Ev ev üstüne olmuyor malesef hata burda başlamış bence, eşinizle büyük problemleriniz yoksa ayrı eve çıkın emin olun düzelecektir herşey
Eşimle tanıştığım Zaman başkalarını eledim, yani tercih ettim, sevmesem kayınvalide yanında oturur muyum? Çaresiz dilim. Güzelim, işim var ama işte, herşey iyi olucak dedim olmadıDusunuyorum da o yasta sevmeden sevilmeden evlenmez bi insan kolay kolay.. Siz o adamla gercekten severek mi evlendiniz? Ben sizi sevdigine dair en ufak bir ize bile rastlamadim yazinizda
Amin, kayınvalide diye bi bela varmış, benim başıma gelmez sanırdım, el diye bişi vermiş, çok yorucuymuş, çok üzücüEşinin sevgisinden emin değilsen bişey diyemem Allah yardımcınız olsun
10 gündür annemin evinde kalıyorum, kendisi de anasının dizinde oturuyo, ekonomimiz de var, çıkmıyormuş evden. Bu Nasıl sevgi? Bu Nasıl sorumluluk? Bi de telefondan engellemek ne demek. Yahu teyzemin kızına iftara gittim sadece.Eşinin sevgisinden emin değilsen bişey diyemem Allah yardımcınız olsun
Isim var diyorsunuz ne guzel peki esiniz calismiyor mu? Kiraya neden cikamazmis?? Gul gibi de geçinip giderdiniz beraber..Eşimle tanıştığım Zaman başkalarını eledim, yani tercih ettim, sevmesem kayınvalide yanında oturur muyum? Çaresiz dilim. Güzelim, işim var ama işte, herşey iyi olucak dedim olmadı
O eve dönmeyin
Birde neden o sizi engellemişse siz neden ısrarla arıyorsunuz anlamadım
Tez vakitte bir avukat bulun ve yolunuza devam edin
O da ben de maddi durumumuz ıyı, maalesef anneci, annesi panik atak hastası çıktı, ben eve geldikten 1 ay sonra teşhis edildi, annesini bırakamazmış.Isim var diyorsunuz ne guzel peki esiniz calismiyor mu? Kiraya neden cikamazmis?? Gul gibi de geçinip giderdiniz beraber..
Sanirim burdaki kilit nokta sizsiniz. Sizin ne yapmak istediginiz sekillendirecek icinde bulundugunuz durumu.. Katlanacak misiniz yoksa kendi yolunuza mi gideceksiniz??O da ben de maddi durumumuz ıyı, maalesef anneci, annesi panik atak hastası çıktı, ben eve geldikten 1 ay sonra teşhis edildi, annesini bırakamazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?