Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet dışarıyı takan birisiyim böyle olmamak gerekiyor kutu gibi kaldım elaleme bir şey diyemedim çok aileme bağımlı kaldım yani sonuçta yiyecektir giyecektir onların elinden çıktığı için o yüzden aslında 23 yıl böyle hazır bir şekilde yiyecek içecek geliyordu bir anda ben bambaşka hayata hazır olur muyum diye düşündüğümde kendimi hazır hissetmeyip direkt pes ediyorum

Yazdıklarının hepsini okudum. Bu sindire sindire yapıldığı için susmayı öğrenmişsin. En yakının annen seni koruyamazken durumu sende normalleştirmişsin . Çünkü eğitim ailede başlıyor. Şimdi baş kaldırma noktasına gelmişsin ama ondan değil kendinden haya ediyorsun. Aslında herşeyi unutmak istiyorsun bu yüzden onun gidişi sana bir şeyler kazandırmayacak . Ben seni anladım. Haksızsın diyemem bazı şeylerin empatisi dahi yaşanmadan bilinmiyor. Ama ikisini aynı evin içinde bırakıp çık ve git. Aç mı kalacaksın kal. Evsiz mi kalacaksın kal. Kimseye diyemiyorsan kendine yuva ol. Herşeyi en başta kurarsın. Gençsin hayat sana daha yeni başlıyor. Ekmeğini herşekil kazanırsın. Bunlarla baş ederken amacın olacak . Bir nebze unutacaksın acını. Düzenin olduktan sonra da terapi al. Ama mutlaka al. Hayatın inşallah daha güzel olur. Buna inan.

korka korka nereye kadar diyorsunuz tabii bilmiyorum inanın bende belki korkumu yenerimde giderim ha onları görürüm görmem orası ayrıda çok canım sıkılıyor çok hep düşünüyorum acaba başkalarının ailesi de böyle mi diye onlarda mı saklıyor diye

Lutfen bır cozum bul. Evde başka kardeşlerşin var mı? Onlarla iletişime gectın mı bu konu hakkında?adli makamlara bıldırsen cok ıyı olur. Beyanın esas kabul edılır. Babanı içeriye alabılırler. Boyle bır dosya ıle karsılastım. Kız aıle duzenını bozdu dıye annesının baskısına maruz kaldı sonraki celselerde şikayetini geri çektı, babayı saldılar.
Kendınızı Çıkıp kurtarın. Yolunuza bakın bır şekilde

bende aslında bu şekilde düüşndüm bir delilim yok ailemde zaten reddeder düzen bozulmasın diye o yüzden yine şikayet ettiğim ile kalırım diye o yzuden keske lisede şikayetimi yapsaydım dedim mesajlarımda. iş arıyorum bakalım ümidimi kesmedim Allah tan muhakkak bir kapı açılacaktır ya da en olmadı bir eş çıkar belki karşıma ayrı bir eve geçerim böylelikle anılardan uzaklaşırım

Ya anadolu bu vakalarla dolu actırma agzımı yukarıda yazdım tekrar oku. 4 sene önce kücücük cocuk öldü dedesi tarafından tecavüz edilerek ve aynı zamanda dedesi babası cıktı. Tek sen mi yasıyosun sanıyosun?

Açılmak zorundasınız ne kadar bu döngüde kalmaya devam edeceksiniz? Yok mu ünv bir arkadaş güvenilecek bir hoca ,başka şehirde? Gerekli düzenlemeyi yapıp bir sabah eşyanızı diploma vb gerekli belgeleri alıp çıkın bir daha adım atmayın.Düzeninizi kurunca intagramda bu tarz davalara bakan çok değerli avukatlar var onların dediklerini yapın herkes cezasını çeksin Ama diyorum o evde yaşıyorken onların verdiğini yiyip,giyiyorken macera aramayın Kimse yanınızda olmaz o anne kocişi için sizi pijama terlikle sokağa atar,hiç bir akraba komşu sizi eve almaz...

