Hanım efendi ben gebe olduğum için evde kaldım keyfimden değil ki sağlık personeliyim bize izinler geç verildi 2 hafta çok büyük risk altında çalıştım ki küçük bir çocuğum daha vardı direkt annemler gönderdim 2 hafta hiç görmedim ona bulaş olmasın diye ve bir yandan da corona olursam ilaç da kullanamayacağım gebelik nedeniyle bana ne olacak dedim ki o zaman doğru düzgün maske bile verilmiyordu sonra idari izinler verildi çok şükür ama ya taşıcıysam diye kendimi 14 güzel n karantinaya aldım çünkü vakaların çok olduğu hastanede çalışıyordum aileme çocuğuma bulaştırmamak için yani 1 aya yakın bebeğimi göremedim ben de. Ve İnan'ın gebe olmasaydım veya bu hastalığın gebelere etkisiyle ilgili kesin bilgiler elimizde plsaydı gebeler de normal insanlar kadar risk altında denseydi çalışmaktan asla gocunmazdımHani bir laf var ya “Allahım bende olanın daha iyisini karşımdakine nasip et de yeter ki benim olanda gözleri kalmasın” sizinki de o hesap ne kadar gözünüz kalmış arkadaşınızda.Hep kendinizden iyi olana odaklanıp hasetlenmeyin mesela kendimden örnek vereyim siz idari izinliler evde neredeyse üç aydır yatarken bizler çocuklarımızı evde bırakıp eşşek gibi çalıştık buna ne diyeceksin!!!
Sorun benden daha iyilerinin olması değil o her zaman vardır mutlaka sorun ben şanssızlık için debelenirlen herkesin yani en azından çevremdekilerşn her işlerinin yolunda gitmesi nedeniyle bana sürekli şansız denmesi ve şansızlığım neredeyse 2. adım gibi üzerine yapılmasıSizden daha iyileri her zaman vardır. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Eşiniz atanmış siz atanmışsınız eviniz var arabanız var. Sağlığınız da yerindeyse neyin tatminsizliği bu. Çok üzüldüm sizin adınıza
Şimdi anladım bu şekilde düzenleyin yazıyı bence. Size olumsuzluk empoze eden insanlardan uzak durun. Ne biçim arkadaş ya onlar. Boşverin görüşmeyinSorun benden daha iyilerinin olması değil o her zaman vardır mutlaka sorun ben şanssızlık için debelenirlen herkesin yani en azından çevremdekilerşn her işlerinin yolunda gitmesi nedeniyle bana sürekli şansız denmesi ve şansızlığım neredeyse 2. adım gibi üzerine yapılması
Evde oturmaktan değil bunlar görmemek duymamak için araya mesafe de koydum ama bir şekilde yine iletişime geçilip biz de böyle böyle oldu valla mucize yaşıyoruz resmen Venüs sen naptın aynı diyince yaa evet sen zaten şanssızsın biliyoruz onu denmesi beni üzüyor. Haklılar gerçekten ben şanssızım ve böyle olmasından bıktım demek istiyorum sadeceEvde oturmak sana yaramamış biraz çalışıp dikkatini işine ver ki arkadaşınız aklınıza gelip hasetlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?