ayyy canım valla inan hamile olmasam bile çok pozitif bir elektrik verdin bana:)test yaptım ama negatif.olsaydı adetten bir hafta sonra idrar testinde çıkardı herhalde değil mi?
kızlar reglimin gecikmesinin 6. günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı( ama ben hala regl olamadım bugün gecikmesinin 10. günü ((( ne oluyo anlamadım ???
benim de 7. günü gecikmesinin sıcak mı vurdu bizi nedir:)
belki benim de düzensizliğim bu yüzdendir.ama ilaç vermedi doktor.peki canım sen her ay mı gecikmeli oluyodun.benim üç ay düzenli olsa iki ay düzensiz.canım inş sen de en kısa sürede bebişine kavuşusun
yok canım eylülde iki yıl olacak.
4 ay öncesine kadar düşünmedik daha erken diye şimdi de sıpa nazlanıyor...
anLadım canım 4 ay oLduysa doktorLar tam oLarak bakmıyor o yüzden sordum
hapLa korunduysan o tembeLLeştiriyormuş yumurtaLıkLarı diye duymuştum..siz yinede bi doktora gözükün
4 ay kısa bir süre biraz daha deneyin diye ben bu ay regl olduğumda kendim özel bir laboratuvara gidip hormon testlerini yaptırdım.
e2 yüksek çıkmış. sanırım yumurtalıklarda kist olduğunun göstergesiymiş.
zaten ben ilk bebek düşündüğümde doktora gitmiştim ultrasonda küçük bir kistin var ama önemli değil demişti.
demekki geçmemiş hala. yarın doktora sonuçlarımı göstericem.bakalım hayırlısı artık.
hapla korunmadım bende aynı şeyi duymuştum çünkü hapla ilgili.
bende iLk gittigim doktora 6 ay korundum demişti pek üzerimde durmamıştı..şimdi doktorumu degiştim hiç korunmadık dedim bütün testLeri istedi bizden..
hapLa korunmamakLa çok iyi yapmışsın umarım kistLerin düzeLir ve yakın zamanda hamiLe kaLırsın..
bende iLk gittigim doktora 6 ay korundum demişti pek üzerimde durmamıştı..şimdi doktorumu degiştim hiç korunmadık dedim bütün testLeri istedi bizden..
hapLa korunmamakLa çok iyi yapmışsın umarım kistLerin düzeLir ve yakın zamanda hamiLe kaLırsın..
Selam hatunlar
Yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belirtisi başlıyo acep yaa.Biliyorum sizin de tereddüt ettiğiniz şeyler bunlar.
Daha önce deneyimi olan bayanlar bize accık kendi belirtilerinden bahsetse.
Benim yumurtlama tarihim internette hesaplamalarıma göre 22 temmuzdu
bat 7 ağustos.az önce uçuuk pembe akıntı geldi,bi de çok az kırmızı damar gibi bişey.
özellikle sol kasığımda ara ara sıkıştıran bi ağrı hissediyorum.bu yerleşme denen olay 4-5 günde gerçekleşiyomuş
acaba ihtimal var mıdır
ilk denemede psikopata bağladım iyi mi
ümitlenmek de istemiyorum ama ben de böle bi manyağım işte
kızlar ovulasyon testini bugün yapmaya başladım adetim biteli 2 gün oluyor silikte olsa 2 .çizgi çıktı sizce ilişki olmalı yoksa koyulaşmasını bekleyim
Bu her kadinda farkli oluyor. Ben gebe kaldigimda beyaz akinti, sivilce birde bata kadar hafif bas dönmesi olmustu. Hic kasik agrim olmadi. Halbuki adetimde iki büklüm olurum ama sizlama dahi olmamisti.
Sen kendini daha iyi tanirsin, hic boyle birseyle karsilasmadiysan yerlesme kanamasi olabilir.
Bebek istemenin ilki sonu yok ama yinede cok kaptirma kendini. Olmayinca cok uzuluosun. Tavsiye olarak hormon tahlili yaptir derim. Bi aksaklik varsa bosa zaman gecirmemis olursun.
Allah gönlune göre versin..
inşallah canım hepimiz kavuşuruz kuzucuklarımıza.
sen ne kadar zamandır istiyorsun canım?
herkes gibi bende beklemedeyim..temmuzun 20sinde aşılamam yapıldı.ağustosun 8.de kan testi yaptırcam.okadar zor geliyoki beklemek..ama ümitliyim olumsuz düşünmek istemiyorum.inşallah tutunur..aslında 14.gün belli oluyomuş ama 3-4 gün daha fazladan beklerim artık.temmuzun 6sında adet olmuştum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?