İster sevsin ister nefret etsin bu olay çok büyük bir olay sessiz kalması ne olursa olsun kabul edilemez

Buna insan pes edemez insan bunları yutamaz aç kalır susuz kalır tek kalır gene susamaz o yaşta değilsiniz artık bu dünyadaki tek örnekte değilsiniz .Bu herife ödül vermeyin susarak Allah belasını versin tez zamanda duymayan kalmaz umarım duymayan .Ben her yere müracaat ederdim insanlar kim ya benim yadadiklarimi yaşayan onlarmi onlar kim .Bakın gene söylüyorum bu ülkede sapıklara sapiklardan başkası hak vermez Bizde linç kültürü hala var ve ben çok istiyorum bir gün böyle birinin lincine katılmak o kadar insan olmayı öğrendik fakat böyle insanları okuyunca görünce o kadar vahşi şeyler yapmak istiyorum ki benim gibide çok insan var

Evliliği çözüm olarak görme bence bak bende 20 yaşındayım okuyorum. Lise kpss gireceğim memurluk için, uzaklaşmak istiyorsan düşün derim ama o zamana beklemek çok zor olur senin için. Mesajlar dediğin nasıl mesajlardı? Duruyor mu hala? Eğer duruyorsa kanıt olarak kullanabilirsin. Öyle anneye de yazıklar olsun.

çok üzülüyorum hep böyle şeyler aklımdan geçiyor neden diye başka aileler çok mutlu gerçekten birbirine sarılıp yanaklarından öpen o aileler varya öyle bir içim gidiyor ki

Babanızı şikayet eder misiniz etmez misiniz o kadar cesaretiniz var mı bilmiyorum ama acilen o evden uzaklaşmalısınız. Allah babanızın da annenizin de cezasını en yakın zamanda verir inşallah.
Kadın sığınma evine gidebilirsiniz, yatılı bakıcılık veya temizlik işleri bulup gidebilirsiniz. Herhangi bir yerde çalışmaya başlayıp (kasiyerlik olur, fabrikada işçilik olur, sekreterlik olur ne olursa) para biriktirip 1+1 eve çıkabilirsiniz. Evde kaldığınız süre boyunca da lütfen artık sesinizi çıkarın hatta delirmiş rolü yapın. Size mi bakıyor "hayırdır ne bakıyorsun orama burama, bak beni çıldırtma, sinirlerim attı artık günahmış, hapismiş dinlemem gecenin bir yarısı bakarım hesabına" deyip tehdit edin. Veya elaleme rezil etmekle, polise gitmekle şikayet edin.
Kendinize de bir şey yapma saçmalığını kafanızdan silip atın. Bu da sizin sınavınız, herkesin başka bir sınavı var. Küçük bir çocuk değilsiniz, artık sesinizi çıkarıp ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Lütfen psikolojinizi bir an önce toparlamaya bakıp, kendinize güvenin.
Ayrıca evlilik çözüm değil. Yanlış bir evlilik yağmurdan kaçarken doluya tutulma etkisi yapabilir. İlk hedef iş bulmak ve o evden çıkmak olsun.
Ne mezunusunuz?

Gercek mi bu?

Sizin açınızdan korkunç bir mağduriyet kesinlikle ve bu tartışmaya kapalı ama suçlu değilsiniz. Utanması gereken, bu çaresiz düşüncelere kapılması gereken o şerefsizin kendisi, siz değilsiniz. Buraya yazma cesareti göstermişsiniz bu güçsüz, zavallı, çıkar yolu olmayan bir çaresiz psikolojisinden de çıkın lütfen. Size verdiğimiz kişilerle hemen ama hemen iletişime geçin. Utanacağınız bir şey yok o pislik utanacak bundan sonra.

teşekkür ederim evet maalesef çocuklutkan itibaren oldugu için bir suskunluk bir alışılmışlık var. Ailede kimsenin sesi de bu duruma çıkmayınca tabi en küçük olarak bende bir şey diyemedim. Belki çıkıp gideirm bilmemki yol ne gösterecek bana hiç bilmiyoru mama şuan sadece kafamda zararlı düşünceler geçiyor

Gercek mi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…