- 30 Nisan 2024
- 67
- -4
- 6
- 23
- Konu Sahibi IcselYolcu
-
evet dışarıyı takan birisiyim böyle olmamak gerekiyor kutu gibi kaldım elaleme bir şey diyemedim çok aileme bağımlı kaldım yani sonuçta yiyecektir giyecektir onların elinden çıktığı için o yüzden aslında 23 yıl böyle hazır bir şekilde yiyecek içecek geliyordu bir anda ben bambaşka hayata hazır olur muyum diye düşündüğümde kendimi hazır hissetmeyip direkt pes ediyorumHerşey bitti bumu kaldı bu herif cezasını çekti o evden çıktın gittin derdin bumu kaldı Terapi alırsın o pisliğin sonunu düşünür ve iyi olursun o pis ruhu o pis vücudu elbet yok olacak onun yaşattığı şeylerde zamanla yok olacak başarırsın adım at.İnsanlara mi ne diyeceksin Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz bir adiden kurtuldum iyiyim diyeceksin canın isterse anlatmayacaksin ne alakasi var insanlarla canını psikolojini kurtarsana bunu anlamayan insan o herifin cehennemdeki arkadaşıdir zaten onun kafasindadir oda pisliktir .Niye pisliklere hesap vereceksin onlar düşünsün Aile üyelerinin de canı cehenneme derdim bu durumda onlara hala aile mi diyorsunuz ne ailesi ya aile olsa ortada böylemi olurdun görüşme bir daha
korka korka nereye kadar diyorsunuz tabiiGirismek zorundasın ve giriseceksin de. Girismedin diyelim evlenip gittin veya is bulup bi kenara cekildin yalnız yasıyosun bu adamın varlıgı her zaman yakanda olacak. Aile kursan dügününde olacak ayrı eve cıksan bayramda seyranda yanı basında olacaksın bir sekilde hep yanyana olacaksınız korkuyorum diye diye ömür heba edeceksin.
bende aslında bu şekilde düüşndüm bir delilim yok ailemde zaten reddeder düzen bozulmasın diye o yüzden yine şikayet ettiğim ile kalırım diye o yzuden keske lisede şikayetimi yapsaydım dedim mesajlarımda. iş arıyorum bakalım ümidimi kesmedim Allah tan muhakkak bir kapı açılacaktır ya da en olmadı bir eş çıkar belki karşıma ayrı bir eve geçerim böylelikle anılardan uzaklaşırımYakın bir arkadaşınız evinde kalacağınız biri var mı? Eğer varsa gidin o evde kalın. Ya da bu bir akrabanız da olabilir. Gözleriyle taciz ettiği için ve açık bir eylemde bulunmadığı için şikayet etmek de maalesef sonuç vermez ve polisler genelde bunlar aile içi şeyler diyip müdahale etmeyip geri gidiyorlar, uğraşmak istemiyorlar. İş arayın ve de bu süreçte evinde kalacağınız birisi varsa oraya yerleşin. Tek aklıma gelen çözümler bu oldu şimdilik.
Ya anadolu bu vakalarla dolu actırma agzımı yukarıda yazdım tekrar oku. 4 sene önce kücücük cocuk öldü dedesi tarafından tecavüz edilerek ve aynı zamanda dedesi babası cıktı. Tek sen mi yasıyosun sanıyosun?korka korka nereye kadar diyorsunuz tabiibilmiyorum inanın bende belki korkumu yenerimde giderim ha onları görürüm görmem orası ayrıda çok canım sıkılıyor çok hep düşünüyorum acaba başkalarının ailesi de böyle mi diye onlarda mı saklıyor diye
Açılmak zorundasınız ne kadar bu döngüde kalmaya devam edeceksiniz? Yok mu ünv bir arkadaş güvenilecek bir hoca ,başka şehirde? Gerekli düzenlemeyi yapıp bir sabah eşyanızı diploma vb gerekli belgeleri alıp çıkın bir daha adım atmayın.Düzeninizi kurunca intagramda bu tarz davalara bakan çok değerli avukatlar var onların dediklerini yapın herkes cezasını çeksin Ama diyorum o evde yaşıyorken onların verdiğini yiyip,giyiyorken macera aramayın Kimse yanınızda olmaz o anne kocişi için sizi pijama terlikle sokağa atar,hiç bir akraba komşu sizi eve almaz...tabi öyle de ne bileyim düşnen birisiyim işte insanlar ne der ne olur diye belki de yanlıştır bu düşündüklerim ama utanç duygusuyla kaldım hep o yuzden ve 23 yıl boyunca utanç ve içime kapanıklık insanlarla paylaşamama psikolğa bile gitmediğim için dışarıya karşı açılamadım insanlara açılamadım bağımsız özerk bir birey olarak
