• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şantajcı sevgili

Maddi manevi çok fedakarlık etttim aman bana para harcama aman yük olmayayım

Yani bana ödetmezdi bunu bildiğim ıcın hep en ona yük olmadan nasıl harcama yaparız diye fedakar hareket ederdim

İş sahibi olmadan önce de hep ben yönlendirdim zaten ve suan işi kariyeri var..

İşi yokken Benim dugunde takılan altınlarım ve ailen bize bunu alsın benim ailem bunu yapsın masrafsız evlenelim .. ben yük olmayalım dedikçe bundan Bile tartışma çıkardığı olurdu ..

Hatta söz yokken asker arkadaşlarına dugun tarihi verirdi

Daha istemeye bile gelmemişken evet zaten evlenmek istiyordum fakat ne aileme gelen haber ne bana bi teklif ağızda Bile yokken oyle kararları vardı .. şimdi kariyer sahibi oldu eskiden işi yokken bak evlenmezsek ayrılırız diyen sahıs şimdi boyle yaparsak evlenmem bak oldu tabi ortasını bulamadı

Doğru insan degıl sadece boşluktayım üzülüyorum ılıskıye degıl kendime

Düşününce sadece sevilmek istiyorum yanlış insana yıllarımı verdiğim ıcın pişmanım

Dipnot olarak belirtmem gerekirse çocuğun parası yokken evlilik istemiş sen istememişsin demeyin
O zamanda Nişan olmadan birlikte olmadan evlenmem diyordu hep bi güvensizlik var ki ben hayır diyordum asla evlenmeden birlikte olanları yadırgamak degıl amacım o sürekli maddi manevi bana şartlar koyarak is yaptırdı
Yazarken yoruldum ama kendimden kaçamıyorum

Anne baba ayrı suan
İşim Yok iş ıcın bi sure beklemem lazım
Evde yalnızım çevrem Yok
Calan telefonum yok şehir degıstırsem kafam degısmıyor ki
Ayrıca hobi edindim belirtmiştim orda da sohbet muhabbet Yok :)

Bu arada bu eski sevgili beni takip ediyor sosyal medya araçlarından ama yine erkek gibi adımı benden bekliyor
Çabasız sürekli nazlanan o
Masum olan o
Haklı olan o
Fazla iyi niyetli olmanın fazla değer vermenin fazlaca sevmenin zararları bunlar

Kımseye haddınden fazşa fedakarlık yapma ılerıkı hayatında bu adamdan cacık bıle olmaz kurtulmussun keskeler yasmayip :KK47: sukretmelisin

Sana güvenmiyor ki bu adam nasil olucak böyle birlikte olmadan evlenemezmiş ne yani sen (halk dili tabiriyle söylüyorum afedersin asla böyle bir düşüncem yok)kız çıkmazsan bırakacak evlenmeyecek çok çakal bir insan karşındaki bi adım atarken 40 sefer düşün tek tavsiyem
+1

Sizinle evlenmeden önce birlikte olmak istemiş sanırım, nişan için vs de bunu şart koşmuş. Eğer doğru anladıysam şantajdan kastınız bu sanıyorum. Eğer böyleyse gerçekten çok çirkin bir davranış şekli bu, sanki mal alıyor da deneyecek. Cinsel uyuma önem vermesini anlarım da nişan için vs böyle bir şart koşması ne kadar da sevgiden uzak bir tavır. Kimsenin sizi böyle incitmesine izin vermeyin lütfen, hayattaki duruşunuza ters düşecek tavizlerde bulunmayın. Taviz tavizi getirir bunun sonu gelmez. Kararlı olun, yıllarımı harcadım endişesiyle de onu bulunmaz hint kumaşı sanmayın. Gün doğmadan neler doğar, hayat sürprizlerle dolu, kendinize güvenin yeni bir yol çizin.

bi arkdaşım 4 yıllık erkek arkadaşını ten uyuşmazlığı vardı diye tek seferde sildi attı.

bi başka arkadaşım da 2 yıllık sevgilisini resmen darp etti arkasına bile bakmadı gitti.

bir diğeri çok uzun zamandır birlikteyiz yeaaa diye ayrıldı sıkılmış haspam

bizler de saçma sağan sebepler yüzünden böyle acı çekiyoruz. biz neyin kafasını yaşıyoruz ki

Back
X