"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

aynen yaa özelliklede son günlerde hiç dokundurtmuyorum,parmağı değse rahatsız oluyorum..hemen çemkiriyorum valla
ama işe gelincede pişman oluyorum yazık adama diye

Bide benimki ona çok kızdığım zaman bana ne kızıyosun ya ben bana düşen görevi yaptım çocukları sana verdim benim işim buraya kadar bundan sonrası senin sorumluluğunda ben karışmam ne yapıyosan sen yapıyosun çocuklar tutunamıyo demez mi daha çok sinirleniyorum

belki benim de düzensizliğim bu yüzdendir.ama ilaç vermedi doktor.peki canım sen her ay mı gecikmeli oluyodun.benim üç ay düzenli olsa iki ay düzensiz.canım inş sen de en kısa sürede bebişine kavuşusun

ben kocamın yerinde olsam karım bana bunu yapsa yürüü ordaan diyip aynısını yapardım
ama o yapamaz sıkar birazz

herşeyimize yine bitek eşlerimiz katlanıyo valla hakkını ödeyemem eşimin, Allah başımdan eksik etmesin.

aaaaa ne malum belki sperm kalitesi düşük tutunamıyo çocuk.... az değilmiş seninki de tatlım.

aaaaa ne malum belki sperm kalitesi düşük tutunamıyo çocuk.... az değilmiş seninki de tatlım.

Ona göre o üstüne düşeni yapıyomuş canım.Bakalım ramazandan sonra bi doktora gidelimde görelim ne nasılmış kimdeymiş sorun.bu ay dışında gayet düzenli bi adetim vardı.Yumurtlamamda sorun yoktur heralde.
Peki erkeğin ki nereden anlaşılıyor sperm yoğunluğundan mı?

onlarında sperm sayısına bakıyolar diye biliyorum. sayı düşükse ilaç falan kullanıyolar hatta. ama böyle birbirinize yüklenmeyin bence tatlım, sen bu söylemlerine kırıldığını belirt ve asıl amacınıza odaklanın.

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr benım bugun moralım cok bozuk bat a 3gun var ama benım kasıklarımda bı agrııı galıba erken gelıcek kırmızlarrrrrrrrrrrrr (bu ayda olmadı yıne olmadı işteee

ben hamile kaldigimda 4-5 gun oncesinde kasik agrilarim basladi mesele yatakta donuyodum kasigimin bi tarafi yada iki tarafi batiyodu evim dublexs merdiveni cikinca son merdivende kasik agrisi oluyodu yani umudunu kesme bide bende sivilce falan cikmisti ki normalde ya 1 ya 2tane cikardi yada hic cikmazdi ama hamile kaldigimda 4-5 tane koca koca sivilce cikmisti

canım senin 2.çocuk mu olacak

içimee su serptinn vallaaaaaaaa mesla oturdugumm yerdeeee kada kalkarken faln genelde sol tarfımm batıyo sankıı böleeeeeeee sureklı bı agrı dgeıl zatennnnn ardaaa agrı gıryoo oo uzun surmuyo batmalar oluyo yanıı

benimde adetim bazen duzensiz oluyo mesela bu ay 35 gunde geldiler gecen 31 ..28 ile 35 gun arasinda degisiyo ...hele gecen yil bebek biraktigimiz ilk ay 18 gunde geldiler ..kist falan olabilir cunku onlarda duzensizlestiriyomus benim doktor sende 7 tane falan kist var demisti ama hepsi cok kucukmus zararsizlarmis..eger 35 gunu gecmiyolarsa stres yapma derim

Evet canim dr soledi. Catlasa mutlaka hissederdim.. Büyüdü gittiii
takma cnm kafana bu kadar bu ay coğumuzun yuzune gulmedı zaten bu bebişler bıdahakı ay ınş napalım
ben yaptırdım canım geçen ay...

caNIM iğneyle adetın gelmesını sağlıyolar ya neden yaptırmıyon. benım bı arkadasta yeste negatıf cıkınca doktor adetı sokulsun dıye ığne vermış vurulurken bıle ya bebek varsa bısey olursa dıye dusunmuş kız hala guler kendıne cunku o ay okadar sabıtlemışkı kendını hamılelık olayına. bence sen bır an once adetının gelmesını sağla yumurtlama donemını bozacaksın

yumurtlama takıbı yaptırdınmı cnm pko felan bısey yok yanı dımı. yanılmıyosam yumurtlamayla ılgılı sorunlarda acet uzerınde baya rol olynuyo:26::26::26:
benımde adetıme 3 gun felan kaldı aslında tamamen butun belırtıler adetın geleceğinden yana. ama yınede arada seytan durtuyo test ıocın ama yendım seytanı almıcam yazık paramıda moralımıde cope atıyorum. zaten gecıkırse baktırcam onden ne gerek var kı.. bu ay ben butun umıtlerımı sondurdum adet kanamamı gorunce okadarda kötu olmucam.

birde benm 3 gunudrrr faln basım donuyoooooooo bas donmesı bu kadr cabuk olurmuuuuu bılmıyorumm belkıdeee baska bı sbebten dolayı donuyo onudaa anlamıyorummmm zatennn zamnda gcemıyooo

Yok canım yanlış anladın kızarak söylemiyo zaten ben ona kızdığımda şakayla karışık söylüyo.Ben karışmam valla falan diyo Allahtan çok alıngan değil yoksa O zamanında çocuk için erken olduğunu söylediği için sürekli başına kakıyorum.Artık oda ne yapacağını şaşırdı böyle sıyrılıyo işin içinden:)

canım küçük bir kist bile yok dedi doktor benim düzenli olduğunda 30 günde bir geliyo düzensiz olduğunda da 40-50 gün arasında değişiyor 35 günü geçmese sıkıntı yapmayacağım da

canım küçük bir kist bile yok dedi doktor benim düzenli olduğunda 30 günde bir geliyo düzensiz olduğunda da 40-50 gün arasında değişiyor 35 günü geçmese sıkıntı yapmayacağım da

himm bende bilmiyorum neden oluyo ..40-50 gunde baya uzun doktor bana senede 1 kez adetin duzensiz gelirse normal dedi ama sanrim senin ki daha sik oluyo .ama uzulme canim bi akrabam var 40 gunde hatta 2 ayda bir adet goruyodu 2 ay gecmis adeti gelmeyince doktora gitmis bide ne duysun 2 aylik hamile bide yasi da buyuktu..(ayyy bende iyice hamilelik hikayelerine merak saldim ailede sormadigim kimse kalmadi valla:)))

ayyy canım valla inan hamile olmasam bile çok pozitif bir elektrik verdin bana:)test yaptım ama negatif.olsaydı adetten bir hafta sonra idrar testinde çıkardı herhalde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…