İster sevsin ister nefret etsin bu olay çok büyük bir olay sessiz kalması ne olursa olsun kabul edilemezşüphenizi anlıyorum ama maalesef böyle şeyler gerçek. Eminim benim gibi bir sürü kadıncağız vardır sessiz sedasız göçüp giden... Annem zaten severek evlenmemişti hani o yüzden çok üstünde durmadığını düşünüyorum
Buna insan pes edemez insan bunları yutamaz aç kalır susuz kalır tek kalır gene susamaz o yaşta değilsiniz artık bu dünyadaki tek örnekte değilsiniz .Bu herife ödül vermeyin susarak Allah belasını versin tez zamanda duymayan kalmaz umarım duymayan .Ben her yere müracaat ederdim insanlar kim ya benim yadadiklarimi yaşayan onlarmi onlar kim .Bakın gene söylüyorum bu ülkede sapıklara sapiklardan başkası hak vermez Bizde linç kültürü hala var ve ben çok istiyorum bir gün böyle birinin lincine katılmak o kadar insan olmayı öğrendik fakat böyle insanları okuyunca görünce o kadar vahşi şeyler yapmak istiyorum ki benim gibide çok insan varevet dışarıyı takan birisiyim böyle olmamak gerekiyor kutu gibi kaldım elaleme bir şey diyemedim çok aileme bağımlı kaldım yani sonuçta yiyecektir giyecektir onların elinden çıktığı için o yüzden aslında 23 yıl böyle hazır bir şekilde yiyecek içecek geliyordu bir anda ben bambaşka hayata hazır olur muyum diye düşündüğümde kendimi hazır hissetmeyip direkt pes ediyorum
Evliliği çözüm olarak görme bence bak bende 20 yaşındayım okuyorum. Lise kpss gireceğim memurluk için, uzaklaşmak istiyorsan düşün derim ama o zamana beklemek çok zor olur senin için. Mesajlar dediğin nasıl mesajlardı? Duruyor mu hala? Eğer duruyorsa kanıt olarak kullanabilirsin. Öyle anneye de yazıklar olsun.bende aslında bu şekilde düüşndüm bir delilim yok ailemde zaten reddeder düzen bozulmasın diye o yüzden yine şikayet ettiğim ile kalırım diye o yzuden keske lisede şikayetimi yapsaydım dedim mesajlarımda. iş arıyorum bakalım ümidimi kesmedim Allah tan muhakkak bir kapı açılacaktır ya da en olmadı bir eş çıkar belki karşıma ayrı bir eve geçerim böylelikle anılardan uzaklaşırım
çok üzülüyorum hep böyle şeyler aklımdan geçiyor neden diye başka aileler çok mutlu gerçekten birbirine sarılıp yanaklarından öpen o aileler varya öyle bir içim gidiyor kiBir daha yaptığımda değil yapmaya teşebbüs ettiğinde derhal polise git.
Alakası yok yahu! Aşağlık babanız bir sapık ondan yapıyor. Tek neden bu.
Ayrıca Allah gökten inip sana yardım etmez sana akil vermiş aklını kullanıp polise gidebilirsiniz. Bu gün bakan yarın başka şeyin planını yapar ona göre.
Gercek mi bu?Maalesef sapık bir babanın 23 yaşındaki kızıyım. Evin içerisinde defalarca tacize uğradım ve bu temaslı oldu. Çok rahatsızım artık ölmek istiyorum ya da onu öldürmek istiyorum bana yardım edin. Gözleriyle bile maalesef bakılmaması gereken bölgelerime baktığını görüyorum. Onu öldürmek istiyorum ya da kendimi asmak istiyorum. 23 yıldır bu sapıklığa bir şekilde katlandım ama bu katlanışım hep sessiz oldu içime atmak oldu. Artık kendimi öldürmek istiyorum. Böyle bir dudumda maalesef Allah ile ilgili aklımdan kötü şeyler geçmesini istemiyorum çünkü neden Allah babamı ortadan kaldırmıyor neden ona engel olmuyor onun o ellerine gözlerine engel olmuyor diye düşünmek geçiyor içimden Allah'ın beni önemsemediğini beni bu çukurun içinde bırakmak istediğini düşünmek istemiyorum. Ben dört dörtlük ibadetimi yapamıyorum başım da açık acaba bu yüzden Allah beni kurtarmıyor bu durumdan olabilir mi?
