Şanssız bir evlilik yaptım

Tamam işte düzeni devam etsin beyfendinin... Bu anneler ne düşünüyor hakikaten biri çıkıp aciklasin . İnsan evladının yuvasını yıkmak için çaba harcar mı anlamadım ..? Dua edin ... Bol bol . Allah kolaylık versin çok zor

Boşardım.

Yapmam gereken tek şey, boşanmak. 2 yıl evlilik öncesi, 2 yıl evlilik, 4 koca yıl emek, iyi niyet . Allah'a havale ediyorum kendisini, anasını.
18-20 yaşında kızın kayınvalideyle yaşamayı kabul etmesini hadi bir yere kadar anlarım cahil cesaret derim toy derim.Ki o yaşlardakilerin bile gözü açıldı artık kabul etmezken,38 yaşında belirli bir olgunluğa gelmiş çalışan bir kadın nasıl kabul eder.
Hem çalışıyorsun hem hakaret yiyorsun hem bunlara katlanıyorsun hem de kocana ulaşmaya çalışıyorsun.
4 koca yıl diyorsun,ömrün gidecek ömrün bu gidişle.Aklını peynir ekmekle mi yedin ya.

bilmiyorum, herkes hata dedi, ama işte idare ederim dedim, İdare eden taraf hep ben oldum, baktım ki onların idareye niyeti yok, bir seneye evimize geçeriz dedi,2 yıl bitti, anneyi bırakmaya niyeti yokmuş, öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…