Rabbim rahmetiyle merhamet etsin. Yuzunu guldursun. Insallah tutunur bebisin simsiki sanaacokta stres yapip etkileme hicbiseyi. Rahat olmaya calis. Kafani baska seylere ver. Hakkinda hayirlisi olsun
Sağol canım daha önce öyle pembe akıntı kan vs hiç olmadı.psikolojik desem değil geçen aylarda da kendimi takip ettim.
Geçen ay doktora gittim ultrason smear kan testi herşey normal çıktı prolaktin biraz yüksek ilaç verilebilir dedi ama şart koşmadı.
Sivilce de çıkardım böyle alnımın yanında boynuz gibi kocaman o arada bi çıkar zaten
İnşallah tez zamanda iyi haber alırım,hayırlısı artık
Sevindim tahlillerin iyi cikmasina. Yalniz prolaktinini ihmal etme. Az yukseklerde gebe kalinior ama düsuge sebep olabiliyor. Kesin oyle olacak diye tabiki deil ama. Tedbirini al. Doktoruna danis derim. Ben parlodel diye bi ilac kullandim.. benimkide az yuksekti ama doktorum dusuk sebebi prolaktin dedi.
Insallah fazla bekletmez rabbim..
32 çıktı prolaktin bende
düşüğe neden olduğunu bilmiyodum canım.
doktor ilacı içerken korunmak lazım demişti.ama burda okuduğuma göre kullanırken korunmayan bayanlar var,doktorları öyle demiş.
şu an kullanamam ama hamile değilsem 1 kutu içicem
merhaba bayanlar
sizlere bişey danışmak istiyorum eşimde azosperm var bu yüzden gebe kalamıyorum..kürleri yapmıyo tedaviyide kabul etmyo
şimdi benim adetim 4 gün geçti...ve hiç bir belirtimde yok aynı zamanda..dün bende hani adet olacağınız zaman bir kanama olur ya ole bişey geldi hastalandım sandım ama devamı gelmedi....kafamda acaba yerleşme kanaması dedikleri şeymi die düşündüm ama bilemedim...yada sıcaklardan sapıttınmı yoksa bilenizi yada başaıa gelen var mı
hayır yapmadım bir kere daha bole geçikmişti 15 gün kanda idrarda negetif çıktı zaten ondan sonra doktora gittik ve eşimin duumunu öğrendik şimdide test yapmaya korkuyorum
Selam hatunlar
Yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belirtisi başlıyo acep yaa.Biliyorum sizin de tereddüt ettiğiniz şeyler bunlar.
Daha önce deneyimi olan bayanlar bize accık kendi belirtilerinden bahsetse.
Benim yumurtlama tarihim internette hesaplamalarıma göre 22 temmuzdu
bat 7 ağustos.az önce uçuuk pembe akıntı geldi,bi de çok az kırmızı damar gibi bişey.
özellikle sol kasığımda ara ara sıkıştıran bi ağrı hissediyorum.bu yerleşme denen olay 4-5 günde gerçekleşiyomuş
acaba ihtimal var mıdır
ilk denemede psikopata bağladım iyi mi
ümitlenmek de istemiyorum ama ben de böle bi manyağım işte
herkes gibi bende beklemedeyim..temmuzun 20sinde aşılamam yapıldı.ağustosun 8.de kan testi yaptırcam.okadar zor geliyoki beklemek..ama ümitliyim olumsuz düşünmek istemiyorum.inşallah tutunur..aslında 14.gün belli oluyomuş ama 3-4 gün daha fazladan beklerim artık.temmuzun 6sında adet olmuştum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
kızlar reglimin gecikmesinin 6. günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı( ama ben hala regl olamadım bugün gecikmesinin 10. günü ((( ne oluyo anlamadım ???
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım
Mervecim silik cizgi ovulasyon deilsin demek. Ovulasyon gununden birgun oncesi , LH hormonu cok yukseldigi icin, cizginin koyu olmasi gerek.
mrb kızlar kimsenin ağzını bıçak açmıyo:)ben açılışı yapayım
ehehehe çoğunluk iş üstünde galiba
eeeee nisan annelerii yok mu artıran, ben 2 çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim
biraz progesteronum düşük çok canım sıkılıyor, 10.haftaya kadar çok önemli,
oğlumda da böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?