Sizin açınızdan korkunç bir mağduriyet kesinlikle ve bu tartışmaya kapalı ama suçlu değilsiniz. Utanması gereken, bu çaresiz düşüncelere kapılması gereken o şerefsizin kendisi, siz değilsiniz. Buraya yazma cesareti göstermişsiniz bu güçsüz, zavallı, çıkar yolu olmayan bir çaresiz psikolojisinden de çıkın lütfen. Size verdiğimiz kişilerle hemen ama hemen iletişime geçin. Utanacağınız bir şey yok o pislik utanacak bundan sonra.ben gerçekten kendimi asarsam affedilir miyim bunu merak ediyorum çünkü artık sıkıldım bunaldım yani ben evden göçüpte gitsem başka ülkeyede taşınsam yaşanan yaşandı dokunulan dokunuldu yapayalnız tek başıma yaşayıp aklıma bunlar gelecek sonra insanlar soracak neden ailenle görüşmüyorsun diye ben ne diyeceğim
teşekkür ederim evet maalesef çocuklutkan itibaren oldugu için bir suskunluk bir alışılmışlık var. Ailede kimsenin sesi de bu duruma çıkmayınca tabi en küçük olarak bende bir şey diyemedim. Belki çıkıp gideirm bilmemki yol ne gösterecek bana hiç bilmiyoru mama şuan sadece kafamda zararlı düşünceler geçiyorYazdıklarının hepsini okudum. Bu sindire sindire yapıldığı için susmayı öğrenmişsin. En yakının annen seni koruyamazken durumu sende normalleştirmişsin . Çünkü eğitim ailede başlıyor. Şimdi baş kaldırma noktasına gelmişsin ama ondan değil kendinden haya ediyorsun. Aslında herşeyi unutmak istiyorsun bu yüzden onun gidişi sana bir şeyler kazandırmayacak . Ben seni anladım. Haksızsın diyemem bazı şeylerin empatisi dahi yaşanmadan bilinmiyor. Ama ikisini aynı evin içinde bırakıp çık ve git. Aç mı kalacaksın kal. Evsiz mi kalacaksın kal. Kimseye diyemiyorsan kendine yuva ol. Herşeyi en başta kurarsın. Gençsin hayat sana daha yeni başlıyor. Ekmeğini herşekil kazanırsın. Bunlarla baş ederken amacın olacak . Bir nebze unutacaksın acını. Düzenin olduktan sonra da terapi al. Ama mutlaka al. Hayatın inşallah daha güzel olur. Buna inan.
Bunu okuyunSaadet Özkan Efeye yazdın mı konu sahibi. Bak bu senin için bir dönüm noktası olacak. Bir pisliği hapse göndereceksin.
şüphe duymanız normal maalesef böyle şeyler uyudurlacak şeyler değil ki kimin aklına gelir böyle bir yazı yazmakGercek mi bu?
Gercek mi buMaalesef sapık bir babanın 23 yaşındaki kızıyım. Evin içerisinde defalarca tacize uğradım ve bu temaslı oldu. Çok rahatsızım artık ölmek istiyorum ya da onu öldürmek istiyorum bana yardım edin. Gözleriyle bile maalesef bakılmaması gereken bölgelerime baktığını görüyorum. Onu öldürmek istiyorum ya da kendimi asmak istiyorum. 23 yıldır bu sapıklığa bir şekilde katlandım ama bu katlanışım hep sessiz oldu içime atmak oldu. Artık kendimi öldürmek istiyorum. Böyle bir dudumda maalesef Allah ile ilgili aklımdan kötü şeyler geçmesini istemiyorum çünkü neden Allah babamı ortadan kaldırmıyor neden ona engel olmuyor onun o ellerine gözlerine engel olmuyor diye düşünmek geçiyor içimden Allah'ın beni önemsemediğini beni bu çukurun içinde bırakmak istediğini düşünmek istemiyorum. Ben dört dörtlük ibadetimi yapamıyorum başım da açık acaba bu yüzden Allah beni kurtarmıyor bu durumdan olabilir mi?
Çok üzüldüm. Peki bu istismara sadece siz mi ugradiniz, kardeş var mı? Şikayet ettiniz mi?şüphe duymanız normal maalesef böyle şeyler uyudurlacak şeyler değil ki kimin aklına gelir böyle bir yazı yazmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?