aynen yaa özelliklede son günlerde hiç dokundurtmuyorum,parmağı değse rahatsız oluyorum..hemen çemkiriyorum valla
ama işe gelincede pişman oluyorum yazık adama diye
Canım benimde sınırdaydı 26 Dı ama bana doktor hormon iLacı verdi zaten içinde 2 tane hap var..ve bende aynen senin gibi 10 - 15 gün gecikmeli oLuyordum..iLacı içtigimden beri düzene girdi bu ay ayın 7 de oLmuştum önümüzdeki ay 6 da oLucam6 ay önce kuLLanmıştım hormon iLacını ve o aydan beri hiç şaşmadı adetim..
evet o tanıdıgım kişinin başından beri düzensizdi hep ilk bebegi 1.5 sene sonra oLdu biraz gecikmeLi 2. de hiç beklemeden süprz yaptı..
benim doktorum önceLikLe adetini düzene sokmamız Lazım demişti ne kadar çok oLursa yumurtaLaman o kadar iyi demişti..tabi doktor doktorada fark yapıyor..son çare olarak benimde tüpLerime bakıldı bir tanesi tıkaLı haftaya randövüm var bakaLım ne diycek bana..hepimiz için herşeyin hayırLısı..
ben kocamın yerinde olsam karım bana bunu yapsa yürüü ordaan diyip aynısını yapardım
ama o yapamaz sıkar birazz
Bide benimki ona çok kızdığım zaman bana ne kızıyosun ya ben bana düşen görevi yaptım çocukları sana verdim benim işim buraya kadar bundan sonrası senin sorumluluğunda ben karışmam ne yapıyosan sen yapıyosun çocuklar tutunamıyo demez mi daha çok sinirleniyorum
ilk müjdeli haberi sen vericeksin o zaman.
inşallah biz de arkandan geliriz canım.
aaaaa ne malum belki sperm kalitesi düşük tutunamıyo çocuk.... az değilmiş seninki de tatlım.
Ona göre o üstüne düşeni yapıyomuş canım.Bakalım ramazandan sonra bi doktora gidelimde görelim ne nasılmış kimdeymiş sorun.bu ay dışında gayet düzenli bi adetim vardı.Yumurtlamamda sorun yoktur heralde.
Peki erkeğin ki nereden anlaşılıyor sperm yoğunluğundan mı?
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr benım bugun moralım cok bozuk bat a 3gun var ama benım kasıklarımda bı agrııı galıba erken gelıcek kırmızlarrrrrrrrrrrrr(bu ayda olmadı yıne olmadı işteee
Sen 4 ayLıkmı evLiydin canım
ben hamile kaldigimda 4-5 gun oncesinde kasik agrilarim basladi mesele yatakta donuyodum kasigimin bi tarafi yada iki tarafi batiyodu evim dublexs merdiveni cikinca son merdivende kasik agrisi oluyodu yani umudunu kesme bide bende sivilce falan cikmisti ki normalde ya 1 ya 2tane cikardi yada hic cikmazdi ama hamile kaldigimda 4-5 tane koca koca sivilce cikmisti
ben hamile kaldigimda 4-5 gun oncesinde kasik agrilarim basladi mesele yatakta donuyodum kasigimin bi tarafi yada iki tarafi batiyodu evim dublexs merdiveni cikinca son merdivende kasik agrisi oluyodu yani umudunu kesme bide bende sivilce falan cikmisti ki normalde ya 1 ya 2tane cikardi yada hic cikmazdi ama hamile kaldigimda 4-5 tane koca koca sivilce cikmisti
mrb kızlar nasılsınız?benim moralim çok bozuk yaeşimle bir yıldır bebiş istiyoz ama olmuyo doktora da bebiş için hiç gitmemiştik.geçen hafta başlangıç yapalım dedik ve ben doktora gittim.doktor hormon tahlillerine baktı.ultrasonla muayene etti.herşey çok normal dedi.eşin sperm testi yaptırsın.en son da senin tüplere bakarız dedi.bu arada evlendiğimden beri benim adet düzenim iice bozuk.bu ayda adetim bir haafta geçikti.bir umut test yaptım hem de üç kez o da negatif.sinirim bozuluyo.ben şöle düşünüyom ben de bir sorun yoksa bu adetlerim neden bu kadar düzensiz.bir sorun var ki böle oluyo sizce de öle değil mi?
canım senin 2.çocuk mu olacak
takma cnm kafana bu kadar bu ay coğumuzun yuzune gulmedı zaten bu bebişler bıdahakı ay ınş napalımEvet canim dr soledi. Catlasa mutlaka hissederdim.. Büyüdü gittiii
ben yaptırdım canım geçen ay...
