Evlenmemesi gereken bir adam daha evlenmiş.
Aynen öyleCanım ben de engelledim, aramıyorum. Öyle yapıcam, hayat koca uzun bi yol dimi.
Taş olsa çatlar çok dayanmış çok sabretmissin
İsmi geçen şahıs iyi bir oğul ama kötü bir eş yani bu kişiye adam diyemiyorum insan evlendikten sonra asıl ailesi karısı ve çocuklarıdır sen o kadına sahip çıkamayacaksan ortadaki dengeyi bulamayacaksan neden evlendin ki öyle değil mi evlenince annesini atsın demiyorum ama madem bu şekilde huzursuz bir ortam insan karısının lafını dinler kiraya çıkar ya da annesiyle konuşur müdahale etme diye bu kişi bunları yapmamış
Bu insanla evli kalsan mutlu olabilir misin boşver arama ulaşma o sana ulaşırsa sen önce erkek ol karina sahip çık ha eğer olamiyosan öyle annenin dizinin dibinde yaşamaya devam et de
Bile bile lades demissinO eve mi asla dönmem, eşimin sevgisinden de emin dilim. Herkes dedi bana, aman kızım kayınvalide yanına gitme dediler de ben dinlemedim, başarırım dedim, ben iyi niyetli olursa onlar da olur dedim ama olmadı
Ah kardeşim, bana eşim derdi ki hep " sen ve ailem" evet en ufak bi tartışmada sen ve ailem yani ailesi anası bacısı. Düşünebiliyor musunuz? Çıldırıyorum ama yazdıkça rahatlıyorumAh güzel kardeşim, e
Bile bile lades demissin
Bile bile kv yanina gitmissin
Neyse olan olmus
Kocanim seni sevdigine sana deger verdigine inanmiyorum.
Calisiyorsun
Neden elin adamini anasini danasini cekiyorsun?
Bunu mu hakettigini dusunuyorsun?
Bir daha mi geliceksin dunyaya?
Lutfen bosan
Eşim 40 yaşındaSadece esinizin yaşını merak ettim artık alıştık burda okuyan okuyan bu konulara allahtan işin varmış çocuk yok sanırım boşa gitsin ne kahır mi cekecen ablacım yaaa tek mutlu ol daha iyi onun bunun ağız kokusu cekilrmi
Cok kotu yurekli insanlarmis bunlar. Zihninizi beyninizi kirletir boyleleri o yuzden sabretmek degil hayatindan cikarmak dogru olan..
Her sey sinav gibi dusunun hayatiniza devam edin. Hayat boyle seylere harcamaya degmeyecek kadar guzel
Biliyo musunuz? Ben ne zaman bitti dedim! Çok kötü insanlarmış onu anladım, hissettim ve çıktım o evden.ve dedim ki kayınvalideye sen ve kızların çok kötüsünüz, bana ne dedi biliyo musunuz" aman senle mi uğraşıcağımızı"
Insanin kendine bictigi deger etrafina gosterdigi hal tavirdan verdigi degerden anlasilir. Siz kendilerine zerre deger vermeyen saygisi olmayan bi aileye denk gelmissiniz ki her insan barinamaz oylelerinin yaninda. Siz fazla gelmissiniz onlara anlayacaginiz.
Kendinizin hayatinizin kiymetini bilin, kimse sizden degerli olamaz.
Konu icin yorumum şu
Beyfendi kendini nimetten saymis
Hqvalara bak sen adamda ki egoya bak hele
Süründürür bunu oyle bir surundur kiii
Coluk cocuk olmadanda kurtul bundan ayaklarinuzerinde duran birisin ne diye çekiyorsun bu hanimevladinin kahrini
Anakuzusu
Kendi karari kendisi veremeyen pısirik bundan ne koca ne baba olur[/QUOT
Aynen, inanın 2 sene çektiklerim bu yazdıklarımın yanında hiç kalır...
Canım kardeşim, çok teşekkür ederim, çok ihtiyacım vardı beni anlayan insanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?