Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sürekli olmusuzluklarla karşılaşıp şansı dönen var mı?
Ve ya çok şanslı olan insanlar yaptığınız özel bir şey var mı? Bunun bir duası ne bileyim uğur u bişileri işte...o kelimeyi telaffuz etmek istemiyorum ben çok.......... yım diye![]()
Bu ayrı bişi hata yapmışsın ders almışsın.benim durum öyle değil.benimki elimi nereye atsam bi aorunla karşılaşıyor olmam.atıyorum elimi yıkıcam değil mi öyle ko ay yıkayamam ya sabun düşer ya su akmazBenim oldu.1 yıl gibi bir süre her gün ağladım,parasız kaldım yalnız kaldım arkadaşsız kaldım.Hiçbişey düzelcek gibi durmuyodu ailemle aram çok kötüydü hergün kavga dövüş.Ama 1 sene sonra hayatımdaki her şey değişti mucize gibi bi hayatım oldu.Bence değişmesinin nedeni ben yaptıklarımın hatalarımın umursamazlığımın tembelliğimin bedelini ödeyip çok ağır dersler almıştım ve sonra kendimi de oldukça değiştirdim.Bence bu bana hayatın bi şeyler öğretme yöntemiydi![]()
O derece diyosun yaniBenim yıldızım da yoktur şimdi![]()
Bi de o var tabi.tam güzel bişi oluyo bu sefer şeytanın bacağını kırdım diyorum ki o iş sonunda çok eften püften bi nedenle bozuluyor.hayatım gerçekten zorlaşıyor.örnek herkesin özel ders bulduğu siteye bi dünya para verdim üye oldum.bırak ders bulmayı profilime bi kişi bile bakmamışDöner arkadaşım döner, benim gibi şanslı başlayıp Son anda sanssizliga döner. BEN şanslı başlayıp Son anda duvara carpanlardanim.![]()
Hiç vay ne şanslıyım diyemedim benValla bazen hic beklemedigim bir anda vayyy bee bu ne şans diyorum
Sonra bi bakıyorum benim başına gelen pişmiş taviginkine gelmez
Öyle yani hayat...
Umarım bir gün en önemli konuda dersin:)Hiç vay ne şanslıyım diyemedim ben![]()