Şanssız bir evlilik yaptım

Cemile77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
98
166
23
Güzel Allah ım dert verip derman arattırma

Son düzenleme:
Yapmam gereken tek şey, boşanmak. 2 yıl evlilik öncesi, 2 yıl evlilik, 4 koca yıl emek, iyi niyet . Allah'a havale ediyorum kendisini, anasını.

Dusunuyorum da o yasta sevmeden sevilmeden evlenmez bi insan kolay kolay.. Siz o adamla gercekten severek mi evlendiniz? Ben sizi sevdigine dair en ufak bir ize bile rastlamadim yazinizda

Ev ev üstüne olmuyor malesef hata burda başlamış bence, eşinizle büyük problemleriniz yoksa ayrı eve çıkın emin olun düzelecektir herşey

O eve mi asla dönmem, eşimin sevgisinden de emin dilim. Herkes dedi bana, aman kızım kayınvalide yanına gitme dediler de ben dinlemedim, başarırım dedim, ben iyi niyetli olursa onlar da olur dedim ama olmadı

Dusunuyorum da o yasta sevmeden sevilmeden evlenmez bi insan kolay kolay.. Siz o adamla gercekten severek mi evlendiniz? Ben sizi sevdigine dair en ufak bir ize bile rastlamadim yazinizda
Eşimle tanıştığım Zaman başkalarını eledim, yani tercih ettim, sevmesem kayınvalide yanında oturur muyum? Çaresiz dilim. Güzelim, işim var ama işte, herşey iyi olucak dedim olmadı

Eşinin sevgisinden emin değilsen bişey diyemem Allah yardımcınız olsun

Eşinin sevgisinden emin değilsen bişey diyemem Allah yardımcınız olsun
10 gündür annemin evinde kalıyorum, kendisi de anasının dizinde oturuyo, ekonomimiz de var, çıkmıyormuş evden. Bu Nasıl sevgi? Bu Nasıl sorumluluk? Bi de telefondan engellemek ne demek. Yahu teyzemin kızına iftara gittim sadece.

Eşimle tanıştığım Zaman başkalarını eledim, yani tercih ettim, sevmesem kayınvalide yanında oturur muyum? Çaresiz dilim. Güzelim, işim var ama işte, herşey iyi olucak dedim olmadı
Isim var diyorsunuz ne guzel peki esiniz calismiyor mu? Kiraya neden cikamazmis?? Gul gibi de geçinip giderdiniz beraber..

Isim var diyorsunuz ne guzel peki esiniz calismiyor mu? Kiraya neden cikamazmis?? Gul gibi de geçinip giderdiniz beraber..
O da ben de maddi durumumuz ıyı, maalesef anneci, annesi panik atak hastası çıktı, ben eve geldikten 1 ay sonra teşhis edildi, annesini bırakamazmış.

Taş olsa çatlar çok dayanmış çok sabretmissin

İsmi geçen şahıs iyi bir oğul ama kötü bir eş yani bu kişiye adam diyemiyorum insan evlendikten sonra asıl ailesi karısı ve çocuklarıdır sen o kadına sahip çıkamayacaksan ortadaki dengeyi bulamayacaksan neden evlendin ki öyle değil mi evlenince annesini atsın demiyorum ama madem bu şekilde huzursuz bir ortam insan karısının lafını dinler kiraya çıkar ya da annesiyle konuşur müdahale etme diye bu kişi bunları yapmamış

Bu insanla evli kalsan mutlu olabilir misin boşver arama ulaşma o sana ulaşırsa sen önce erkek ol karina sahip çık ha eğer olamiyosan öyle annenin dizinin dibinde yaşamaya devam et de

O da ben de maddi durumumuz ıyı, maalesef anneci, annesi panik atak hastası çıktı, ben eve geldikten 1 ay sonra teşhis edildi, annesini bırakamazmış.
Sanirim burdaki kilit nokta sizsiniz. Sizin ne yapmak istediginiz sekillendirecek icinde bulundugunuz durumu.. Katlanacak misiniz yoksa kendi yolunuza mi gideceksiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…