caNIM iğneyle adetın gelmesını sağlıyolar ya neden yaptırmıyon. benım bı arkadasta yeste negatıf cıkınca doktor adetı sokulsun dıye ığne vermış vurulurken bıle ya bebek varsa bısey olursa dıye dusunmuş kız hala guler kendıne cunku o ay okadar sabıtlemışkı kendını hamılelık olayına.selam kızlar nedense artık pek yazasım gelmiyor nede olsa beklediğim haberi alamadım
allahtan hayırlısını diliyorum kendim ve sizler için inşllah rabbim hayırlısıyla nasip eder..
işin ilginç yanı kızlar daha adet olmadım ben
yumurtlama takıbı yaptırdınmı cnm pko felan bısey yok yanı dımı. yanılmıyosam yumurtlamayla ılgılı sorunlarda acet uzerınde baya rol olynuyo:26::26::26:mrb kızlar nasılsınız?benim moralim çok bozuk yaeşimle bir yıldır bebiş istiyoz ama olmuyo doktora da bebiş için hiç gitmemiştik.geçen hafta başlangıç yapalım dedik ve ben doktora gittim.doktor hormon tahlillerine baktı.ultrasonla muayene etti.herşey çok normal dedi.eşin sperm testi yaptırsın.en son da senin tüplere bakarız dedi.bu arada evlendiğimden beri benim adet düzenim iice bozuk.bu ayda adetim bir haafta geçikti.bir umut test yaptım hem de üç kez o da negatif.sinirim bozuluyo.ben şöle düşünüyom ben de bir sorun yoksa bu adetlerim neden bu kadar düzensiz.bir sorun var ki böle oluyo sizce de öle değil mi?
benımde adetıme 3 gun felan kaldı aslında tamamen butun belırtıler adetın geleceğinden yana. ama yınede arada seytan durtuyo test ıocın ama yendım seytanı almıcam yazık paramıda moralımıde cope atıyorum. zaten gecıkırse baktırcam onden ne gerek var kı.. bu ay ben butun umıtlerımı sondurdum adet kanamamı gorunce okadarda kötu olmucam.yaa ben ne hale geldim yazık bana psikopata bağladım artık
diyorum ki acaba hamileyimde kan testinde mi çıkmadı
allah akıl fikir versin bana
bari adet olayım da önüme bakayım ama yok
dediğini yaparım şekerim az daha bekleyeyimde
sendekide iyi taktik devam et kafanı çok meşgul etme bununla yok bacım ben kararlıyım gelecek ay testte yok takıntı da yok
onlarında sperm sayısına bakıyolar diye biliyorum. sayı düşükse ilaç falan kullanıyolar hatta. ama böyle birbirinize yüklenmeyin bence tatlım, sen bu söylemlerine kırıldığını belirt ve asıl amacınıza odaklanın.
bende olmamisti herkeste baska oluyobirde benm 3 gunudrrr faln basım donuyoooooooo bas donmesı bu kadr cabuk olurmuuuuu bılmıyorumm belkıdeee baska bı sbebten dolayı donuyo onudaa anlamıyorummmm zatennn zamnda gcemıyooo
benimde adetim bazen duzensiz oluyo mesela bu ay 35 gunde geldiler gecen 31 ..28 ile 35 gun arasinda degisiyo ...hele gecen yil bebek biraktigimiz ilk ay 18 gunde geldiler ..kist falan olabilir cunku onlarda duzensizlestiriyomus benim doktor sende 7 tane falan kist var demisti ama hepsi cok kucukmus zararsizlarmis..eger 35 gunu gecmiyolarsa stres yapma derim
canım küçük bir kist bile yok dedi doktor benim düzenli olduğunda 30 günde bir geliyo düzensiz olduğunda da 40-50 gün arasında değişiyor 35 günü geçmese sıkıntı yapmayacağım da
himm bende bilmiyorum neden oluyo ..40-50 gunde baya uzun doktor bana senede 1 kez adetin duzensiz gelirse normal dedi ama sanrim senin ki daha sik oluyo .ama uzulme canim bi akrabam var 40 gunde hatta 2 ayda bir adet goruyodu 2 ay gecmis adeti gelmeyince doktora gitmis bide ne duysun 2 aylik hamile bide yasi da buyuktu..(ayyy bende iyice hamilelik hikayelerine merak saldim ailede sormadigim kimse kalmadi valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?