora bende diorum ki eşime ve anneme bakın ben size demiştim hamileyim ben die siz bana inanmadınız sabah uyandığımda o kadar etkilenmiştim ki eşime biraz daha beklesek mi dediğim için pişman oldum:2: adamı önce heveslendirdim bebek diye sora bekleyelim diorum ... şimdi napıcam vazgeçtim rüyamda gördüm çok güzeldi beklemeyelim mi dicem sapıttım iyice
Kızlar dün akşam eşimle konuşurken dedim ki acaba acele mi ediyoruz bebek için gerçi biz 2,5 senelik evliyiz ve bende 29 yaşındayım eşimde 31... çok acele ettiğimiz söylenemez ama ne biliim birden öle bi his kapladı içimi... eşimde dedi ki artık çok geç belki de hamilesindir... ben de dedim ilk aydan olma olasılığı çok düşük olmazsa biraz daha mı beklesek... Sanırım korktum ne olacak nasıl olacak yapabilecekmiyim falan diye...
Neyse rüyama gelelim... karın ağrım var diye hastaneye gidiyorum.. Hastaneyi bile gördüm acıbadem maslaksora hemşire karnımı steteskopla dinlio (ne alakaysa ultrason teknolojisine geçememişim rüyamda) sora dio ki aaa sen hamilesin ve bebek büyümüş bayaa...1,5-2 aylık falan dio... sora bende diorum ki eşime ve anneme bakın ben size demiştim hamileyim ben die siz bana inanmadınız sabah uyandığımda o kadar etkilenmiştim ki eşime biraz daha beklesek mi dediğim için pişman oldum:2: adamı önce heveslendirdim bebek diye sora bekleyelim diorum ... şimdi napıcam vazgeçtim rüyamda gördüm çok güzeldi beklemeyelim mi dicem sapıttım iyice
düğündaşş dün baş dönmem vardı bugün nasıl oldunn az kaldı senin bat a
günaydın canım ne oldu test yaptın mı
canım benımm 29 temmuz bat dah erkenn test içinn cumartesı sbahtan yaaprım dıeee planladım sımdıı tek cızgı cıkar uzlurum sonra rekndı dıeeee yenıden umutlanırımm en ıyısı beklemek cumartesını:) tabı ozmana kadr gormezsem kırmızıları
Erken gebelik testi yaparsan çikar sonuç[/QUOonlar dgesıkmı oluyokı saa 3lıraya aldıklarımızdan dgeılmı
Erken gebelik testi yaparsan çikar sonuç[/QUOonlar dgesıkmı oluyokı saa 3lıraya aldıklarımızdan dgeılmı
Yok canim daha pahali. Bat'tan 5-7 gün öncesi gösteriyormus. %99 dogru sonucu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?