"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Rabbim rahmetiyle merhamet etsin. Yuzunu guldursun. Insallah tutunur bebisin simsiki sanaa cokta stres yapip etkileme hicbiseyi. Rahat olmaya calis. Kafani baska seylere ver. Hakkinda hayirlisi olsun

takmamaya çalışıyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum : D inşallah güzelim inşallah..hepimiz için en hayırlısı olur inşallah..

Sevindim tahlillerin iyi cikmasina. Yalniz prolaktinini ihmal etme. Az yukseklerde gebe kalinior ama düsuge sebep olabiliyor. Kesin oyle olacak diye tabiki deil ama. Tedbirini al. Doktoruna danis derim. Ben parlodel diye bi ilac kullandim.. benimkide az yuksekti ama doktorum dusuk sebebi prolaktin dedi.
Insallah fazla bekletmez rabbim..

32 çıktı prolaktin bende
düşüğe neden olduğunu bilmiyodum canım.
doktor ilacı içerken korunmak lazım demişti.ama burda okuduğuma göre kullanırken korunmayan bayanlar var,doktorları öyle demiş.
şu an kullanamam ama hamile değilsem 1 kutu içicem

merhaba bayanlar

sizlere bişey danışmak istiyorum eşimde azosperm var bu yüzden gebe kalamıyorum..kürleri yapmıyo tedaviyide kabul etmyo

şimdi benim adetim 4 gün geçti...ve hiç bir belirtimde yok aynı zamanda..dün bende hani adet olacağınız zaman bir kanama olur ya ole bişey geldi hastalandım sandım ama devamı gelmedi....kafamda acaba yerleşme kanaması dedikleri şeymi die düşündüm ama bilemedim...yada sıcaklardan sapıttınmı yoksa bilenizi yada başaıa gelen var mı

Benimkide o civarlarda cikti. Dostinex kullanirsan korunman gerekiyor. Parlodel kullanirsan bi zarari yok. Ben hala parlodel kullaniyorum. Gebe kalincada kullanican dedi doktorum. Sen bu iki ilacida söyle canim. Bence parlodeli seç olurda gebe kalirsan en azindan zarar vermez bebege..

Cok gecmis olsun. Tabiki erkeklerin en buyuk kabusu olsa gerek bu durum. Bence esine zaman ver.
Belirtin olacak diye sart yok canim. Olmayada bilir. Idrar testi yatinmi? yerlesme kanamasi olabilir. Adetin 4 gun gecmis, gec döllenme olduysa idrarda gorunmeyede bilir. Kan tahlilinde cikar saniyorum

hayır yapmadım bir kere daha bole geçikmişti 15 gün kanda idrarda negetif çıktı zaten ondan sonra doktora gittik ve eşimin duumunu öğrendik şimdide test yapmaya korkuyorum

hayır yapmadım bir kere daha bole geçikmişti 15 gün kanda idrarda negetif çıktı zaten ondan sonra doktora gittik ve eşimin duumunu öğrendik şimdide test yapmaya korkuyorum

Bence hic korkma. Belkide rabbim mucizeni verdi..
Esinle oturup konusmalisin onun anliyacagi dilden. Aile oldugunuzu hastalik saglik beraber asilmasi gereken seyler oldugunu soyle. Valla cok uzuldum durumuna. Allah yardimcin olsun insallah. Bunalirsan darlanirsan atma icine olurmu. Burdaki arkadaslarla beraber yardimci oluruz..

bendede bu ay öyle olmuuştu canım, çok ümitlenmiştim ama sonuç negatifff

Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canım

kızlar reglimin gecikmesinin 6. günü kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ( ama ben hala regl olamadım bugün gecikmesinin 10. günü ((( ne oluyo anlamadım ???

Bi ultrason bakılsa iyi olurdu canım.
belki çatlamayan bi yumurtan vardır?

Bacim nerelerdesin?? Actin topic'i kendin kayboldun.
Kac mm oldu yumurtaligin:)) benimki devam büyüyor

Selam kizlar... Konu acmistim ama kimse yazmadi burdan cevap yazan bulabilirmiyim acaba... Lutfen bi akil verin...

Uzun zaman oldu ben buraya girmiyorum ama basimdan cok seyler gelip gecti o yuzden hic vaktim olmadi. Epilepsi krizine benzer bi kriz gecirdim Nisanin 10unda ve beynimde tumor oldugu farkedildi. 9 Mayista ameliyat oldum ve cok sukur su anda butun testlerim temiz cikti. Krizden sonra doktorum Keppra diye bir ilaca baslatti beni ve ameliyattan sonrada en az 4-5 ay icmem gerektigini soyledi. Su anda ameliyatimin ustunden cok sukur iki bucuk ay gecti ve kendimi cok iyi hissediyorum kriz falan gecirmedim o gunden beri. Benim sorunum adetim gecikti. En son adetim 18 Haziran di ve bugun tam 39. gunu hala gelen giden yok. Sali gunu kan tahlili yaptirdim ve negatif cikti. doktor bana adet sokturucu yazdi. Ama hala icemedim korkuyorum. Sizce icmelimiyim? Evde duruyor ve bi turlu karar veremiyorum sizlere bi danisiyim dedim. Cok sagolun simdiden!!! :44:

eeeee nisan annelerii yok mu artıran, ben 2 çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim
biraz progesteronum düşük çok canım sıkılıyor, 10.haftaya kadar çok önemli,
oğlumda da böyle olmuştu

eeeee nisan annelerii yok mu artıran, ben 2 çizgiyi gördüm ama henüz doktora gitmedim
biraz progesteronum düşük çok canım sıkılıyor, 10.haftaya kadar çok önemli,
oğlumda da böyle olmuştu

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah :)) dikkat et kendine doktora ne zaman gitcen??

Ayy bu arada gebelik takvimini görünce çok heyecanlandım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…